Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Other Scam
suport@jinitaimei.com +421940713427 Jinitaimei, fathhstore@163.com
| Date | 05/21/2024 |
|---|---|
| Fraudulent email | suport@jinitaimei.com |
| Pseudonym | Jinitaimei, fathhstore@163.com |
| Telephone | +421 940 713 427 (ou 00421940713427) (Info / Risk score) |
| Scam contents | Am comandat 6 rochii in valoare de 3537 lei bucata.., de la o site pe facebook " jinitaimei" Suport@jinitaimei.com Am incercat sa ii contactez in legatura cu retunarea coletului care continea 4 bluze tiganesti...chinezesti probalil. Nr s.., xs.. Am incercat sa su la nunarul de pe facebook al site.ului cu rochii "+421940713427 Si zice k acest numsr nu exista , am trimis mesaje si nu se trimit pur si simplu |
| Comment / Review | Va rog sa ii gasiti , au reclame cu rochii pe facebook "jinitaimei"
|
| Related search(es) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.

Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Monica 05/22/2024 at 08:44 AM
Aceeasi chestie am patit o si eu cu o comanda pt 5 rochii si au venit 3 pulovere chinezesti bune de aruncat. Nu reusesc sa iau legatura cu ei , ma duc de nas ca o sa imi "trimita" coletul din luna aprilie.
up votedown vote
hortensia 05/24/2024 at 09:21 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Zsolt 05/27/2024 at 11:12 AM
Cum dumnezeu dau de excroci astia ca mo tapuit
up votedown vote
Păduraru Tamara 05/30/2024 at 09:43 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Iulia 05/31/2024 at 08:08 AM
+421 940 713 427 apare si pe acest site, ca nr. de contact: https://sinjink.com si sunt promovati pe Facebook. E clar ca sunt aceeasi si actioneaza in Romania, probabil chinezi de pe la Dragonul Rosu. Si eu am luat tzeapa. Dar asta nu s-ar intampla daca nu ar fi protejati de SRI. Aveti grija cu cine votati de data asta!
up votedown vote
Ana romeo 06/18/2024 at 06:07 AM
Cum dam de nenorociti astia miau trimis haine de dama in loc de pantaloni scuri barbatesti
up votedown vote
Ioana ursu 06/25/2024 at 12:08 PM
Nu mai comandati eu am facut o comanda de 4 rochite si doua compleuri si mia venit 4 bluze jegoase si cu un miros ciudat si la curier pe avb nu mia pus expediatorul
up votedown vote
Nicoleta 06/26/2024 at 08:56 AM
Acelasi lucru l-am patit de la nenorocitii astia.am primit adidasi si niste lucruri oribile urat mirositoare.La fel am patit si eu nu scrie expeditorul scrie o adresa din Bihor.NU MAI COMANDATI!
up votedown vote
mmm 07/11/2024 at 04:02 AM
Este o mare teapa. Am comandat 3 camasi si o rochita si au venit de bluze, masura S, din plastic. Initial au zis ca este o gresala si vor transmite produsele comandate, si nu este nevoie sa returnez produsele sosite, dupa care au disparut. Trebuie ca toti cei care au patit asa ceva, si ii revad pe facebook sau insta, sa avertizeze ca este o pacaleala.