SUSPECTED SCAM!

Fraudulent website
www.timshopvip.com postmaster@bmdzb.com

Date11/15/2016
Fraudulent emailpostmaster@bmdzb.com
Pseudonympostmaster@bmdzb.com
Url / Websitehttp://www.timshopvip.com/en/contact_us.html
Scam contentsInternet Payment Transaction Declaration
Transaction details as below:
Transaction Date: 12 November 2016
Transaction Order ID: 445161112348
Transaction Amount: 141.32EUR
Card Number: 492040******0303
NOTE: 1. We hereby confirm your order is successful. The Merchant name will be on your bank bills.
2. According to the foreign exchange rate of the bank, the amount showing on your statement will be a bit difference from the price on seller's website.
3. This email is sent automatically by our system. Please do not reply to this email. Emails sent to this address will not be answered. Thanks for your support and understanding.
4. Any questions please feel free to contact the website instantly.
Comment / Review12,11,2016 I have made purchases via this site. Illegal me misappropriated money and you have to report fraud and theft through online shopping conveniences. Any confirmation of receipt orders never received although last three days from when you took the money. They took also the full amount even though you said that I have the right to a 10 percent discount and confiscated the entire amount of money. How can I return the money. I paid his personal bank card

Other references
More info +
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Slavica 11/15/2016 at 09:11 AM

      Please urgent help with this.

      Reply
    • agkatha 12/02/2016 at 10:11 AM

      έχω κάνει παραγγελία και μου έχουν κατασχεθεί 37Ευρω.Το αποδεικτικό της παραγγελίας είναι το παρακάτω.Δήλωση Πράξη Πληρωμής Internet
      Στοιχεία της συναλλαγής, όπως παρακάτω:
      Ημερομηνία της συναλλαγής: 11 του Νοεμβρίου, 2016
      Συναλλαγή Παραγγελία ID: 445161111289
      Ποσό συναλλαγής: 36.21EUR
      Αριθμός Κάρτας: 535 142 ****** 5028
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1. Σας επιβεβαιώνω την παραγγελία σας είναι επιτυχής. Το όνομα του εμπόρου θα είναι στους λογαριασμούς της τράπεζάς σας.
      2. Σύμφωνα με τη συναλλαγματική ισοτιμία της τράπεζας, το ποσό που εμφανίζεται στη δήλωση σας θα είναι μια διαφορά λίγο από την τιμή στην ιστοσελίδα πωλητή.
      3. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα αποστέλλεται αυτόματα από το σύστημά μας. Παρακαλώ μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα μηνύματα που στέλνονται σε αυτή τη διεύθυνση δεν θα απαντηθούν. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.... Read more

      Reply
    • tataman 12/14/2016 at 04:04 AM

      μαιμου το σαιτ μου δειχνει οτι εχουν ερθει ελλαδα αλλα ουδεποτε τα παρελαβα το trucking number που μου αποστειλαν δεν περιεχει κωδικους χωρας και η εταιρια sf exrpess δεν παραδιδει ελλαδα το νου σας

      Reply
    • radioman 12/16/2016 at 01:22 AM

      μην κανετε καμμια συναλλαγη μαζι τους ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
      becarefull these company is totally fake do not make any deal/order with them.

      Reply
    • lefko 12/20/2016 at 06:47 AM

      εμενα αφοτου τους ενημερωσα οτι εχω ολα τα παραστατικα της παραγγελειας και οτι μου ειχαν απαντησει, μου στειλαν truking number το οποιο τσεκαρα καθημερινα απο 30/11 εως 15/12 οποτε και παραδοθηκε στα Χανια ενω εγω ειμαι Μεσολογγι, και τωρα δεν απαντανε σε κανενα email. Απευθυνθηκα στην Alpha Bank με ελαχιστες πιθανοτητες δικαιωσης....

      Reply
    • BASILHS 01/16/2017 at 10:42 AM

      einai sigoyra apath thn plhrvsa 90 eyrv paraggeleia den hlue edv kai 75 meres

      Reply
    • litlletief 01/28/2017 at 05:44 PM

      τι γινεται ρε παιδια??και εμενα παραδωθηκε αλλου με τον ιδιο κωδικο σε αλλο ονομα.....επικοινησα με το εκει ταχυδρομειο και το επιβαιβεωσαν!!!!

      Reply
    • Panagiotis Baziotopoulos 03/03/2017 at 09:23 AM

      Πρόκειται για απατεώνες που λειτουργούν κάτω από την μύτη των επίσημων απατεώνων της επίσημης Timberland...
      Αποκαλώ και την επίσημη Timberland απατεώνες διότι ενώ τους ενημέρωσα και υπήρξε αλληλογραφία έκαναν τον "Κινεζο" ενώ γνωρίζουν ότι λειτουργούν site με ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...
      Ο πρώτος που θα έπρεπε να διωχθεί είναι η επίσημη Τimberland.
      Βέβαια οι Αμερικανικές εταιρίες (πολυεθνικές) λειτουργούν ως κράτος εν κράτη και με όρους πρακτικά Μαφιόζικους... επομένως δεν βρίσκεις άκρη...
      Δεν βγάζω στοιχεία λογαριασμού αν και τα έχω σε πρώτη ζήτηση.
      Απλα αναφέρω ότι κάποια Jessica μου απάντησε τον Δεκέμβριο ότι η παραγγελία ετοιμάζεται και μου έδωσε το tracking number το οποίο απλά οδηγεί στο ότι τα αντικείμενα φορτώνονται από το λιμάνι της Κίνας...

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.