Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Social Media Scam
support@chumiao.com CHUMIAO
| Date | 03/29/2024 |
|---|---|
| Fraudulent email | support@chumiao.com |
| Pseudonym | CHUMIAO |
| Url / Website | www.yigokit.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Am comandat 4 rochii și un costum de dama și am primit. 2 BC. PANTALONI SCURTI SI O BLUZĂ |
| Comment / Review | Nu au nici-un număr de telefon și la email nu răspunde nimeni
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Report #752053 03/25/2024 at 12:14 PM
Ruhàk vàsárlása
-------------------
A megrendelt ruhàk helyett küldtek 3 rosz minőségü és kicsi méretü pulóvert
Url / Website : sinjink.com
Pseudonym : Chumiao
up votedown vote
Caia Simona 04/01/2024 at 10:53 AM
Nu am primit ce am comandat
Vreau banii inapoi
up votedown vote
MM 04/01/2024 at 08:23 PM
Nu au trimis produse conform comenzii
up votedown vote
Abii 04/01/2024 at 11:38 PM
You can try to get refunded via Chargeback:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Dăbucean Florentina 04/04/2024 at 09:32 AM
Va rog sa remediati problema nu am primit produsele ce am comandat vreau sa-mi trimiteti bani sau sa-mi trimiteti ce am comandat
up votedown vote
BERNADETA ROBU 04/08/2024 at 09:07 AM
vreau 200 de lei inapoi sau sa trimiteti ce am comandat.Mi-aiti trimis 3 produse si nu este ce am comandat. O sa fac reclamatii si o sa fiti chemati in tribunal. Asta am comandat SI VA ROG SA TRIMITETI ACESTE PRODUSE PENTRU CEI 200 LEI PE CARE VI I-AM DAT ! Sumar comanda ( 5 )
up votedown vote
Monicasurdu 04/04/2024 at 05:52 AM
Vreau sa returnez inapoi comanda
up votedown vote
Monicasurdu 04/04/2024 at 05:53 AM
Comanda ceva si imi vine altceva
up votedown vote
Iuliana 04/04/2024 at 01:16 PM
Un nr telefon
up votedown vote
Abii 04/05/2024 at 09:28 AM
You can try to get a refund from the bank or cc company you're with:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Report #755365 04/08/2024 at 06:35 AM
Am comandat 3 rochii si 2 costume si am primit 3 pulovere pe care nici de la SH nu le iei
up votedown vote
Iulia 04/08/2024 at 06:51 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Gheorghe Ronia 04/10/2024 at 06:28 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Report #755861 04/10/2024 at 09:22 AM
Am comandat rochii și am primit niște rupturi de bluze!
Telephone : +40722326033
up votedown vote
Raicu Valentina 04/10/2024 at 11:49 AM
Comanda incompleta și calitatea produselor proasta
up votedown vote
Turcov Elena Liliana 04/10/2024 at 07:29 PM
Am comandat 8 tinute rochii si costume si am primit un tricou si patru pulovere parca sunt scoase din gunoi va rog poate ai puteti prinde pe acesti excroci si sa ai arestati nu au ce cauta pe piata ne fura banii
up votedown vote
Report #755981 04/10/2024 at 07:56 PM
Am comandat 8 ținute rochii și costume și am primit un tricou și patru pulovere unele deriorate
-------------------
Am plătit 251 de lei pentru nimic un tricou de copii și patru pulovere la fel de mici eu făcând comandă pentru mărimea 44/46
up votedown vote
Abii 04/12/2024 at 05:45 AM
You can try to get a refund from your bank or cc company via Chargeback:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Alexandra Beldiman 04/12/2024 at 10:01 AM
As vrea sa fac retur
up votedown vote
Report #757060 04/16/2024 at 04:58 AM
Am comanda 5 rochițe si am primit o bliluza cu fermoar care nu merita 155 lei cat am platit la curier
-------------------
Doresc produsele pe care le-am comandat sau sa imi returneze banii
Url / Website : chumiao.com
up votedown vote
Abii 04/16/2024 at 06:41 AM
Considering all the other reports about this site, it's safe to say they won't send you products nor money. What you can do is call your bank or cc company and ask them if they can reverse the transaction or provide you with a refund:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Apostu Ramona 04/17/2024 at 02:15 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Camelia Tudor 04/17/2024 at 07:36 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Abii 04/17/2024 at 07:44 AM
If your purchase was done rather recently, you might be able to dispute it with the bank or cc company you're with and get a refund through Chargeback:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Melinda 04/17/2024 at 08:23 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Report #757966 04/19/2024 at 07:26 AM
Magazin de Rochii si îmbracaminte.
-------------------
Am primit produse de proasta calitate. Am primit alte produse.
Url / Website : facebook.com/p/chumiao-61550840676833
Pseudonym : chumiao.com
up votedown vote
Abii 04/19/2024 at 08:56 AM
Since what you received wasn't up to standard, you may be eligible for a refund through Chargeback:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Ana 04/29/2024 at 01:20 PM
Shame on you, CHUMIAO! I've received and played for some items I did not ordered. Any try to contact you failed.
up votedown vote
Les ioana 05/13/2024 at 06:10 AM
Ioana Les-va rog sa anulati comanda din 30.04.2024-nu mai am nevoie de produse,va multumesc!
up votedown vote
Marinela 05/23/2024 at 04:38 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Marinela 05/23/2024 at 04:39 AM
Vreau banii inapoi!
up votedown vote
Magda 06/11/2024 at 03:49 AM
Am comandat 5 rochii si am primit 2 pulovere si o camasa de o calitate indoielnica.
As dori sa returnez produsele si sa-mi primesc banii inapoi, dar am primit acest email :
On Monday, April 15, 2024 at 06:36:45 AM GMT+3, Oficjalna obsluga klienta wrote:
Serviciul Clienti Oficial> Buna ziua, pentru ca colegii nostri din depozit nu v-au trimis produsul corect, ceea ce nu v-a multumit si v-a cauzat neplaceri, ne cerem scuze din partea dumneavoastra si speram ca ne puteti oferi o sansa de îmbunatatire. Nu avem canale de returnare Va vom trimite produsele corecte în termen de 15 zile lucratoare. Va rugam sa raspundeti cât mai curând posibil"
Au trecut deja 2 luni si nu am primit nimic.
Trebuie sa putem face ceva sa ni se restituie banii.
up votedown vote
Maria 07/03/2024 at 11:57 AM
Credeti ca am putea face o reclamatie comuna la Scam Watcher, privind escrocheria firmei CHUMIAO? Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Nu stiu cat de coplicata este procedura. Eventual si la ANPC.
up votedown vote
Marilena Mateescu 08/20/2024 at 08:19 AM
Buna ziua! Pentru ca m-a luat valul de raportul rochii/pret am comandat produse de 480 lei. In 2 saptamani am primit o traista de zdrente, nici SH nu le pot numi. Mi-am dat seama instant ca este o maxima teapa si la cat am fost de incantata nu mi-am luat nici o masura de precautie sau sa caut o descriere a acestei firme. Practic le-am dat banii cu ochii inchisi. Pentru ca mai facusem o comanda cu ceva timp in urma si nu o finalizasem am primit de la ei pe mail recomandarea sa finalizez acea comanda. Avand adresa de mail le-am scris, mi-au raspuns cu ceva scuze pentru greseala transmiterii altor produse si cu o solicitare de cont sa-mi transmita banii. Dupa ce i-am amenintat cu reclamatia facuta la politie au inchis si pagina cu produse si au eliminat si adresa de mail. Prinde orbul, scoate-i ochii!!!! Din pacate, nu cred ca cineva poate da de ei si sa si recupereze banii furati. o invatatura de minte destul de scumpa!