Most seen reports
|
The scam consists of getting the mark to deposit money in https://coinexab.com. And that website, it seems like, keeps the money they get, and the scammer gets
|
Latest reviews (all sites)
Romance Scam
brightlady12@gmail.com +27632790995 SHELIBARA KHAYA MKHWANAZI vydává se za Janessa Brazil
| Date | 05/25/2025 |
|---|---|
| Fraudulent email | brightlady12@gmail.com |
| Pseudonym | SHELIBARA KHAYA MKHWANAZI vydává se za Janessa Brazil |
| Telephone | +27 63 279 0995 (ou 0027632790995) (Info / Risk score) |
| Scam contents | Dobrý den, je to nahlášené na policie Kriminalista toho podvodníka našel je v Česku.. rád bych doplnil informace k případu, o kterém již víte, že se jedná o podvod. Vlastním šetřením jsem zjistil, že osoba, za kterou se podvodník vydává, se jmenuje Janessa Brazil (39 let) porno herečka je to-a že jde o zneužitou identitu známé osoby. Pomocí nástrojů umělé inteligence (například https://lenso.ai/en) jsem ověřil, že fotografie i obsah byly generované nebo převzaté bez souhlasu skutečné osoby. Podvodník zneužil její tvář i jméno a celou dobu komunikace celé osoby se vydával za ní falešně. chtěl bych ještě doplnit další zjištění. Domnívám se, že za podvodem nestojí jen jedna osoba, ale že jde o organizovanou skupinu. Celá věc byla velmi dobře naplánovaná - nejenže zneužili identitu ženy Pomocí nástrojů umělé inteligence (například https://lenso.ai/en) jsem ověřil, že fotografie i obsah byly generované nebo převzaté bez souhlasu skutečné osoby. Podvodník zneužil její tvář i jméno a celou dobu komunikace celé osoby se vydával za ní falešně. chtěl bych ještě doplnit další zjištění. Domnívám se, že za podvodem nestojí jen jedna osoba, ale že jde o organizovanou skupinu. Celá věc byla velmi dobře naplánovaná - nejenže zneužili identitu ženy jménem Janessa Brazil, ale také jméno JiříHarenčák, které podle mých zjištění rovněž patří skutečné osobě a bylo použito bez jejího vědomí jako zástěrka. Jsem si vědom, že jsem byl silně z manipulován. Ačkoliv jsem po čase začal tušit, že jde o podvod, byl jsem psychicky oslabený a nebyl jsem schopen se z toho hned vymanit. Vliv to mělo i na moji práci -lidé mě nepoznávali, jako bych to nebyl já. Cítím, že mi to velmi ublížilo. Snad to trochu pomůže chci pomoci |
| Comment / Review | Je to nahlášení na policie Kriminalista našel je to chlap..
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.