Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Romance Scam
expresswaydeliveryservices010@gmail.com Margie Stophfson
| Date | 06/18/2024 |
|---|---|
| Fraudulent email | expresswaydeliveryservices010@gmail.com |
| Pseudonym | Margie Stophfson |
| Scam contents | Via steamkaarte en Apple App Store & iTunes kaarten (tegoedkaarten) via mail geld overgemaakt aan persoon die niet was wie hij/ zij beweerde te zijn op Facebook. Ook via nog twee mails heb ik zulke kaarten overgemaakt. |
| Comment / Review | De persoon die mij opgeli ht heeft onder de naam Margie Stophfson op facebook bleek ook soms Margie Stomphfson te heten en had op facebook ook een profiel onder de naam Margie Flynn te hebben.Ik heb op drie verschillende mails in totaal voor minimaal 20 000 euro via tegoedkaarten te goeder trouw overgemaakt.De belofte was dat ik dat bedrag snel terug zou krijgen.Ik zal de twee andere mails intikken via het voorziene vakje.
|
| Related search(es) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.

Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Report #773464 06/21/2024 at 08:18 AM
Via profiel Margie Stophfson en via messenger opgelicht voor in totaal 20 000 EURO.Bedragen voor in totaal 20 000 EURO via overgemaakte codes Steamkaarten en Apple App Store & iTunes kaarten via bovenstaande email en twee andere emails:
majorgeneralbrandon@gmail.com en expresswaydeliveryservices010@gmail.com
Verdachte email adressen waar ik om allerhande redenen emails moest sturen:
magistratekhansarah@gmail.com:bedoeling was dat ik via deze email nog een bedrag van 20 000 EURO via codes van ...
-------------------
Ik hoop dat op basis van de oplichtingsinhoud rechtstreeks of onrechtstreeks ertoe kunt bijdragen dat ik de som van 20 000 EURO teug kan recupereren.
Fraudulent email : usaarmyy002@gmail.com
up votedown vote
Report #773468 06/21/2024 at 08:40 AM
Via deze email en twee andere emails via codes van Steamkaarten en Apple App Store & iTunes kaarten voor 20 000 EURO overgemaakt.Bij de frauduleuze email usaarmyy002@gmail.com vermeld ik de drie frauduleuze emails waarbij ik in totaal 20 000 EURO overgemaakt heb.
-------------------
Ik hoop dat ik de 20 000 EURO die ik via de frauduleuze emails overgemaakt heb via codes van Steamkaarten en Apple App Store & iTunes kaarten kan recupereren.
Fraudulent email : majorgeneralbrandon@gmail.com
up votedown vote
Report #788127 09/01/2024 at 05:57 AM
I got scammed for 20 000 euro from this e-mail and two other e-mails:
usaarmyy002@gmail.com
majorgeneralbrandon@gmail.com
-------------------
Correct score.
Other pseudonym scammer:Margie Flynn (also to find on facebook)
Margie Stophfson:deleted from facebook actually.
Attemted scam from:
magistratekhansarah@gmail.com
E-mails for instructions or to send e-mails:
margieflynn010@gmail.com
unitedstatesarmycorps0002@gmail.com
unitedstatesarmycorps0004@gmail.com
up votedown vote
LO53 09/01/2024 at 06:22 AM
Can you find the person(s) who use(d) this e-mails.
Can you find this e- mails.
Can you help me to have my money (20 000 euro) back.