SUSPECTED SCAM!

Romance Scam
sverige@auerwittethiel.com auerwittethiel.de

Date07/29/2022
Fraudulent emailsverige@auerwittethiel.com
Url / Websiteauerwittethiel.de
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Scam contentsÄradee herr XXX

Ni har haft gott om tid att hel- eller delbetala vår klients fordran som numera ligger på EUR 160,79 och som härrör från
användningen av vårt Online-erbjudande XXX. Ert förhållningssätt tvingar oss att informera våra klienter om att våra
ansträngningar utan rättsliga åtgärder har varit förgäves. Våra klienter kommer nu att avgöra huruvida vi ska fortsätta att
begära rättsliga åtgärder med avseende på vår fordran. Ni är säkert medvetna om att detta medför ytterligare
advokatkostnader och i synnerhet framtida rättegångskostnader.

Vi tror dock fortfarande att det inte är nödvändigt att föra saken till domstol. Varför skulle Ni dras in i ett rättsligt förfarande
med våra klienter om ärendet kan fås ur världen utan någon process?

Ni har fortfarande möjlighet att tala med oss om en rimlig uppdelad betalning och dessutom slippa räntan. Det enda Ni
behöver göra är att skicka oss en e-post, ett brev eller ett faxmeddelande. Vi uppmanar Er med eftertryck att överföra det
aktuella beloppet omgående med bifogat överföringsformulär, eller åtminstone erbjuda uppdelade månadsbetalningar.
Vänligen notera att vi måste tidsbegränsa möjligheten för att Ni ska lösa betalningsärendet till den 09.08.2022, för att undvika
en rättegång.

Vänligen ta denna betalningsfrist på allvar! Senare får vi inte längre vara lika tillmötesgående!

Sammanfattning av alla betalningsrelevanta uppgifter:

Kontoinnehavare: Auer Witte Thiel
Bankinstitut: Postbank (Giro)
IBAN :DE76 7001 0080 0005 2018 07
BIC: PBNKDEFFXXX
Belopp: EUR 160,79
Angående: 35622481201

Med vänliga hälsningar

Auer Witte Thiel
Juristerna
Bayerstraße 27
D-80335 München
E-Mail: sverige@auerwittethiel.com
Web: www.auerwittethiel.com
Telefon: +49 (0)89/ 59 06 83 16 (Må-Fr kl. 10.00-12.00 och kl. 14.00-16.00)
Telefax: +49 (0)89/ 59 06 83 145
Comment / ReviewDetta är fjärde eller femte malet från de. De hotar med domstol De ignorerar när man frågar saker.
Jag försökte betala de för jag blev rädd av hoten. Flera samtal till banken därför att betalning till utlandet kräver säkerhetsfrågor. Efter många om och men visade det sig att de är flaggade hos min bank(Swedbank)!
Så det går inte att betala de.
Men de fortsätter skicka mail. Jag bara sparar de nu och ser vad som händer.

  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #436185 01/02/2022 at 03:52 AM

      File number: 35621740007; Paidwings AG ./.

      inddrivelse@auerwittethiel.com

      tir. 28. dec. 2021 13.05 (for 5 dage siden)

      til mig

      Oversæt meddelelse
      Deaktiver for: engelsk
      Dear Sir Christoffersen,

      Unfortunately you allowed the time limit we set to pass without response and failed to comply with
      your payment obligation.

      A brief reminder:
      You registered on the instasexdk Website and booked a paid premium membership. When doing
      so you transmitted your personal details an...
      -------------------
      This is a scam because we have recieved two paper letters on two different journal numbers and containing two different number that we had to pay/transfer.

      Which we did not do because on the internet the firm is rated a scam firm

      Fraudulent email : inddrivelse@auerwittetheil.com
      Pseudonym : Auer Witte Theil
      Telephone : +4989590683145

      • Jette Baggesgaard 05/10/2023 at 06:11 AM

        Der er nogen her der prøver at snyde mig, jeg har endda fået et sagsnummer, har intet med en datingprofil at gøre, har aldrig modtaget noget fra dem, har prøvet at komme i forbindelse med dem, men det kan man ikke, nu over jeg at melde dem til politiet, jeg er over 80 år, og kan ikke klare det selv mere!

      Reply
    • Abii 07/29/2022 at 11:51 AM

      This is indeed a scam, as mentioned here/
      Detta är verkligen en bluff, som nämnts här:
      https://www.scamwatcher.com/scam/view/436185

      Reply
    • S.P 08/16/2022 at 12:29 PM

      Vad händer om man bara ignorerar detta mail? Dom skickar dom till mig med och jag börjar faktiskt bli nervös...

      What happens if you just ignore this mail? They send them to me too and I'm actually getting nervous...

      • Abii 08/17/2022 at 03:41 AM

        Nothing serious will happen, they will either continue to send spam mails like this or stop. The important thing is that you must not listen to their solicitation and don't send them any money or any of your private data (bank account, credit card details etc)

      • S.P 08/17/2022 at 11:34 AM

        Thank you for easing my nerves. I've googled a bit about these guys and everyone just said ignore, so that's what I did. But when they gave me a payment date I got on the edge again. Probably won't be completely calm about this for a while anyways.

        Thanks

      Reply
    • S.P 08/28/2022 at 09:48 AM

      Jag igen... hur har det gått för dig?

      Reply
    • G 10/17/2022 at 08:58 AM

      De har mejlat mig i över 1 år och skriver i princip same same

      Ingorera

      • S.P 10/22/2022 at 06:04 PM

        Herregud kommer dom aldrig att ge upp eller? hur många sista chanser har du fått nu om dom hållit på över ett år?

      • Hero57 11/29/2022 at 11:45 AM

        Hej hur har det gått för er övriga med sverige@auerwittethiel.com, jag fått två olika krav från dom , fast jag har sagt upp premium medlemskap, med date4friend, gjorde inom 14 dagar, vilket man ångerrätt, har ej fått svar på min uppsägning, börjar må dåligt av detta total summa 2200 kr från sverige@auerwittethiel.com

      • S.P 12/05/2022 at 01:06 PM

        Dom har skickat mail till mig sen April, än så länge har jag inte hamnat i någon domstol så det är nog ingen större fara. Läste av en person på ett annat forum (ej svensk) att det är bättre att ignorera dom, för ju mer livstecknen du ger dom ju hårdare kommer dom försöka. Vet inte hur riktigt det stämmer för jag har bara struntat i deras mail, så vet inte hur det ser ut för dom som svarat dom...

        En sak jag tycker är roligt däremot är att dom börjar nog bli lite smått desperata, har fått exakt samma mail om och om igen, på svenska, engelska och tyska. Dom försöker med alla språk dom kan

      • Hero57 12/06/2022 at 07:55 AM

        Jag får hoppas på det men man jävligt dårligt av det, att få massa krav iallafall

      Reply
    • demoneum 01/04/2023 at 07:23 AM

      Haloj! Jag har med fått post från dessa och de vägrar svara då man skriver till dem!? Många gånger kommer det ett meddelande om att email adressen inte går att hitta, hur skall man då kunna kontakta dem? Jag kontaktade polisen och fick till svar att ignorera allt som kommer ifrån dem, och vad du än gör så betala inte en krona till dem.

      • Hero57 01/05/2023 at 01:51 PM

        Jag har ochså polisanmält, och skickat mail till dom att inte tänker betala , sen efter har jag inte hört nått av dom sen november,

      Reply
    • Hero57 02/03/2023 at 03:18 PM

      Verkar sverige@auerwittethiel.com har slutat skicka fakturor , men däremot har date4friend skickat flera påminnelser, vilket jag sa upp avtalet med inom 14 dagar

      Reply
    • Hero57 05/12/2023 at 01:22 PM

      Sverige@auerwittethiel.com , har slutat skicka mail , men däremot fortsätter date4friend skicka sista chans att betala, har igonerat , har upp abumang utan bekräftelse , oberoende min ångerrätt på 14 dagar men ej svar , vad gör jag känns lite obehagligt att fortsätter, och kanske drar det vidare till summa man inte kan betala hjälp någon

      Reply
    • Hero57 05/12/2023 at 01:24 PM

      Glömde skriva ett år har gått nu

      Reply
    • Report #646326 05/17/2023 at 11:08 PM

      Äradea fru Johansson,

      Ni har haft gott om tid att hel- eller delbetala vår klients fordran som numera ligger på EUR 139,71 och som härrör från användningen av vårt Online-erbjudande karleksaffarcom. Ert förhållningssätt tvingar oss att informera våra klienter om att våra ansträngningar utan rättsliga åtgärder har varit förgäves. Våra klienter kommer nu att avgöra huruvida vi ska fortsätta att begära rättsliga åtgärder med avseende på vår fordran. Ni är säkert med...
      -------------------
      De har lyckats att lura av mig en del pengar ca 5000kr sammanlagt

      Pseudonym : Date4friends AG
      Telephone : +498959068316

      Reply
    • Theta 06/10/2023 at 10:37 AM

      Jag har också fått mail av dem, även fysiskt brev. Började också bli orolig för att få juridiska komplikationer även trots att jag bara betalade för 1 månad och sade upp medlemskapet på date4friend efter bara ett par dagar när jag insåg att skiten var en scam.
      Men ingen har alltså fått riktiga komplikationer?

      • S.P 06/10/2023 at 11:34 AM

        Nej, får fortfarande mail från dom men det händer inget. Så du kan lika väl bränna brevet

      • Hero57 06/10/2023 at 12:50 PM

        Jag sa upp abumang dör årsen , inomon 14 dagar gränsen , sen kom krav brev på mail från date4friend och från sverige@auerwittethiel.com , den sistnämnda slutade att skicka i november, men date4friend skickar än börjar känna lite orolig vad händer nu se bild neda6


      Reply
    • Mackan 08/14/2023 at 08:20 AM

      Jag har hållit på och mailat med dem i snart 1½ år och det de säger brukar bli ett moment 22 eftersom jag aldrig fått betalningen att gå igenom, de har aldrig svarat hos hittakk.com för att hjälpa mig att kunna betala, och jag har aldrig haft tillgång till den efter det att jag försökt betala....Vad mer kan man möjligen göra och allt beror på dem i slutändan!
      Kan man ens juridiskt vara betalningsskyldig när man inte kunnat betala eller haft tillgång till tjänsten!? Det finns t.ex inget ingånget avtal som de påstår utan bara FÖRSÖK att betala för en tjänst vilket inte är mycket att komma med från deras sida.
      Finns hur mycket som helst att säga om dem och nu läste jag ovan att dessa sidor tydligen har koppling företagsmässigt med det som påstås vara Auer Witte Thiel och då blir det på en gång ännu mer skumt.

      • Hero57 12/11/2023 at 07:59 AM

        Jag ungefär samma problem men sa mitt abumang inom 14 dagar , gick inte att betala så skrev till att att ville avsluta , men fick ej svar , men massa krav via mail varje månad nu t
        2 haft år nu

      Reply
    • Hero57 04/04/2024 at 08:24 AM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      • Abii 04/04/2024 at 09:14 AM

        I think after two years of threats and no action, it's safe to say that they're bluffing and just want to extort you.

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.