SUSPECTED SCAM!

Fraudulent website
usdtgwp.com usdtcr20@gmail.com +12544086431

Date05/30/2023
Fraudulent emailusdtcr20@gmail.com
Pseudonymusdtgwp.com
Url / Websiteusdtgwp.com
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Telephone+1 254-408-6431 (ou 0012544086431) (more info)
Scam contentsget usdt and scam
Comment / ReviewSure scam

More info +
Premium services

telephone number analysis +1 254-408-6431

Phone number type
Fix/Cell phone number
International format
  • +1 254-408-6431
Country
United States
Territory
Texas
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • kun 05/30/2023 at 02:59 PM

      رمز عبور تراکنش فراموش کردم

      Reply
    • Report #650713 05/31/2023 at 12:15 PM

      Get usdt and scam
      -------------------
      Sure scam site

      Url / Website : usdtgem.com

      • Kun888 06/16/2023 at 02:22 AM

        Hi.
        How can I take my money from the this SITE???

      • Alibaghrian 07/05/2023 at 09:48 AM

        چطور میتوان رمز تراکنش را تغییر داد

      • hemat 08/16/2023 at 06:55 AM

        ایشان با ارسال اطلاعات اکانت های حعلی با دارایی های زیاد طعمه هایشان را جذب میکنند و از طریق دستورالعمل های موجود در سایت کاربران را ترغیب به ایجاد اکانت جدید می کنند و از ایشان می خواهند با پرداخت 1000 دلار و سپس 3000 دلار به عنوان سپرده سطوح مختلف دسترسی را خریداری نمایند و بعد از دریافت مبالغ مذکور به بهانه های مختلف نظیر بدهی مالیاتی اقدام به بستن حساب می نماییم و از کاربر می خواهند جهت برطرف شدت مشکل دوباره مبالغی به آدرس کیف پولی اعلام واریز نماید و بدین شکل سعی دارند مبالغ بیشتری از طعمه خود کلاهبرداری کنند و درصورت اعتراض کردن به این روش با بستن و از دسترس کردن سایت و حساب کاربر کار خود را خاتمه می میدهند.به نظر می رسد که این عملات کلاهبرداری از جانب چینی ها سازماندهی می شود و با اتکاء به قوانین مالیاتی کشور ایالات متحده کابردان را گمراه می کنند.لطفاٌ این اطلاعات را در اختیار دیگران قرار دهید تا مانع کلاهبرداری بیشتر شود....Read more

      Reply
    • Report #651775 06/03/2023 at 04:26 PM

      They are getting from customers usdt and scam from them
      -------------------
      Very very very bad website.

      Url / Website : usdtgem.com
      Pseudonym : usdtcr20@gmail.com

      Reply
    • Report #652483 06/06/2023 at 04:44 AM

      Get usdt from customer and scam
      -------------------
      So scam

      Url / Website : usdtgwq.com

      Reply
    • Report #652487 06/06/2023 at 04:47 AM

      Get usdt from customer and scam
      -------------------
      Very very very bad website. Scam website

      Url / Website : usdtgwq.com

      Reply
    • Report #652488 06/06/2023 at 04:50 AM

      Get usdt from customer and scam from them
      -------------------
      Very bad website

      Url / Website : usdtgem.com

      Reply
    • Report #653813 06/09/2023 at 07:43 AM

      یه آدرس بارمزورود ونام کاربری فرستاد یه مبلغ سنگین داخلش بود بعد نوشته بود بخواییدبرداشت کنید رمز تراکنش میخایید امامیتوانید حساب جدیدبازکنیدانتقال دهید وبعدازحساب جدیدبایدvipفعال کنید
      که هرکدام هزاردلار سه هزاردلاربه بالاهست
      -------------------
      واقعا چرا میذاریداینا فعالیت کنن

      Url / Website : usdtcra.com
      Pseudonym : Usdtcra.com
      Telephone : +14029695004

      Reply
    • Report #657872 06/20/2023 at 06:03 PM

      سايت صرافي ارزي
      -------------------
      لطفا بررسي شود

      Url / Website : usdtsdkk.com
      Pseudonym : Korbin norman
      Telephone : +18106928731

      Reply
    • Kun888 06/21/2023 at 05:52 PM

      رمز عبور برای تراکنش را فراموش کردم

      • Hamuri 06/22/2023 at 02:48 AM

        Do you remember how many digits your password was? Did you put only numbers or numbers and letters?

      Reply
    • hemat 08/13/2023 at 11:35 AM

      سایت

      USDTGJIP
      یک پلتفرم جعلی جهت کلاهبرداری می باشد.
      ایشان با ارسال اطلاعات اکانت های حعلی با دارایی های زیاد طعمه هایشان را جذب میکنند و از طریق دستورالعمل های موجود در سایت کاربران را ترغیب به ایجاد اکانت جدید می کنند و از ایشان می خواهند با پرداخت 1000 دلار و سپس 3000 دلار به عنوان سپرده سطوح مختلف دسترسی را خریداری نمایند و بعد از دریافت مبالغ مذکور به بهانه های مختلف نظیر بدهی مالیاتی اقدام به بستن حساب می نماییم و از کاربر می خواهند جهت برطرف شدت مشکل دوباره مبالغی به آدرس کیف پولی اعلام واریز نماید و بدین شکل سعی دارند مبالغ بیشتری از طعمه خود کلاهبرداری کنند و درصورت اعتراض کردن به این روش با بستن و از دسترس کردن سایت و حساب کاربر کار خود را خاتمه می میدهند.به نظر می رسد که این عملات کلاهبرداری از جانب چینی ها سازماندهی می شود و با اتکاء به قوانین مالیاتی کشور ایالات متحده کابردان را گمراه می کنند.لطفاٌ این اطلاعات را در اختیار دیگران قرار دهید تا مانع کلاهبرداری بیشتر شود.... Read more

      Reply
    • reza 04/04/2024 at 02:41 AM

      یک سایت جعلی کلاهبرداری است مدتی از دسترس خارج شده بود و الان مجدداٌ شروع به فعالیت کرده است. با ارسال نام کاربردی و رمز عبور جعلی و نشان دادن مبلغ بالایی ارز دیجیتال تتر در آن حساب افراد را تشویق به ایجاد حساب کاربری جدید در این سایت می نماید و جهت امکان واریز و برداشت کاربر را تشویق به واریز مبالغ بالایی در آن حساب کاربری می نماید و پس از آن پس از آن اقدام بلوکه کردن آن حساب کاربری و مبالغ واریز شده می نماید. حواستان جمع باشد که با یک ایمیل جعلی با مشتری مکاتبه می نمایند و بگونه ای نشان می دهند که سایت دارای پشتیبانی بوده و معتبر می باشد. به هیچ وجه گولشان را نخورید.

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.