Most seen reports
|
I want a refund. Address on bag Jane.
371 Little Falls Rd Ste 4
|
Latest reviews (all sites)
Other Scam
DSA
| Date | 03/25/2026 |
|---|---|
| Pseudonym | DSA |
| Url / Website | https://www.dropshipacademy.nl/ Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Dwaling of misleidende handelspraktijken, DSA doet geen niet-tevreden-geld-terug garantie |
| Comment / Review | Dwaling of misleidende handelspraktijken, DSA doet geen niet-tevreden-geld-terug garantie. Als de inhoud en de realiteit niet stroken met de marketingbeloftes, dan spreken we juridisch al snel over dwaling of misleidende handelspraktijken. Mijn ervaring is dan ook dat dit het geval is. Daarbij doet DropshipAcademy.nl er alles aan om het betaalde bedrag niet terug te betalen. Juridische stappen waren van mijn kant nodig. In de dropshipacademy marketing doet u zeer concrete beloftes die voor mij doorslaggevend waren om tot aankoop over te gaan. Echter, de inhoud van de cursus maakt deze beloftes niet waar. Het betreft onder andere, maar niet uitsluitend, de volgende punten: 1. De tijdsbelofte: U stelt dat een winstgevende business op te zetten is met slechts circa 1 uur werk per dag. De praktijk in de cursus wijst uit dat dit feitelijk onjuist is en dat de benodigde tijdsinvestering vele malen hoger ligt om de geleerde methodes überhaupt uit te kunnen voeren. 2. Het resultaat: De belofte van "€10.000 winst in 90 dagen" wordt gepresenteerd als een haalbaar traject voor beginners. De methodieken die in de cursus worden aangeboden zijn echter niet compleet en vereisen veel meer startkapitaal dan voorgespiegeld, waardoor dit resultaat bij voorbaat onrealistisch is. 3. Begeleiding en actualiteit: Er werd een "100% succesgarantie" en persoonlijke begeleiding beloofd. Ik heb ervaren dat de coaching niet persoonlijk is. Juridische grondslag: Dwaling en Oneerlijke Handelspraktijken Op basis van bovenstaande feiten is er sprake van dwaling (art. 6:228 BW) en misleidende handelspraktijken (art. 6:193b BW). U heeft een voorstelling van zaken gegeven die niet klopt met de werkelijkheid. Indien ik op de hoogte was geweest van de werkelijke inhoud, de benodigde tijdsinvestering en de daadwerkelijke kosten/risico’s, had ik nooit een overeenkomst gesloten.
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.