Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Classified Scam
info@wilde-incasso.nl Dhr. mr. L.E. van Mau
| Date | 06/20/2019 |
|---|---|
| Fraudulent email | info@wilde-incasso.nl |
| Pseudonym | Dhr. mr. L.E. van Mau |
| Url / Website | https://salesiq.zoho.eu/signaturesupport.ls?widgetcode=b62c76fab82795c2d3527f8c64a5 |
| Scam contents | Wij adviseren u dan ook met klem om het zover niet te laten komen en per omgaande orde op zaken te stellen. Op dit moment is het te betalen een bedrag van ā¬272,21. Als u dit bedrag niet UITERLIJK DONDERDAG 20-06-2019 heeft betaald dan zullen wij ons wenden tot de politie in uw district voor het maken van een spoed-afspraak voor VRIJDAG 21-06-2019 om beslag te komen leggen op uw inboedel en over gaan tot beslag op uw inkomen. Dit is uw laatste kans tot minnelijke voldoening in dit dossier, bij gebreke van minnelijke voldoening gaan wij over tot beslag op uw inboedel en inkomsten, alle bijkomende kosten zoals wettelijk vastgesteld zullen wij verhalen op u, dit kan oplopen tot enkele duizenden euro's! Om te betalen, klikt u hier, onze gerechtsdeurwaarders helpen u graag om een regeling te treffen of om het dossier direct te voldoen, wij zijn bereikbaar via onze chat door hier te klikken! |
| Comment / Review | They are extorting money, misleading people that the mail comes from the Tax Office, providing a direct payment link
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Pierre 06/22/2019 at 05:45 AM
Definetly a scam , received thid message over 10 times in the last 2 months
up votedown vote
gerarddm 06/25/2019 at 12:12 PM
Beste Pierre,
wij krijgen juist dezelfde aanmaning,helemaal dezelfde brief met dezelfde som ook meerdere malen deze maand en hebben dit aan fraude mail nl gestuurd als waarschuwing en als dit blijft duren gaan we naar de plaatselijke politie ,dit is duidelijk een rondzend aanmaning en komt bij mij steeds in spam toe
up votedown vote
marion 06/25/2019 at 01:08 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...