Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Other Scam
support@codestudica.com +48443308180501
| Date | 02/03/2025 |
|---|---|
| Fraudulent email | support@codestudica.com |
| Telephone | +48443308180501 (Info / Risk score) |
| Scam contents | Od support@codestudica.com w dniu 2025-02-03 11:50 Szczegóły Nagłówki Zwykły tekst W celu ochrony prywatności zablokowano zdalne zasoby. Logo Faktura Numer faktury: 9934 Zapłacone Przedmiot Typ Ilość Cena codestudica.com - 14-dniowe członkostwo Członkostwo 1 130,04 zł Suma częściowa: 130,04 zł VAT: 29,91 zł RAZEM z VAT: 159,95 zł Obciążane przez: Wieslaw Roszczyk JSB 22119 Wieslawroszczyk@evbox.pl Rozliczane od: DALMARKO TECHNOLOGY LTD CR: HE463444 Sotiri Tsangari, 2 MELANDRINA 2, BLOCK D, mieszkanie/biuro 101 Agioi omologites 1095, Nikozja Cypr Podatek VAT: CY60088878Y UE Metoda płatności: Karta kredytowa Data zamówienia: 2025-02-03 Po zakończeniu okresu promocyjnego co 14 dni będzie naliczana opłata w wysokości 159,95 zł. Ten zakup jest powiązany z trwającą subskrypcją. Aby anulować, skontaktuj się z pomocą techniczną pod numerem support@codestudica.com lub dzwoniąc pod numer +44 330 818 0501. faktura 9934 zaplacone codestudica.com 14 dnowe czlonkostwo |
| Comment / Review | Zostalem oszukany na kwote 159,95 z informacja ze beda mi co 14 dni naliczac opłate 159. 95 nie wiem o co chodzi. Probowalem skataktowac sie telefon nie odpowiada a email nie jest prawdziwy.
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
maxi 02/03/2025 at 01:46 PM
TOP TIP: At the bottom of the webpage, you will see an address in Nicosia, Cyprus. If you see a reference to Cyprus somewhere on a webshop or website (it doesn't matter which place) then it is a subscription trap.
What to do NOW (don't wait! do it NOW):
You have created an account. Log in to that account and end your subscription immediately! Do it NOW! Once you have confirmation that your subscription has ended, block any payment to their bank account. Only AFTER you have confirmation! Save emails, take screenshots of chats, you need to collect evidence that your "membership" has been terminated. These companies can go very far if you don't have confirmation and take you to a court (in Cyprus). This can cost you a lot of money and you will lose this case, after all, you voluntarily entered into a contract with this company (DALMARKO TECHNOLOGY LTD). So pay attention to the order and the next time you see Cyprus. LEAVE THE SITE/SHOP!
NAJWAZNIEJSZA WSKAZÓWKA: Na dole strony zobaczysz adres w Nikozji na Cyprze. Jesli zobaczysz odniesienie do Cypru gdzies w sklepie internetowym lub na stronie internetowej (nie ma znaczenia, w którym miejscu), to jest to pulapka subskrypcji.
Co zrobic TERAZ: Utworzyles konto. Zaloguj sie na to konto i natychmiast zakoncz subskrypcje! Zrób to TERAZ! Po otrzymaniu potwierdzenia, ze subskrypcja dobiegla konca, zablokuj wszelkie platnosci na ich konto bankowe. Tylko PO uzyskaniu potwierdzenia! Zapisuj e-maile, rób zrzuty ekranu czatów, musisz zebrac do... Read more