Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Classified Scam
xby0806@gmail.com +40723140693 Lingxia hongkong
| Date | 04/08/2024 |
|---|---|
| Fraudulent email | xby0806@gmail.com |
| Pseudonym | Lingxia hongkong |
| Telephone | +40 723 140 693 (ou 0040723140693) (Info / Risk score) |
| Scam contents | Am comandat un osciloscop și mi-a venit un aparat de masaj , o jucărie de 2 lei |
| Comment / Review | 0 recezii
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Report #760445 04/29/2024 at 10:07 AM
They tell me its a phone and was not a phone was a external baterry
-------------------
They sey wass ok
Pseudonym : Lingxia Hongkong
up votedown vote
Report #762858 05/09/2024 at 07:33 AM
Am primit si am plătit un pachet care nu era al meu
-------------------
Bătaie de joc
up votedown vote
Dana 05/09/2024 at 07:36 AM
Vreau bani inapoi si să vă luati marfa. Nu este a mea
up votedown vote
Peter 05/30/2024 at 09:04 AM
Dad got scammed. Another product. Useless email, phone to nonrelevant company.
up votedown vote
Apetroaie Daniela 06/18/2024 at 04:53 AM
Bună ziua vreau sa fac un retur cât mai urgent
up votedown vote
dorina 07/02/2024 at 03:07 AM
Buna ziua, vreau sa fac urgent un retur
up votedown vote
Simi 07/18/2024 at 06:50 AM
Nekem 24000Ft-ért férfi ruhák helyett gagyi noi,kisméretu,bóvli gyöngyös kardigánt küldtek!Amit rendeltem,abból semmi nem jött!A GLS elzárkózott,mondván ok csak szállítók!Sewm cím,sem telefonszám! Kérem,aki hasonló áldozata lett a gazembereknek,kérem jelezze szándékát!Ha tud megoldást,vagy hogy tudnánk valamennyien feljelentést tenni!Rendelni senki ne próbáljon tolük,mert CSALÓK!
up votedown vote
szücsi 07/19/2024 at 10:02 AM
Nekem telefon helyett,telefon töltot küldtek 25 ezer forintért.
up votedown vote
Flucus Ioan 09/13/2024 at 02:05 PM
AVB 06207487951 Trimis prin GLS Romania pachet necomandat.Mi s.a furat identitatea.Curierul a lasat in lipsa mea si banii a luat din locul unde erau pusi in curte in asteptarea unei rochii comandate de sotie in schimb a sosit coletul pe numele meu necomandat si lasat din comfuzia mea.Este in valoare de 460 lei bani blocati Dde GLS la solicitarea politiei.Va rog sa trimiteti curierul sa va luati coletul nedesfacut inapoi iar GLS sa puna banii in cont..Flucus Ioan,Sinca Noua,nr.98, jud.Brasov,tel.0785946491
up votedown vote
Report #797214 10/18/2024 at 07:01 AM
mast be glucometer
Pseudonym : LINGXIA HONGKONG
up votedown vote
neagoe romica 10/25/2024 at 03:11 AM
Am comandat un glucometru 280 ron si am primit un puls oximetru folosit de 50 ron
up votedown vote
Report #805667 11/27/2024 at 12:09 PM
Cizmele primite au fost taiate
-------------------
Cele mai rele
Fraudulent email : banlin_ron@126.con
Pseudonym : LINGXIA HONGKONG
up votedown vote
gabripad 11/30/2024 at 03:56 AM
Am comandat termocamera si au trimis casti de urechi.Sunt excroci.Nu raspund la telefon sau la email.