Most seen reports
|
I want a refund. Address on bag Jane.
371 Little Falls Rd Ste 4
|
Latest reviews (all sites)
Other Scam
+40722527389 Dr. Sergiu Stoica Neurochirurg, Carmen Saguna, Spitalul Monza
| Date | 10/01/2023 |
|---|---|
| Pseudonym | Dr. Sergiu Stoica Neurochirurg, Carmen Saguna, Spitalul Monza |
| Url / Website | https://braininstitute.ro/neurochirurgie/?gclid=eaiaiqobchmivlupo7lugqmvfnn3ch3miggjeaayasaaegi3xfd_bwe |
| Telephone | +40 722 527 389 (ou 0040722527389) |
| Scam contents | Feritiva de Dr. Sergiu Stoica Neurochirurg de la spitalul monza din Bucuresti. Principala ocupatie a acestui doctor care vorbeste extrem de frumos si te face sa crezi ca ai scapat de tumorile la cap este doar sa-ti ia banii dupa care spune ''Ce a tinut de mine am facut" si te lasa sa mori. Am trecut cu mama mea pe la dansul si am fost extrem de dezamagiti, iar dupa aceea am intalnit si alte cazuri care au patit la fel. Acest Dr. Sergiu Stoica ne-a vrajit cu vorbele frumoase si ne-a facut sa credem ca el este solutia, prin 'vrajeala' frumoasa. Cum ca el este creatorul brain institute, acest institut nu este altceava decat un SRL pe care orice putea sau poate sa-l faca. Nu va lasati pacaliti de acest doctor. Daca aveti resurse sa platiti acest doctor la spitalul monza atunci va permiteti sa mergeti si in strainatate sau la alti doctori din tara. Este extrem de trist cum procedeaza aces doctor impreuna cum asistenta lui Carmen Saguna. Cazul mamei mele a fost de tumoare pe creier. La acest capitol nu are habar sau nu-i pasa. Ii pasa doar sa faca bani pe carca bolnavilor promitand neadevaruri. Cum am spus, am intalnit si alte cazuri cu care a procedat la fel. Sper sa luati deciziile corecte in asemenea cazuri de imbolnavire si sa alegei doctorii competenti. |
| Comment / Review | Feritiva de Dr. Sergiu Stoica de la spitalul monza din bucuresti. Principala ocupatie a acestui doctor care vorbeste extrem de frumos si te face sa crezi ca ai scapat de tumorile la cap este doar sa-ti ia banii dupa care spune ''Ce a tinut de mine am facut" si te lasa sa mori. Am trecut cu mama mea pe la dansul si am fost extrem de dezamagiti, iar dupa aceea am intalnit si alte cazuri care au patit la fel. Acest Dr. Sergiu Stoica ne-a vrajit cu vorbele frumoase si ne-a facut sa credem ca el este solutia, prin 'vrajeala' frumoasa. Cum ca el este creatorul brain institute, acest institut nu este altceava decat un SRL pe care orice putea sau poate sa-l faca. Nu va lasati pacaliti de acest doctor. Daca aveti resurse sa platiti acest doctor la spitalul monza atunci va permiteti sa mergeti si in strainatate sau la alti doctori din tara. Este extrem de trist cum procedeaza aces doctor impreuna cum asistenta lui Carmen Saguna. Cazul mamei mele a fost de tumoare pe creier. La acest capitol nu are habar sau nu-i pasa. Ii pasa doar sa faca bani pe carca bolnavilor promitand neadevaruri. Cum am spus, am intalnit si alte cazuri cu care a procedat la fel. Sper sa luati deciziile corecte in asemenea cazuri de imbolnavire si sa alegei doctorii competenti.
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.