SUSPECTED SCAM!

Fraudulent website
yomnkm.com guarantee2024@163.com

Date06/14/2024
Fraudulent emailguarantee2024@163.com
PseudonymMianCZ, BianCZ
Url / Websitehttps://yomnkm.com/1696988076188/orders/21065062315861905718223802?ordermark=18d9c250145c2a46c94ca087c0ed6d0f081f0728f8e0806473c0cacf517aae3c
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Scam contents11.6.2024 přes FB objednáno na reklamu Linentoday 5ks oděvu z přírodních materiálů za 1050,- Kč. 14.6. doručen balíček s 3ks nevkusných umělých halenek.
Comment / ReviewObjednávka 5ks bavlněného oblečení ve slevě, do 3 dnů přišly 3ks nějakých umělých neprodejných ks oblečení. Reklamace uplatnit v Hong Kongu.

  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #772273 06/16/2024 at 12:15 AM

      They show themselves to sell quality clothing, but the package contans only poor quality clothing in a different color, size etc.
      -------------------
      It seems to be a scam.

      Pseudonym : MianRo

      Reply
    • Darina Kážmérová 06/17/2024 at 06:28 AM

      ponúkajú kvalitný dobre vyzerajúci tovar, šatstvo, dvojdielny nohavicový kostým v nízkej cene za cca 6 eur, a namiesto toho dorucia bezcenný neobjednaný tovar z

      umeliny, objednala som si 4 ks a to, 2ks dvojdielneho nohavicového kostýmu , 1 ks letných šiat a 1 ks plaviek, cena spolu 26 eur a dorucili 1 ks umelej bezcennej mikiny, na reklamáciu reagovali výhovorkami a natahovaním 3 týždnov s klamaním a ospravedlnovaním

      Reply
    • Krzysztof 06/19/2024 at 09:13 AM

      Nie polecam dostałem inny towar jak zamawiałem do tego kasa stracona

      Reply
    • Bella 06/20/2024 at 04:48 AM

      Meg téveszto a hirdetésük, és megkárositják a vevoket!!
      Nem egy korrekt cég!!
      Az ilyenekeket le kell tiltani az internetes kereskedo oldalakról!! CSALOK!!!

      Reply
    • Report #773183 06/20/2024 at 06:52 AM

      Nem azt a termékeket kaptam, amit hírdetnek. A megvásárolt termék, amit a pénzemért kaptan valami szemét. Persze, hiába szeretném vissza küldeni, és reklamáltam is. Csak valami sablon gépüzenetet kapok válasznak tőlük.... " hogy nagyon sajnálják a kellemetlenséget, és elnézést kérnek"... Mihez??? Hogy megkárositottak!! 😡😡😡
      -------------------
      I"nternetes vásárlás"
      Csalok akik megkárositják a vevőket, akik bizalommal mernek náluk vásárolni

      Url / Website : scamwatcher.com
      Pseudonym : QunHU

      Reply
    • Eva 06/24/2024 at 05:20 AM

      Je to podvod ,prisli mi veci úplne iné ako som si objednala.

      Reply
    • Blbec 06/24/2024 at 04:29 PM

      Podvod. Není se kam obrátit. Hadry z kontejneru!!!

      Reply
    • konyaferi 06/26/2024 at 08:46 AM

      Rendelés LADS2141
      Ezzel a rendelés számmal vártam 2db ffi rövidnadrágot és 2db ffi pulóvert, ami helyett küldtek egy kislány farmer rövidnadrágot és egy kislány méretu pulóvert!! Sajnos aláugrottam ezeknek a csalóknak!! Mások VIGYÁZZANAK!!!

      Reply
    • Blezsár 06/28/2024 at 02:39 PM

      Sajnos, én is aláfútottam, 2 rövidnadrág és 2 póló helyett, kaptam 2db kislány cicanadrágot! CSALÓK VIGYÁZZATOK!!!!!

      Reply
    • wanda 07/01/2024 at 04:53 AM

      Przyslano mi jakies smieci,a nie towar który zamawialam.Oszusci.

      Reply
    • Nori 07/01/2024 at 02:25 PM

      5 ruha helyett kaptam egy neylon dzsekit. Csalók!!!!

      Reply
    • Report #775652 07/02/2024 at 05:13 AM

      They "sell" quality linen dresses but they send trash clothes, literally picked up from their trash, children sizes, lowest quality.
      -------------------
      I paid 210 RON for 5 dresses and blouses made of linen and received 3 trash items that have nothing to do with my order.

      Pseudonym : MianRO

      Reply
    • Report #775672 07/02/2024 at 06:19 AM

      Prodej oblečení
      -------------------
      Balíček neobsahuje nic z objednaného zboží jen nějaké bezcenné hadry.

      Pseudonym : NanCZ

      Reply
    • Petr 07/03/2024 at 10:23 AM

      Také jsem podveden stejný problem

      Reply
    • Liliana Ilie 07/03/2024 at 12:23 PM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • Report #776045 07/03/2024 at 12:29 PM

      Comandă MASN5609
      -------------------
      SELL CLOTHES, DO NOT BY. IS A SCAM

      Pseudonym : RIHOAS MianRO


      Reply
    • Ildikó 07/04/2024 at 06:50 AM

      Samsung S24 Ultrát hirdettek limitált darabszámban, iszonyú kedvezményes áron. Olvasva a fentieket - nem fogom átvenni.

      Reply
    • Daniela 07/04/2024 at 03:43 PM

      Také jsem náletela nevím proc jim to porád prochází .Objednala jsem 4halenky a prišli jen dve des a hruza.Hadty na zem

      Reply
    • Report #776414 07/05/2024 at 05:54 AM

      clothes
      on the site are good quality clothes but in the package are just garbage clothes

      Fraudulent email : guaramtee2024@163.com
      Pseudonym : MianRO

      Reply
    • Ilona 07/08/2024 at 02:32 AM

      Je tu nekdo kdo je schopen podst hromsdne trestni oznameni ,?

      Reply
    • aguilar 07/08/2024 at 03:13 AM

      podvod objednáno 4ks a prišli 2 a ješte navíc neceho šíleneho co bych ani psovi nedal. Podvod

      Reply
    • Jose 07/08/2024 at 10:51 AM

      Its a scam. I ordered 4 pcs of clothing and the package looked like there is maximum of 2 non quality ones. I set option to pay by getting the package so I refused and saved myself 34e....

      Reply
    • Moto 07/09/2024 at 09:27 AM

      Objednané 4 veci,poslané 3 zo sekáca. Riadny podvod,chcel by som ich dostat do rúk.

      Reply
    • Brtnik 07/10/2024 at 04:33 AM

      Podvod, místo 5 ks objednaného oblecení prišly tri použité ponicené hadry. Na email nikdo nereaguje. Zásilkovna neuznává reklamaci.

      Reply
    • Report #777404 07/10/2024 at 08:55 AM

      15 czerwca zamawislam ubrania na kwote 146zł. Płatne przy odbiorze, 19 czerwca przesylka przyszła zaplacilem kurierowi 150zł. Po otwarciu okazalo się ze sa jakies dziwne ubrania dla dziewczynki co moze wartosc byla na kwotę 10 zł. Poszedlem na poczte odeslalem paczkę zaplacilem kolejne 20 zl mam potwierdzenie Napisalem maila ktos odpisal i zebym czekal 3 tygodnie, ponownie napisałem za jakis czas i juz nikt się nie odzywa w sumie nie mam towaru ani pieniędzy na kwote 170zł. Oszustwo...
      -------------------
      Nie polecam guarantee2024@163.com

      Pseudonym : Guarantee2024@163.com

      Reply
    • Leszek 07/16/2024 at 04:36 AM

      Oszustwo złodzieje

      Reply
    • Peter 07/16/2024 at 05:53 AM

      Mna tiez oklamali a odvtedy u nich robim 10 objednavok denne, aby mali stratu aspon za platby za dorucovanie.

      Reply
    • Peter 07/16/2024 at 05:55 AM

      Ak by niekto chcel lameiluoma.shop

      Reply
    • Report #779537 07/21/2024 at 07:41 AM

      Clothes not ok.

      Url / Website : qunro.com
      Telephone : +40726680689

      Reply
    • ANDRZEJ 07/24/2024 at 02:34 PM

      OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!

      Reply
    • Károly 08/04/2024 at 03:28 AM

      Csalók!!!!

      Senki ne rendeljen èn os megjártam

      Reply
    • Anika 08/07/2024 at 12:24 PM

      Złodzieje! Przyskali jakies szmaty zamiast zawiawianego towaru. Nie polecam!

      Reply
    • Dydi 08/08/2024 at 09:09 AM

      Здравейте ,направих поръчка към/buaihsrr.shop/Haljina -No FVC36290
      Поръчано в 2024-07-29 09:26 AM (GMT+1) -това са 6 артикула на стойнос 99лв
      Получих съвсем различни 4 артикула нищо общо с моите -нещата който получих са едва ли не втора употреба .Моля за съдействие .Не мога да намеря никакви контакти на сайта дори незная в коя държава се намира

      Reply
    • Report #784482 08/14/2024 at 04:20 PM

      Реклама във фейсбук
      -------------------
      Поръчвам си 4 дрехи ,а получавам 2 дрехи различни от поръчката!Пиша на емейл как да я върна и няма отговор!В последствие разбрах,че става въпрос за измама!как да си въстановя сумата от Спиди?

      Reply
    • Ioan marginean 08/14/2024 at 05:45 PM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • Ioan marginean 08/14/2024 at 06:12 PM

      Buna am fost înselat de saitului care mi-o trimis un colet cu totul alceva eu am comandat niste poze cu marimea 5xl si mi-o trims niste haine de copii am platit 219lei va rog sa se faca ceva cu escrocii astea care da tepe la oameni chiar nu se pote face nimic?

      Reply
    • Д.Георгиева 08/15/2024 at 04:49 AM

      Нищо общо с поръчката и доставката.Пълна измама ,няма тел. за обратна връзка.Пълен фалш, платени финанси на вятъра!

      Reply
    • Зорка Гевева 08/16/2024 at 04:00 AM

      Уважаеми господа,
      Информирам ви че направих поръчка FVC34641 на 23.07.2024г. Поръчката ми бе приета и потвърдена. В нея имаше 4 артикула за 76 лв. Получих поръчката си и за моя изненада се оказа, че вътре има два парцала. Спиди не пожела да ми върне парите и не можах да върна парцалите. Вие мръсни крадливи и смърдящи турци, цигани и долни копелета дано ви предеснат парите и да ви се върне тъпкано в живота и в здравето вашето отношение към хората. Заведох жалба в полицията и направих нова поръчка FVC38988 от 09,08,2024г. Хайде сега да видим как ще ми откраднете още 80 лева.

      Reply
    • Report #784718 08/16/2024 at 05:11 AM

      Sklep internetowy, zamówienie odzieży za pobraniem, kurier odmówił możliwości otwarcia przesyłki przy nim, po opłaceniu okazało się że przesłana odzież nie jest nawet podobna do zamówionej. Typowe oszustwo i złodziejstwo.
      -------------------
      Po zgłoszeniu niezgodności na wskazany e-mail odpowiedź automatyczna że prawidłowa odzież zostanie dosłana w 3 tygodnie - kolejne kłamstwo, typowy SCAM

      Url / Website : facebook.pl
      Pseudonym : Walmart

      Reply
    • MIROSLAV ŠENKÝŘ 08/16/2024 at 07:55 AM

      MAM NA VAS PROZBU A TO ŽE SEM OBEDNAVAL ZBOŽI VE VECECH A NIC SEM NEDOSTAL JEN NEJAKE 2TRIKA STEARE A TO ZBOŽI Z CISLEM OBJEDNAVKY .RAII31751TAK ME PODVEDLI MEL BYCH OD FIRMI ROSECHIC Z OBLECENIM DOSTAD SPET ..A MA TI VECI KOKIES. A SOUTO PODVODNICI A METO STALO820KC .A NEMAM NIC A RAD BICH SI PRAL VRATIT PENIZE.A TO NA ADRESU MIROSLAV ŠENKÝR HLINKA63 OSOBLAHA A TEL JE 739890732

      Reply
    • Jiřina 08/19/2024 at 06:30 AM

      Bohužel jsem na tom stejne. Z objednaného zboží neprišlo nic. Jen pár malých hadru. Je tu nekdo, kdo ví, jak jim "dát za uši"?

      Reply
    • Pavla 08/20/2024 at 07:54 AM

      Zdravím, dnes dorucen balícek za 960,-kc , zboží objednáno pres FB , z katalogu TEMU....prišly hadry..také by jsem si prála vrátit peníze, nebo potrestat zlodeje....

      Reply
    • Report #786084 08/23/2024 at 03:16 AM

      Narucila sam 4 artikla za 32 EUR a stigla su mi dva koja nisu bila narucena. Zguzvana i flekava vesta i nekakva iznosena suknja.
      -------------------
      Na facebooku sam nasla ovu stranicu i narucila artikle. Jako sam nesretna sto su prevaranti i sto sam uopce bacila novac!
      U prilogu vam saljem sto sam narucila i sto sam dobila.
      Lp,
      Aleksandra Vidovic

      Url / Website : em5817.mailshopline.com
      Pseudonym : Wallmart


      Reply
    • Barbara 08/26/2024 at 07:23 AM

      OSZUSTWO!!! WYSYLAJA SMIECI, NA REKLAMACJE ODPOWIEDZIELI RAZ WYMÓWKAMI I POTEM CISZA

      DECEIT!!! THEY SEND GARBAGE, THEY RESPONDED TO COMPLAINTS WITH EXCUSES AND THEN SILENCE

      Reply
    • Report #787275 08/28/2024 at 10:07 AM

      Their name is zalando on the website
      -------------------
      I ordered 4 hoodies and I received 2 t shirts and they are used and ripped.

      Telephone : +40722306845


      Reply
    • Report #788808 09/04/2024 at 04:17 AM

      Rendeltem 3db pólót és 2db rövid nadrágot, 16500ft ot fizettem. Kaptam érte 3db különböző méretű
      büdös használt pólókat.
      -------------------
      Töbszöri sikertelen reklamáció ellenére sem küldték a megfelelő árut

      Pseudonym : MiaRo

      Reply
    • Report #789395 09/06/2024 at 11:20 AM

      Objednal som si tovar na lameiluoma.shop..Pekri
      Na dobierku a dostal som tri tricka smaradlave spinave hnus a samozrejme prisiel som o peniaze
      -------------------
      Nemaju email ne.aju kontakt odosjelatel je neznami

      Fraudulent email : no-reply@mailshopline.com
      Url / Website : lameiluoma.shop
      Pseudonym : Guarantee2024@163.com
      Telephone : +421910291133

      Reply
    • Report #791376 09/17/2024 at 06:20 AM

      Zakupy odzieży za 29zl za sztuke
      -------------------
      Dotarły trzy podkoszulki bawełniane

      Pseudonym : Rozie , Kleet


      Reply
    • Report #800860 11/04/2024 at 03:42 PM

      Naročil sem oblačila po spletu.
      Naročilo sem prejel na GLS paketomatu, ampak sem dobil popolnoma drugo naročilo.
      Kontakt, naslov pa ne dobim nikjer. Kontaktiral sem na email, pa ne dobim nobenega odgovora.
      -------------------
      Komu naj se obrnem za to prevaro?

      Url / Website : lsadniqw.com/cart
      Pseudonym : Pekri


      Reply
    • Angela 03/13/2025 at 11:54 AM

      Quando chega a minha encomenda?

      Reply
    • Report #832686 03/20/2025 at 07:50 AM

      Aceasta adresa de email guarantee2024@163.com, este o teapa in toata regula.
      -------------------
      Am comandat 3 produse (2 bluze si o rochie din bumbac/in, marime 2 XL) si mi-au venit 2 bluze/pulovere din material sintetic, sifonate, fara eticheta.

      Url / Website : yiqwniz.com/collections/dress


      Reply
    • KOS 04/09/2025 at 06:14 AM

      Не поръчвайте от този сайт.
      Поръчваш дрехи, получаваш парцали!!
      Колко ли вече са се хванали на тази измама?

      Reply
    • Report #838179 04/16/2025 at 03:03 AM

      Nedodaný objednaný a zaplatený tovar.
      -------------------
      Poslali mi handry, namiesto objedného tovaru. Sú to podvodníci. Reklamáciu som poslala na mail : guarantee2024@163,com - odpovedali mi, že do troch týždňov, mi pošlú to čo som si objednala - Nič neposlali a na ďalšie maili neodpovedajú. Telefonický kontakt neexistuje

      Url / Website : vestido.com
      Pseudonym : VESTIDO

      Reply
    • Report #858951 07/15/2025 at 07:40 AM

      Am comanda o rochie si un costum elegant si mi-au trimis 2 bluze groase au spus ca se va rezolva dupa 3 săptămâni dar nici un răspuns sunt escroci am platit 149 cu transport

      Pseudonym : OBLEKA

      Nu acesta
      Acesta trebuia sa fie comanda

      Reply
    • Erika 07/15/2025 at 07:42 AM

      Este inacceptabil asa ceva si nu mai răspunde la email

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.