Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Fraudulent website
lepaiyou.com support@lepaiyou.com
| Date | 08/16/2026 |
|---|---|
| Fraudulent email | support@lepaiyou.com |
| Pseudonym | Veikals lepaiyou |
| Url / Website | lepaiyou.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Pasūtīju preci,viņi iedeva preces numuru un izsekošanas kodu,bet prece tā arī neatnāca līdz manīm. Taču izsekošanas lapā tiek parādīts,ka preci es esmu saņēmusi.Naudu samaksāju pie preces pasūtīšanas. |
| Comment / Review | Jau pagājušas 30 dienas,un domāju,ka savu preci vairs nedabūšu.Ar viņiem nevar sazināties,jo uz vēstulēm viņi neatbild.Tāpat uz vēstulēm neatbild support@finmaship.com,kas norādīts,ja prece nav saņemta.
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Maxi 08/17/2026 at 05:15 AM
Always, BEFORE you order something from a webshop, it is strongly advisable to check WHO will recieve your money. You can do this by looking for company information. This info should (must) be in the general terms. In this case you might find (at the bottem) a company named SMARTWIFT LIMITED registered in the UK. If you google this company with the word SCAM behind it you wil find a lot of negative reports about this company. You can find owner details here: https://open.endole.co.uk/insight/company/15961925-smartwift-limited. Bottemline: always check BEFORE you buy.
Vienmer, PIRMS pasutat kaut ko no interneta veikala, ir loti ieteicams noskaidrot, KAS sanems jusu naudu. To var izdarit, meklejot uznemuma informaciju. Šai informacijai vajadzetu (jabut) visparigos terminos. Šada gadijuma jus varetu atrast (zemakaja punkta) uznemumu SMARTWIFT LIMITED, kas registrets Apvienotaja Karaliste. Ja meklesiet šo uznemumu Google ar vardu KRAPŠANA, atradisiet daudz negativu atsauksmju par šo uznemumu. Ipašnieku informaciju varat atrast šeit: https://open.endole.co.uk/insight/company/15961925-smartwift-limited. Bottemline: vienmer parbaudi PIRMS pirkšanas.