Most seen reports
|
I recieved this as a txt message but there was no phone number attached, it was an email address from ccraig@dist50.net
|
Latest reviews (all sites)
Donation Scam
ronny.villacis@ambiente.gob.ec Herr Berggruen Nicolas
| Date | 12/02/2023 |
|---|---|
| Fraudulent email | ronny.villacis@ambiente.gob.ec |
| Pseudonym | Herr Berggruen Nicolas |
| Scam contents | PC-49 REF NR: CNL/5253NT/2023 Det är uppenbart att detta meddelande kommer att komma till dig som en överraskning, men vänligen ta dig tid att läsa den noggrant eftersom vi gratulerar dig till din framgång i det just avslutade och officiella tillkännagivandet av resultaten av Electronic Online Sweepstakes som anordnades av min IT-koordinator. Fredag 2023-11-29 här i USA. Ett utkast på 2 800 000,00 EURO kommer att utfärdas i ditt namn som en av de 3 lyckliga vinnarna så snart du kontaktar Herr Berggruen Nicolas . Men innan du kan kontakta mig måste du acceptera att använda 75% av ditt pris för att hjälpa dig själv och dina närmaste familjemedlemmar för din vänlighet mot mänskligheten och de återstående 25%, jag vill att du snälla donera till någon välgörenhetsorganisation runt dig; mer speciellt de som handlar om cancerfrågan eftersom denna ligger mig varmt om hjärtat. Alla de 3 lyckliga vinnarna valdes ut genom ett webbomröstningssystem från över 20 000 företagsbidrag och 98 000 individuella e-postadresser och e-postnamn från hela Europa eftersom jag vill ge tillbaka till samhället en del av min förmögenhet. Kontakta oss via e-post: (berggruennicolas1@outlook.com) eller (berggruennicolas@berggruenholdings.org) om vårt erbjudande är acceptabelt för dig. Grattis än en gång från alla medlemmar och personal i detta program. Vänliga hälsningar, Herr Berggruen Nicolas Kommuniceras av: Ronny Villacis IT/onlinekoordinator |
| Comment / Review | There are more cases of donation scam using the name Berggruen Nicolas (which is a real name). Above scam content is in Swedish.
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.