SUSPECTED SCAM!

Other Scam
support@lunzo.ro Lunzo.ro

Date08/25/2022
Fraudulent emailsupport@lunzo.ro
PseudonymLunzo.ro
Url / Websitehttps://www.lunzo.ro/?gclid=cjwkcajwu5yybhajeiwakxk_ebhmpxrqekxgxrqryegztctolywi4fxgdvdccs28mcklnb6g6jx5rbocweoqavd_bwe
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Scam contentsBuna seara!

Am plasat o comanda pe site-ul mai sus mentionat, aceasta neputand fi platatita ramburs, ci doar prin transfer bancar,deci am si platit-o (este o suma nesemnificativa - 35 lei), dar pana acum nu am primit nici produsul (o cravata barbateasca), nici banii inapoi, desi le-am trimis nenumarate mail-uri la care nu mi s-a raspuns.
Comment / ReviewWww.lunzo.ro - un site "fantoma" care iti ia banii, apoi sunt de negasit

Attachment(s)
  • More info +
    • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

      • Report #580490 12/14/2022 at 09:22 AM

        Am comenzi la ei, plătite, pe care le-am cerut sa le anuleze, sa îmi returneze banii. Niciun răspuns de aproape o luna.
        -------------------
        Ocoliți site-ul. Autoritățile sa îl blocheze.

        Pseudonym : Lunzo

        Reply
      • Report #657358 06/19/2023 at 01:10 PM

        Www.lunzo.ro - un site "fantoma" care iti ia banii, apoi sunt de negasit
        -------------------
        am comandat și am achitat cu cardul un produs (electrice) și nici după 4 luni nu l-am primit. Îmi spuneau că ”luna viitoare”. Și așa au trecut patru luni. De asemenea, au refuzat să returneze costul obiectului comandat. Probabil acest site fraudează, punându-te să plătești, știind că ei nu vor trimite nimic, niciodată!! Observ din comentarii că și alții au pățit la fel.

        Reply
      • Catalin Zamfir 07/04/2023 at 08:48 AM

        Comanda data pe 30 mai si nelivrata pana pe 4 iulie. pe lunzo.ro

        Reply
      • Silviu 10/20/2023 at 04:19 AM

        Comanda a sosit la timp, iar produsul a îndeplinit așteptările. Mulțumesc. Singurul lucru pe care l-aș critica - ar putea avea o selecție mai mare de lucruri pentru grădină :(

        Reply
      • Freddy 03/19/2024 at 03:10 AM

        This comment is hidden for the following reason: fake information.
        Click here to display it anyway....

        Reply
    • Group created on - 0 Members

      To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.