Most seen reports
|
fraudulent. I did not call them or click on the embedded link. Obviously they did not know what "account" was charged - and they were just phishing for an acc
|
Latest reviews (all sites)
Phishing
kristendebrain@gmail.com Dr Kristen Debra Ingham
| Date | 07/17/2025 |
|---|---|
| Fraudulent email | kristendebrain@gmail.com |
| Pseudonym | Dr Kristen Debra Ingham |
| Scam contents | Ďakujem za Vašu láskavú odpoveď, som rád, že som dostal Váš list. Som Dr. Kristen Debra , členka strategického výboru ukrajinskej vlády. Zaplatím za to a musím Vám dôverovať. Vojna na Ukrajine sa v súčasnosti zintenzívňuje a jej koniec je v nedohľadne. Po nepretržitých bojoch prišlo o život približne 120 000 ľudí, 180 000 vojakov bolo zranených a takmer polovica z 37 miliónov obyvateľov krajiny opustila svoje domovy, aby unikla vojne a stala sa utečencami. Mnohým z vnútorne vysídlených ľudí chýba najzákladnejšia pomoc, čo sa stalo najväčšou a najkomplikovanejšou humanitárnou katastrofou, ktorej dnes čelí náš svet. Vzhľadom na zhoršujúcu sa bezpečnostnú situáciu a zámer ruského prezidenta začať ofenzívu v plnom rozsahu som sa rozhodol natrvalo opustiť krajinu. Z tohto dôvodu je dôležité, aby som vás informoval, že mám k dispozícii 6,4 milióna EUR. Sankcie uvalené Spojenými štátmi a Európskou úniou nám zabránili rozvíjať tu zmysluplné hospodárske aktivity. Preto som sa rozhodol nájsť niekoho skutočného, nie imaginárneho, kto mi pomôže uskutočniť moje sny. Myslím, že sa na vás môžem spoľahnúť. Prosím, ak mi môžete pomôcť začať nový život. Ak by ste mi pomohli, poďakoval by som sa vám celým svojím životom a bol by som vám navždy vďačný a poctený. Čakám na vašu rýchlu odpoveď, aby som vám mohol poskytnúť viac informácií hneď, ako sa mi ozvete. |
| Comment / Review | I received a scam email from someone claiming to be “Dr. Kristen Debra”, pretending to be a Ukrainian government consultant with €6.4 million in a Turkish security company. They offered me 20% of the amount if I helped them “receive the cargo”. The scammer referenced war and humanitarian issues to build trust, and requested confidentiality. This is a classic advance-fee fraud attempt. The email came as a reply to my car sale listing on a local site (autobazar.sk). Please investigate and take action against this scammer.
|
| Related search(es) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
