SUSPECTED SCAM!

Donation Scam
law.richardrobertst@gmail.com Richard Robert

Date01/07/2020
Fraudulent emaillaw.richardrobertst@gmail.com
PseudonymRichard Robert
Url / Websitehttps://mail.walla.co.il/#/mbox/-1000?msg=539948497
Scam contentsשלום,
תאריך:2020, ינו׳ 6, 13:02מאת:Richard Robert [הצג כל ההודעות]אל:
שלום,
אני מר ריצ'רד רוברט, אני עורך דין במקצועי, יש לי הסתייגות פרטית מההתחייבות שלי כלפי מרשי המנוח, אזרח ארצך עם אותו שמם שנפטר לפני כמה שנים, והשאיר אחריו את נכסיו סכום כסף עצום בבנק בארצי ללא תביעות. אני עורך דינו האישי ואני זקוק לשיתוף הפעולה שלך בכדי שנוכל להשיב נכסים אלה מהבנק לפני שיהיה מאוחר מדי. סך כל חפצי הערך מסתכמים במיליוני דולרים. עם זאת, אסביר ביתר פירוט כשאשמע ממך את המצביע על העניין שלך בעניין זה
Comment / ReviewI don't know.

  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #200087 01/08/2020 at 04:06 PM

      שלום,
      Yahoo
      /
      תיבת דואר נכנס


      Richard Robert
      עותק מוסתר:
      assaf197254@yahoo.co.il

      8 בינו׳ ב-14:13

      שלום,

      אני מר ריצ'רד רוברט, אני עורך דין במקצועי, יש לי הזמנה פרטית ממשרדי בכל הנוגע ללקוח ז"ל שלי, אזרח המדינה שלך עם אותו שם משפחה איתך שנפטר לפני כמה שנים והשאיר אחריו את נכסיו וסכום כסף עצום בבנק ...
      -------------------
      I don't know.

      Url / Website : mail.yahoo.com/d/folders/1?.src=fp

      Reply
    • Willem 03/20/2020 at 07:58 AM

      This emailadress is still active. I received a scammessage at 03/16/2020.

      Reply
    • Alice1967 04/01/2020 at 08:39 AM

      I just received a message today (1st of april 2020)

      Reply
    • henk 04/14/2020 at 10:26 AM

      ik heb dit ontvangen vandaag.Richard Robert
      Di 14-4-2020 13:47





      Hallo,

      Ik ben de heer Richard Robert, ik ben advocaat van beroep, ik heb een privé-reservering van mijn kantoor met betrekking tot mijn overleden cliënt, een burger van uw land met dezelfde achternaam bij u die enkele jaren geleden stierf en zijn eigendommen achterliet en een enorme hoeveelheid geld op de bank in mijn land is niet opgeëist.

      Ik ben zijn persoonlijke advocaat en ik heb uw medewerking nodig zodat we deze activa van de bank kunnen terugvorderen voordat het te laat is. De totale kostbaarheden lopen op tot miljoenen euro's.

      Ik zal echter meer in detail uitleggen wanneer ik van u hoor dat u hierin geïnteresseerd bent.

      Reply
    • Debby 05/12/2020 at 01:22 PM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.