SUSPECTED SCAM!

Investment scam
+201099671971 gigcraftedvx.top

Date05/24/2024
Url / Websitegigcraftedvx.top
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Telephone+20 10 99671971 (ou 00201099671971) (Info / Risk score)
Scam contentsI invested a little bit of money at first i was able to withdraw my money

they convinced me to invest more i invested lots of money

they asked me to invest more and more to get my money back

then they freeze my money
Comment / Reviewstole my money and i cannot get a refund

  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #769732 06/05/2024 at 07:25 PM

      استدرجوني تدريجا بمبلغ مالي بسيط ثم تم طلب مبلغ مالي اكبر ولم يعطوني اي شئ
      -------------------
      تم اخباري انه اثتثمار ولم يعطوني اي نقود

      Pseudonym : Veronica
      Telephone : +201060432963


      • Ahmed Allam 06/17/2024 at 11:27 PM

        ولكن فلوسك لم يتم تجميدها لماذا لا تسحبها الان ؟
        لقد تم تجميد اموالي ويريدون ٥٠٪ من المبلغ لتفعيل الحساب


      • ModY YT 06/18/2024 at 08:24 AM

        انت استثمرت بكام عشان رصيدك يوصل لكده اصلا
        انا رصيدي وصل ٦١ الف
        وعاوزين اودع ٣٣ الف عشان اسحب

      • Ahmed Allam 06/18/2024 at 09:07 AM

        لا انا اتغبيت وحطيت مبلغ كبير للاسف

      • Ahmed Allam 06/18/2024 at 09:09 AM

        قالولك

        ٣٠٪ من المبلغ ؟

      • ModY YT 06/18/2024 at 11:57 AM

        لا قالو ربح ٨٠ ٪ ويجب ان اودع ثلاث مرات
        لثلاث خطط استثمار

      • Ahmed Allam 06/18/2024 at 08:20 PM

        اوعى تحط فلوس تاني بقى عشان انا بيتي اتخرب منها بس الحمد لله على كل حال

      • ModY YT 06/19/2024 at 05:44 AM

        مش هحط تاني دول نصابين شكلهم من غانا بس مش عارف جابو فودافون كاش منين

      Reply
    • zoom 06/08/2024 at 07:58 PM

      ده نصب واحتيال وحسبى الله ونعم الوكيل نفس اللى حصل معاكم حصل معايا وبيقنعونى ان ادفع ميلغ عشان ترجع فلوس عشان اتجمدة
      لو حد عرف يرجع فلوسه يكلمنى

      ٠١١٤٦٩٤٩٤١٦

      Reply
    • Report #772607 06/17/2024 at 11:40 PM

      قناة تليجرام
      -------------------
      لديهم قناة على تليجرام وهناك أيضا ثلاث اشخاص يتواصلون معي
      ١- موظف الإستقبال
      ٢- مسئولين مالين

      Pseudonym : Simple Technology
      Telephone : +201021915784


      Reply
    • Ashraf 06/22/2024 at 12:11 PM

      فين الحروب

      Reply
    • Report #775703 07/02/2024 at 08:43 AM

      تم الاتصال بي عن طريق الواتس اب الاشتراك فى قناة على التيلجرام ثم موقع استثماري على الناس وتم دفع مبلغ ثم اختفوا من التيلجرام
      -------------------
      لقد تم استلاف هذا المبلغ ودفعة وفى حالة المساعدة في ارجاعة اتعهد بدفع نصف المبلغ لمن يرجعه لى

      Telephone : +6283817572358


      Reply
    • Waleed 07/03/2024 at 06:43 PM

      انا كمان حطيت مبلغ كبير وقالو درجة الائتمان بتاعتك قلت لازم تحط تاني ولما مردتش قفلو المنصه وخروج من التليجرام

      Reply
    • Report #777387 07/10/2024 at 07:50 AM

      تم الاحتيال بداعى المكسب المضمون وسرقة أموال تم تحويلها
      01095213712-01016088715-01014806282- بارسال ارقام فودافون كاش 01069734226 باجماى مبلع 149000جنيه
      -------------------
      تم النصب من مدخل على الواتس بشخص تم ارسال رقمه ثم التعامل على التليجرام وسرقة مبلغ 149000جنية

      Pseudonym : Simpel technology 02
      Telephone : +918431494271

      موقع النصب
      لقطة شاشة لمبلغى مجمد حسب ذكر النصاب
      مبلغ محول للنصاب
      مبلغ محول للنصاب

      Reply
    • Report #777390 07/10/2024 at 07:57 AM

      السرقة عن طريق التليجرام بمكسب وهمى وإرسال مبالغ كاش وادعاء وجود المبالغ مجمدة
      -------------------
      تم تحويل مبلغ 149000جنية والنصب وعدم ارجاعهم بداعى التجميد على التليجرام

      Pseudonym : Simple technology 02
      Telephone : +918431494271


      Reply
    • karem 08/03/2024 at 08:34 AM

      نفس المصيبه لدخال بيانات خطاوتجمد الرصيد يردن تحويل اخر 48الف

      Reply
    • مصطفى 08/12/2024 at 02:26 PM

      هل يوجد حل لاريجاع تلك المبالغ

      Reply
    • مصطفى 08/12/2024 at 02:35 PM

      برجاء لو حد عرف يرجع فلوسه يتصل بي01117077928

      Reply
    • احمد 09/24/2024 at 01:32 AM

      انا برده اتنصب عليا 01116877700

      Reply
    • عبدالسلام 09/26/2024 at 09:28 PM

      لو حد عرف يرجع فلوسه يكلمني 01096063740

      Reply
    • Hany 12/28/2025 at 12:29 PM

      حسبي الله ونعم الوكيل فيهم

      نصبوا عليا في مبلغ ضخم

      ربنا ينتقم منهم

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.