Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Donation Scam
mtrsicardfrederic@gmail.com +330755991098 Angela Hauck, Frédéric SICARD mester
| Date | 10/04/2020 |
|---|---|
| Fraudulent email | mtrsicardfrederic@gmail.com |
| Pseudonym | Angela Hauck, Frédéric SICARD mester |
| Telephone | 07 55 99 10 98 |
| Scam contents | Old woman pretends to have brain cancer and not much time to live. So she decides to donate her money (150 000 euro) to someone. Than she gives contact to his lawyer Frédéric Sicard |
| Comment / Review | She messaged me with this email address hauckangela7@gmail.com Said she s a 61 years old sick woman, and has nobody to give her money. And later on told me to get in touch with her lawyer Frédéric Sicard mtrsicardfrederic@gmail.com
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Policeman 07/05/2021 at 09:20 AM
the same in hungarian language (advertisement)
ugyanez van magyar nyelvű hirdetéssel is.
Ahhoz kérnek pénzt hogy átutalják a pénzt :) 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
"Jó estét
A nevem NEUHOFF HANS-WERNER úr, és 68 éves vagyok. Apám német, anyám pedig magyar. Üzletember vagyok, aki a fakereskedelemben szerezte a vagyonát.
Agydaganatom van, ami végstádiumú, 3 éve van ez a betegségem. A kezeloorvosok közölték velem, hogy a nagyon rossz egészségi állapotom miatt egyik napról a másikra meghalhatok.Özvegy vagyok, nincs gyermekem, mert a feleségemmel soha nem tudtunk gyermeket vállalni, minden pénzünk ellenére sem.Anélkül, hogy növelném fájdalmamat, tavaly a feleségemet is elvesztettem a koronavírus (covid-19) miatt.Azért adományozok 480715 eurót, mert lelki atyám ezt tanácsolta nekem, és rájöttem, hogy a koronavírus világjárvány (covid-19) sok családot szegénységbe taszított.Ez egy jogi adomány, amelyet az ügyvédem fog átadni.
Ha szüksége van rá, akkor lépjen kapcsolatba velem, hogy megismerhessem Önt, és kapcsolatba hozhassam az ügyvédemmel a közjegyzői eljárásokhoz.
Csatolta a képemet.
Azonban a 480 715 euró átutalását bankszámlájára blokkoltuk az átutalási díjak be nem fizetése és az átutalás aktiválása miatt. Az átutalási és aktiválási díjak 575 euró ba kerülnek.
A 480 715 euró átutalása bankszámlájára automatikus és azonnali megbízási átutalás, és az átutalási díjak befizetése és az át... Read more