SUSPECTED SCAM!

Other Scam
support@lunzo.ro Lunzo.ro

Date08/25/2022
Fraudulent emailsupport@lunzo.ro
PseudonymLunzo.ro
Url / Websitehttps://www.lunzo.ro/?gclid=cjwkcajwu5yybhajeiwakxk_ebhmpxrqekxgxrqryegztctolywi4fxgdvdccs28mcklnb6g6jx5rbocweoqavd_bwe
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Scam contentsBuna seara!

Am plasat o comanda pe site-ul mai sus mentionat, aceasta neputand fi platatita ramburs, ci doar prin transfer bancar,deci am si platit-o (este o suma nesemnificativa - 35 lei), dar pana acum nu am primit nici produsul (o cravata barbateasca), nici banii inapoi, desi le-am trimis nenumarate mail-uri la care nu mi s-a raspuns.
Comment / ReviewWww.lunzo.ro - un site "fantoma" care iti ia banii, apoi sunt de negasit

Attachment(s)
    • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

      • Report #580490 12/14/2022 at 09:22 AM

        Am comenzi la ei, plătite, pe care le-am cerut sa le anuleze, sa îmi returneze banii. Niciun răspuns de aproape o luna.
        -------------------
        Ocoliți site-ul. Autoritățile sa îl blocheze.

        Pseudonym : Lunzo

        Reply
      • Report #657358 06/19/2023 at 01:10 PM

        Www.lunzo.ro - un site "fantoma" care iti ia banii, apoi sunt de negasit
        -------------------
        am comandat și am achitat cu cardul un produs (electrice) și nici după 4 luni nu l-am primit. Îmi spuneau că ”luna viitoare”. Și așa au trecut patru luni. De asemenea, au refuzat să returneze costul obiectului comandat. Probabil acest site fraudează, punându-te să plătești, știind că ei nu vor trimite nimic, niciodată!! Observ din comentarii că și alții au pățit la fel.

        Reply
      • Catalin Zamfir 07/04/2023 at 08:48 AM

        Comanda data pe 30 mai si nelivrata pana pe 4 iulie. pe lunzo.ro

        Reply
      • Silviu 10/20/2023 at 04:19 AM

        Comanda a sosit la timp, iar produsul a îndeplinit așteptările. Mulțumesc. Singurul lucru pe care l-aș critica - ar putea avea o selecție mai mare de lucruri pentru grădină :(

        Reply
      • Freddy 03/19/2024 at 03:10 AM

        This comment is hidden for the following reason: fake information.
        Click here to display it anyway....

        Reply
      • Jerry 11/21/2025 at 11:17 PM

        This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
        Click here to view it anyway...

        Reply
      • Ion 01/14/2026 at 06:13 AM

        Teapa!

        Nu cumparati!
        Faci comanda, platesti cu cardul si nu îti mai trimit produsul.
        Sunt patit!

        Reply
      • Ion 01/14/2026 at 06:15 AM

        Mesajele cum ca site-ul e sigur sunt de la prietenii lor.
        In rest e vrajeala.

        Reply
      • Dragos 02/24/2026 at 11:50 AM

        Furt deghizat sub forma unor explicatii penibile si minciuni. Produs comandat in decembrie 2025, nelivrat timp de 2 luni, apoi baliverne despre cum se va reincerca trimiterea unui produs similar daca pe cel comandat nu il primesc in 120 de zile. Cel mult o luna dureaza orice expediere Temu sau Aliexpress...

        "Buna ziua,

        Ne pare foarte rau ca bunurile nu v-au fost livrate în perioada obisnuita.

        Comanda dvs. a fost întârziata de companiile de transport maritim.

        Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji, transportul este pe drum si marfurile va vor fi livrate.

        În cazul în care bunurile nu va sunt livrate în perioada garantata de 120 de zile de la primirea platii dumneavoastra, contactati-ne si puteti solicita ca marfurile sa fie din nou trimise pe cheltuiala noastra.

        Va puteti astepta la bunuri pâna cel târziu în 23.4.2026.

        Credem ca, în ciuda termenului de livrare mai lung, veti fi multumit de comanda dumneavoastra.

        Ca scuza, dorim sa va oferim o reducere de 30% la urmatoarea achizitie.

        Cod cupon de reducere: ZKZIGSZBS

        Introduceti cuponul de reducere în caseta din primul pas al cosului de cumparaturi AM UN CUPON DE REDUCERE si faceti clic pe butonul APLICA.

        Daca aveti nevoie de ceva, suntem aici pentru a va ajuta.

        Cu stima,

        Alexandra Z.
        Lunzo.ro, Asistenta pentru clienti"

        Reply
    • Group created on - 0 Members

      To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.