Most seen reports
|
I recieved this as a txt message but there was no phone number attached, it was an email address from ccraig@dist50.net
|
Latest reviews (all sites)
Donation Scam
info@robertbernardlawca.com +14372660905 robertbernardslaw.com
| Date | 06/15/2025 |
|---|---|
| Fraudulent email | info@robertbernardlawca.com |
| Url / Website | https://robertbernardslaw.com/ Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Telephone | +1 437-266-0905 (ou 0014372660905) |
| Scam contents | Dear , Mam nadzieję, że ta wiadomość dotrze do Ciebie w dobrym zdrowiu. Nazywam się Robert Bernard i jestem prawnikiem w firmie Robert Bernard Professional Corporation w Kanadzie. Piszę, aby poinformować Państwa o nieodebranej polisie stałej (LIP) należącej do jednego z naszych zmarłych klientów, , który niestety zmarł podczas pandemii koronawirusa w Toronto około pięć lat temu. Uzyskał tę polisę za pośrednictwem naszej firmy. Pomimo intensywnych wysiłków nie udało nam się zlokalizować żadnego z jego żyjących krewnych. Zgodnie z przepisami firmy (LIP), nieodebrane polisy stałe (LIP) muszą zostać przeniesione do Wydziału Majątku Porzuconego stanu po pięciu latach. Po przeprowadzeniu dokładnych kontroli przeszłości i porównaniu danych z rejestrów publicznych, kontaktujemy się z Tobą ze względu na Twoje wspólne nazwisko i obywatelstwo ze zmarłym, w nadziei, że możesz być prawowitym wnioskodawcą lub chętnym do pomocy w tej sprawie. Jeśli chcesz otrzymać więcej szczegółów, skontaktuj się ze mną bezpośrednio, korzystając z adresu e-mail podanego poniżej. Oficjalny kontakt: info@robertbernardslaw.com Będziemy bardzo wdzięczni za szybką odpowiedź. Sincerely, Mr. Robert Bernard. Attorney in Charge of Policies & Bonds |
| Comment / Review | The message is in Polish, saying about a policy of a person who died 5 years ago and they couldn't reach any relatives and found my name to reach out. In the brackets that I edtied there was my full name and then a name of a person with the same surname as mine.
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.