Most seen reports
|
The scam consists of getting the mark to deposit money in https://coinexab.com. And that website, it seems like, keeps the money they get, and the scammer gets
|
Latest reviews (all sites)
Romance Scam
gjw@longyujianan.cn
| Date | 11/09/2022 |
|---|---|
| Fraudulent email | gjw@longyujianan.cn |
| Scam contents | Последње упозорење! Сви ваши подаци су копирани _ријава је била успешна. Велики поздрав. Ваш систем је компромитовао тројански вирус. Ушао је у ваш уређај преко портала за одрасле које посећујете. Неки популарни видео снимци имају злонамерни код који се активира након што се укључи. Сви подаци су већ копирани на моје сервере. Имам пуну контролу над уређајем са којим приступате Интернету. Могу да видим твој екран, користим твој микрофон и твоју камеру. Сходно томе, нећете то приметити. Већ сам направио снимак екрана. Уредио сам видео порнографског видеа који сте гледали у то време и ваше мастурбације. Његово лице је савршено видљиво. Мислим да таква врста садржаја није добра за вашу репутацију. Имам пун приступ вашим контактима и профилима на друштвеним мрежама. Могу да пошаљем овај видео са ваше е-поште или месинџера. Ако не желите да се ово деси, морате само да предузмете једноставан корак. Само треба да пренесете 1100 USD (USD) у свој биткоин новчаник: 34AwESDjysWMkqYdisSzMorBLmLnqNXLkw (у биткоин еквиваленту по курсу у тренутку преноса) На Гуглу ћете наћи упутства о томе како да то урадите. По уплати, уклонићу видео и вирус са вашег уређаја. После тога, више вам нико неће сметати. Ако након овог периода не примим уплату, сви ваши подаци и видео ће постати јавни. Дајем вам 2 радна дана. Бићу обавештен када прочитам имејл. Тајмер се одмах активира. Нема сврхе жалити се нигде, чак ни полицији. Мој новчаник и пошта се не могу ући у траг. Ако сазнам да сте поделили ову поруку са неким другим, видео ће бити одмах дистрибуиран. Заувек ћу вам уништити репутацију и сви ваши подаци ће бити објављени. Цео свет ће знати за вашу страст према порно сајтовима и још много тога. Промена лозинки неће донети ништа, јер су сви подаци већ на мојим серверима. Не заборавите да је репутација веома важна и будите разумни. |
| Comment / Review | scumm, one of them sextortions email may be fake, like everything else, except maybe bitcoin wallet.
|
| Related search(es) | |
| Premium services |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.

