Most seen reports
|
I recieved this as a txt message but there was no phone number attached, it was an email address from ccraig@dist50.net
|
Latest reviews (all sites)
Donation Scam
+43670309918 : Jorge Puig Montserrat 😍:
| Date | 01/13/2023 |
|---|---|
| Pseudonym | : Jorge Puig Montserrat 😍: |
| Telephone | +43 670 309918 (ou 0043670309918) |
| Scam contents | [29.12.2022, 19:53] Franck Berton 😍: Bun venit drag Client, sunt avocatul doamnei claudine claumas, ma anuntase sa va ajut sa beneficiati de cei 460.000 de euro incredintati mie, ma numesc avocat Franck Berton, pentru a nu amana, deci trebuie doar sa urmati instructiunile mele. și instrucțiunile băncii pentru a putea intra în mod credibil în posesia fondurilor clientului meu. Am facut masuratorile si voi conduce si dosarul prin procedurile de donatie. Știi că acceptarea acestei donații nu reprezintă un risc pentru tine, așa că suntem siguri de asta pentru că totul va trece continuu prin procedura bancară. Vreau să vă spun că rolul meu este să vă protejez interesele împotriva fraudei așa că vă certific pe baza legii că totul se va întâmpla cu toată credibilitatea. Prin urmare, vă voi cere să completați următorul formular pentru a începe procesul pentru a intra în posesia fondurilor clientului meu cu credibilitate deplină. [29.12.2022, 19:53] Franck Berton 😍: Iata informatiile pe care le vei introduce pentru a accesa proprietatea doamnei claudine claumas: Numele dumneavoastră: ........................ Prenume: ......................,..... Țară: .................................... oraș: ................................. Numarul contului bancar: ............................ O fotografie a actului dvs. de identitate: ....................... Notă: Odată ce informațiile sunt completate, vom face testamentul și actul în numele dumneavoastră. Maestrul Franck Berton |
| Comment / Review | Donație [13.01, 16:25] Franck Berton 😍: Name : Jorge Puig Montserrat IBAN: ES12 0182 2383 5402 0184 6430 Bank: BBVA BIC: BBVAESMMXXX. type of payment: immediate transfer [13.01, 16:26] Franck Berton 😍: Spune-mi sigur la ce oră va fi efectuată plata?
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.