Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Classified Scam
k.bushra10@outlook.com
| Date | 01/24/2020 |
|---|---|
| Fraudulent email | k.bushra10@outlook.com |
| Scam contents | Здравей, скъпа, Как сте вие и вашето семейство днес, моля се всички сте в безопасност и добро. Искам да ви благодаря много за спешния отговор на вашия имот и искам да ви уведомя, че искрено се интересувам от закупуването на вашия имот, а също така се свързвам с вас с голямо доверие, надявайки се, че сте много надежден и надежден човек и затова би ми бил от полза. Искрено искам да ви се доверя. Бих ти се обадил по телефона, но телефонната мрежа е унищожена поради продължаващата война. Имейлът е единственият начин да общуваме. Казвам се д-р Бушра Каттан, аз съм лекар / доброволец на Червения кръст, аз съм от Сирийското християнско малцинство Регион Ал Дараа .. Ще ми трябва този имот, тъй като ще се преместя във вашата страна поради продължаваща гражданска война в моята страна Сирия. Вече загубих съпруга и сина си в Сирийската война и в момента животът ми е в опасност. Покойният ми съпруг (г-н Аднан Каттан) беше много успешен изпълнител в петролния град Кувейт и се занимаваше частно със златен бизнес, преди ненавременната му смърт. Както се очакваше, покойният ми съпруг остави след себе си сумата от 4 100 000 евро, която искам да изпратя на вашата страна за закупуването на този имот, а също и за правилни инвестиции, тъй като продължаващата война направи почти невъзможно да се направи успешна инвестиция тук в Сирия , Поради тази причина се свързвам с вас с голяма увереност, надявайки се, че можете да ми помогнете да получа тези пари за безопасно пазене, докато не си проправя път и ще дойда да ви срещна във вашата страна съвсем скоро. Ако се интересувате да ми помогнете, ще изпратя парите до вас във вашата страна чрез дипломатическа куриерска служба, където вие ще бъдете бенефициент, тъй като не мога да пътувам заедно с такава сума, така че трябва да представя някой като бенефициент. Просто имам нужда от вашето приемане и всичко е готово, защото имам 100% автентично средство за изпращане на парите до вас във вашата страна, с помощта на червен кръст, който носи помощни материали от Европа. Реших да намеря някой, който е истински, а не въображаем и това е причината, поради която отидох в този уебсайт с обезпечени имоти, където мога да съм сигурен, че човекът е истински, а не въображаем. Моля, правя това на доверие и бих искал да оставите настрана всеки акт на алчност или мисълта за измама, тъй като ние имаме много да спечелим в тези бизнес отношения. Ще ви дам 10% от общите пари (4 100 000 €) за съдействие, както и ще закупите вашия имот. Надявам се да съм справедлива с офертата. Моля, помислете за молбата ми за нашата обща полза и за бъдещето. Изчаквам вашия бърз отговор, така че мога да ви дам допълнителни подробности, като чуя от вас. С уважение, Д-р Бушра Катан. |
| Comment / Review | Нов вид измама ! Преставят се за чужденци,които са в безизходица и имат нужда от помощ ,като заребяват хората с 10 % от парите, които ще ни изпратят по куриер.Следващата стъпка е ,че трябва да преведете голяма сума пари на сметката за доставка(дипломатически куриер)
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Report #203853 01/28/2020 at 08:07 AM
Здравей, скъпа,
Как сте вие и вашето семейство днес, моля се всички сте в безопасност и добро. Искам да ви благодаря много за спешния отговор на вашия имот и искам да ви уведомя, че искрено се интересувам от закупуването на вашия имот, а също така се свързвам с вас с голямо до...
-------------------
Измама
Ще иска суми за доставка
Pseudonym : Д-р Бушра Катан