SUSPECTED SCAM!

Classified Scam
info@service-mail.zalando.be Zalando Team info@service-mail.zalando.be

Date07/30/2019
Fraudulent emailinfo@service-mail.zalando.be
PseudonymZalando Team info@service-mail.zalando.be
Scam contentsZalando

KLEDING | SCHOENEN | OUTLET

Bedankt voor jouw bestelling!

Hallo Hugo,

We hopen dat je het leuk vond om bij ons te shoppen! We sturen je een email zodra je bestelling verzonden is.

Openstaand bedrag 199,75 €
Betalingswijze: Overschrijving

Begunstigde: Zalando SE
IBAN: BE82179631076768
BIC: COBABEBX
Rekeningnummer: 179-6310767-68
Bank: Commerzbank AG Brussels
Betalingskenmerk: 11003036146449

Afleveradres
Jan Cauwenbergh
Melkerijstraat 39
2900 Schoten Bestelnummer
11003036146449

Besteldatum
30 juli 2019

Jouw Zalando artikelen

Standaard
1 augustus 2019 - 3 augustus 2019

Calvin Klein Underwear 199,75 €

Onderbroeken - Zwart
Maat: M
Aantal: 5 Maak de look compleet ›

Betalingswijze Overschrijving
Subtotaal 199,75 €
Verzend Gratis

Totaal incl. BTW 199,75 €

Bekijk jouw bestelling

Login nodig

Is dit iets voor jou?

STRETCH 3 PACK - Onderbroeken - black

39,95 €
Calvin Klein Underwear

Shop nu
STRETCH 3 PACK - Onderbroeken - black

39,95 €
Calvin Klein Underwear

Shop nu
MODERN BRIEF 2 PACK - Onderbroeken - black

38,95 €
Calvin Klein Underwear

Shop nu
MODERN STRETCH TRUNK 2 PACK - Onderbroeken - black

33,25 € 36,95 €
Calvin Klein Underwear

Shop nu

Met vriendelijke groet,
Jouw Zalando team

Hulp nodig?

Vraag online om meer hulp

Makkelijk online shoppen

Gratis levering

Gratis retour

100 dagen retourrecht
Laat je inspireren

Facebook Twitter Instagram Pinterest

Shop nu

Android app iOS app

Colofon Zalando.be is onderdeel van Zalando SE
Zalando SE, Valeska-Gert-Straße 5, 10243 Berlijn

Wettelijke vertegenwoordigers: Robert Gentz, David Schneider, Rubin Ritter, James Freeman II, David Schröder

Voorzitster: Cristina Stenbeck
Ingeschreven in het handelsregister van het kantongerecht Charlottenburg Berlijn (Duitsland), HRB 158855 B

Internationaal belastingnummer (USt-ID): DE 260543043,

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Zolang de voorraad strekt. Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

Verantwoordelijke voor eigen inhoud van Zalando SE volgens § 55 RStV: Robert Gentz

Dit is een automatische opgestuurde e-mail, gelieve hier niet op te antwoorden.
Comment / ReviewDear site!
I'm a guy from Austria who never ever ordered Calvin Klein underwear in size m from Belgium zalando...
Tomorrow i will try to reach the real zalando hotline

More info +
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #648406 05/24/2023 at 11:15 AM

      Pakket, casino, delivery...
      -------------------
      It is horrible so much scam in my email

      Telephone : +32473500118

      Reply
    • Bixie 06/17/2024 at 05:32 AM

      I think this is a legitimate e-mail, the bank account is the official GMBH Zalando bank account number. I received a similar e-mail and it does contain typos. I found it odd because it reminded me of a payment I definitely still had to make, but with a small discount of € 8,99. So I hope the e-mail is real :D will confirm with Zalando

      Reply
    • Bixie 06/17/2024 at 05:34 AM

      Just checked my Zalando account and the amount is indeed lower thanks to the discount, weird but true. The e-mail is legitimate.

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.