Most seen reports
|
I recieved this as a txt message but there was no phone number attached, it was an email address from ccraig@dist50.net
|
Latest reviews (all sites)
Donation Scam
ellenpetronellaharleman@gmail.com +4333752386951 Ellen Petronella Harleman és Nicola Ghassan
| Date | 05/03/2022 |
|---|---|
| Fraudulent email | ellenpetronellaharleman@gmail.com |
| Pseudonym | Ellen Petronella Harleman és Nicola Ghassan |
| Url / Website | https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://doacao-de-dinheiro.site123.me/entre-em-contato&ved=2ahukewia5stkvcl3ahwru6qkha-vaee4chawegqiahab&usg=aovvaw0w96epqmlxqtel9r2bvyoq Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Telephone | +43 3375 2386951 (ou 004333752386951) |
| Scam contents | A hölgy meg fog halni már nem tudnak rajta segíteni ezért szétosztja a vagyonát.Én írtam neki jóhiszemüen hogy segítsen nekünk.Visszaírt kérdezett pár dolgot hogy pl milyen a gazdasági helyzetem?valóban szükségem van adományra?hiszek e Istenben?Válaszoltam neki majd azt írta hogy akkor szeretne adni 50 ezer eurot.Vegyem fel a kapcsolatot a pénzügyi tanácsadójával mert ő már nem tud mozogni.(Nicola Ghassan)Oké megtettem aztán először 350 eurot kellett befizeni adomány adó néven.Útlevelét is elküldte emailben.Egy Brigitte Odile Luilen nevü számlatulajdonoshoz tartozó bankszámlára.Folytatódott a történet következő alkalommal már 500 eurot kellett befizetni.Majd írtam neki hogy ez valami átverés.Válaszolt hogy az adomány valós ha gondolom össze hoz egy videó találkozót a hölgyel (donornak is hívta)Whatsapon meg hogy az adományozási igazolást már rég alá kellett írnom.Mondtam hogy én nem írtam alá semmit.Sok kérdést tettem fel neki de csak töredékére válaszolt.Még ez sem tünt fel.Szóval láttam a hölgyet videón keresztül kb fél percig aztán már csak írt pár sort hogy a bank eljött meglátogani őt és nem tud beszélni stb.Pár nap múlva elküldött egy adományozási megállapodást hogy aláírva küldjem vissza.Utána 310 eurot kellett befizetni a bélyegek árát.Természetesen a bankokat minden megtaláltunk az interneten.Minden létezik a bankok az ingatlanok amivel állítólag rendelkezik a hölgy a megállapodáson lévő biróságot is es a rajta lévő ügyvédet is megtaláltuk helyileg holvan.Mégis úgy gondolom hogy ez már nem igaz. |
| Comment / Review | Nagyon rosszul érzem magam hogy ennyire át tudtak verni.
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.