SUSPECTED SCAM!

Job Scam
+4915216892848 Kinsley

Date08/30/2024
PseudonymKinsley
Telephone+49 1521 6892848 (ou 004915216892848) (Info / Risk score)
Scam contentsسلام ، حدودا یک ماه پیش یک خانومی با من تماس گرفت از کشور آلمان، و گفت ببخشید اشتباه گرفتم ، و بعدش سر صحبت را با من باز کرد و گفت شما انسان قابل احترامی هستی و با من محترمانه برخورد کردید و بعد از چند روز پیام دادن به هم ، پیشنهاد کار به من داد و گفت در آمد خوبی داره و کار رو توضیح داد و اکانت خودشو به من داد تا نشون بده کارش چیه و درامدش چیه.
بعدش منم وسوسه شدم و به نظرم کار بدی نبود ، بعد من رو راهنمایی کرد تا اکانتی بسازم در مورد همون کار و منم با کمک اون خانوم ، اکانتم رو ساختم، سپس شروع به کار کردم و زیر نظر اون خاموم مرحله به مرحله پیش رفتم و باید ۲۵ مرحله رو رد میکردم
تا تموم میشه اون کار ، هر روز رقم بیشتر میشد و جایی رسید که دیگه رقم انقدر رفت بالا که از توان من خارج شد، و الان میگه که باید ۱۴۰۰ دلار شارژ کنی تا مرحله تموم بشه تا بتونی پولت رو برداشت کنی ، لطفا کمکم کنید
Comment / Reviewلطفا من را کمک کنید

Attachment(s)
    • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

      • negin 08/31/2024 at 06:10 AM

        دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد و تقریبا ۶۰۰۰ تتر از دست دادم،اینم از آلمان بود

        • Saeed Etemadi 09/07/2024 at 01:27 AM

          سلام ، اسم و عکس اون شخصی که با شما تماس گرفته بود رو میشه بگید

        • Alireza Zare 09/15/2025 at 09:15 AM

          سلام خانم نگین منم امروز ۶۰۰۰تتر از دست دادم آیا راهی برای برگشت پول هست و یا وکیلی چیزی سراغ دارید؟

        Reply
      • amirali 10/13/2024 at 05:03 PM

        باسلام دقیقا همین اتفاقی که خانم گفته واسه منم الان افتاده من تقریبا 500 تار واریز کردم اگه راه داره بهم کمک کنید

        Reply
      • فرزان 10/24/2024 at 11:10 AM

        سلام وقت بخیر منم این اتفاق برام افتاده همین خانم با همین شماره. من به سایتش مراجعه کردم. یک کاربر خارجی هم بلای خودمون سرش اومده. وایشون گفت یک خانم وکیل پولم پس گرفت. شماره وکیل هم گذاشته بود من بهش پیام دادم گفت یک دهم مبلغ میگیرم. نصفش اول نصف دیگه بعداز اتمام کار وانتقال پول

        سماره تماس واتاسپ.+۱
        ۴۳۲۶۶۵۲۹۹

        • Alireza Zare 09/15/2025 at 09:19 AM

          سلام عزیز منم ۶۰۰۰تتر از دست دادم آیا راهی برای بازگشت پول هست و وکیل سراغ دارید؟

        Reply
      • ایرانی 04/17/2025 at 07:04 PM

        سلام دوستم در بازار دیجیتال کار میکنه گفت سایت کلاهبرداری هست و سراسر جهان هستن و دیگه پول قابل برداشت نیست... اطلاع رسانی کنید...

        Reply
      • Alireza 09/15/2025 at 09:04 AM

        سلام برای منم اتفاق افتادهو ۶۰۰۰تتر از دست دادم لطفاً راهنماییم کنید به کدام وکیل مراجعه کنم؟

        Reply
      • Alireza Zare 09/15/2025 at 01:46 PM

        سلام منم قربانی شدم و ۶۰۰۰دلار از دست دادم آیا راهی برای بازگشت وجود داره؟ شما به پولتون رسیدین؟

        Reply
    • Group created on - 0 Members

      To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.