Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Fraudulent website
www.jeesku.com support@momenai.com +40745629574
| Date | 02/14/2024 |
|---|---|
| Fraudulent email | support@momenai.com |
| Pseudonym | momenai |
| Url / Website | www.jeesku.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Telephone | +40 745 629 574 (ou 0040745629574) (Info / Risk score) |
| Scam contents | alta comanda |
| Comment / Review | am primit altceva
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Aqua_1220226 02/17/2024 at 07:58 AM
В снимка е прикачена поръчката.
Files for this comment
up votedown vote
Solar_1221934 02/21/2024 at 10:17 AM
Am comandat produse de pe site-ul jeesku.com, am primit coletul si l-am platit la curier iar cand l-am deschis inauntru era 3 bluze second hand purtste si rupte care nu aveau nici o legatura cu comanda mea. Am luat cea mai mare teapa! Problema este ca nu am nici unde sa returnez produsele si sunt sigura oricum ca nu imi voi primi banii inapoi. Rusine
up votedown vote
renysek 02/22/2024 at 05:20 AM
Objednala jsem si produkty z jeesku.com webu, obdržela jsem balícek a zaplatila ho kurýrovi a když jsem ho otevrela, uvnitr byla sic nová bunda..ale malá a šílene ušitá. Objednané jsem mela 4 halenky tuniky. Není kam zboží vrátit..ani kam se dovolat a na uvedený email support@momenai.com nikdo nereaguje. Desná zkušenost
up votedown vote
Eleni Christodoulou 02/22/2024 at 07:44 AM
It is a scam. I ordered some clothes and after a month I received and unfortunately paid for a pach of rags that had nothing to do with my order. What can I do to get my money back?
up votedown vote
Atlas_1223023 02/24/2024 at 05:56 AM
Онлайн измама
up votedown vote
Abii 02/26/2024 at 03:37 AM
When you order something online and get something completely different or nothing at all, you can try to get a refund going through your bank or cc company:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Митко 02/26/2024 at 09:26 AM
Пълна измама. Поръчах бански костюми и блузи,а получих 5 смрадливи блузки втора ръка. Нямаш право нито на преглед,нито на връщане. Боклуци.
up votedown vote
Era 02/26/2024 at 02:27 PM
Sajnos mi is így jártunk, 5 fürdoruha helyett 2 tavaszi kabátot kaptunk. Teljesen mást mint amit rendeltünk! Így utólag megnézve az oldal igénytelen, sablon oldal. Még a céges adatok sincsenek megadva. Átverés!!!
up votedown vote
Report #744336 02/26/2024 at 02:32 PM
Fake webshop!!
Fraudulent email : 812706936@qq.com
Pseudonym : jeesku.com
up votedown vote
3382 02/27/2024 at 06:49 AM
Aceeasi problema o am si eu.Am comandat5 produse si achitat bineintels la primirea coletului.Cand am deschis coletul am gasit 3 bluze infecte care nu au nici o treaba cu ce am comandat.
up votedown vote
Flor 02/29/2024 at 01:50 AM
Am comandat 5 produse (rochii), am achitat cand am primit coletul si am primit alceva( niste bluze infecte).
Sunteti niste escroci!!!
up votedown vote
Radu Florica 02/29/2024 at 12:48 PM
Am comandat produse de pe site-ul momenai) jeesku.com, am primit coletul si l-am platit la curier iar cand l-am deschis inauntru eravo jacheta fara mâneci ( de vara) second hand purtata care nu aveau nici o legatura cu comanda mea de 5 produse . Am luat cea mai mare teapa! Problema este ca nu am nici unde sa returnez produsele . Rusine
Prin mandat postal doresc sa îmi primesc banii înapoi ( nu pe card ca sa puteti face alte înselatorii )aveti datele de contact în comanda.
Doresc rambursarea banilor sau trimiterea coletului comandat , altfel voi actiona în consecinta .
up votedown vote
Ruby_1225238 02/29/2024 at 03:08 PM
Fraud
up votedown vote
Svet 03/08/2024 at 06:25 AM
Поръчах 2 панталона, 2 тениски, якенце и сако...дойдоха 4 блузи, стари, миризливи, все едно от контейнера за боклук взети.
up votedown vote
Abii 03/08/2024 at 07:19 AM
Since what you received wasn't up to standard, you may be eligible for a refund via Chargeback through your bank/cc company:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Mona 03/08/2024 at 07:54 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Maria 03/10/2024 at 09:53 AM
Am comandat in valoare de 320 RON, am primit total altceva, nimic bun pt.mine.
up votedown vote
Abii 03/11/2024 at 05:07 AM
Hi Maira,
Try presenting this evidence to your bank and ask them if a refund is possible:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Maricris 03/17/2024 at 02:16 AM
Buna ziua.Am comandat 5 articole de pe acest site infect.Cand a sosit comanda nu eram acasa ,am dat sfoara in tara sa preia coletul cineva.Am ajuns acasa eram tare curioasa cum arata lucrurile,cand teapa 3 bluze oribile purtate in colet.Rusine.
up votedown vote
Mona 03/19/2024 at 06:52 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Alx.2303 03/19/2024 at 11:56 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Alexutza 03/19/2024 at 11:12 AM
Buna ziua, am si eu aceiasi poveste/teapa luata ci acest site dar azi, cu ajutorul celor de la fancurier am reusit si mi-am recuperat toti banii
Pt cei interesati las mai jos mailul primit cu 2 adrese de mai si site ul oficial al companiei inscrisa pe awb ca si vanzator si unde trebuie facuta oficial plangere si unde, dupa 2 saptamani de certuri pe mail am reusit sa-mi recuperez paguba
Pentru o rambursare sau înlocuire a produselor de la HONGKONG YAKE TRADING LIMITED puteti scrie la urmatoarele:
E-mail: hongkong_678@163.com si service_yem@163.com
Formularul site-ului: www.banlingkit.com
Va trebui sa scrieti o reclamatie oficiala pe care o veti gasi pe site-ul de mai sus.
Eu am facut plangere oficiala si de acolo am fost contactata de cineva care m-am imbrobodit ca o sa intervina pt mine la vanzator, ca ei sunt doar distribuitori ca s-au incurcat coletele in depozit, ca va trimit coletul bun cu prod comandate in 15 zile, etc, vrajeala, nu cedati nici cand spun sa pastrati coletul ca n-au canale de retur si va returneaza 50% din valoare, nu nu nu, cereti toti banii inapoi, eu asa am facut(dupa ce i-am facut hoti si tepari) si azi am primit banii inapoi, multa bafta
up votedown vote
Echo_1233590 03/25/2024 at 01:37 AM
https://jeesku.com/products/solid-pocket-patchwork-buckle-detail-coat
Files for this comment
up votedown vote
miruna 03/27/2024 at 07:07 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Oana 05/05/2024 at 02:50 PM
Si eu am coma Ceva si am primit altceva... mi s-a spus ca o sa-mi primesc comanda dar bineînteles ca nu s-a întâmplat asta..