Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Fraudulent website
www.yigokit.com banlin_ron@126.com
| Date | 12/06/2023 |
|---|---|
| Fraudulent email | banlin_ron@126.com |
| Pseudonym | Yigokit.com atmsk.com |
| Url / Website | www.yigokit.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Magazin online din China fals care trimite porcarii.Sunati la firma curierat daca se mai poate face ceva! |
| Comment / Review | Fake online shop de from.China Țeapă!!!
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Abii 12/21/2023 at 09:10 AM
Always make sure to check the legal notices on websites before you order anything. If you don't find anything that identifies the owners clearly then it's a scam. There's other red flags to look out for as well like extremely low prices and discounts across the entire site.
In any case, if you made the purchase with a credit card you may be able to get a refund with Chargeback:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Report #717861 12/06/2023 at 08:02 AM
Atenție Țeapă online magazin din China ! Trimite rebuturi
Nu intrați pe yigokit.com va fura datele bancare !
Url / Website : atmsk.com
Pseudonym : Hong Kong Lingxia Yigokit.com
Telephone : +8613178544694
up votedown vote
Report #717994 12/06/2023 at 12:21 PM
Buna ziua ,sotul a comandat o pereche de adidasi si desigur i au venit niste chinezării.
Site ul unde se presupune ca s ar face returul este unul dubios avand in vedere ca cere datele cardului. Se poate face ceva in privinta asta ?
-------------------
.
Pseudonym : HongKong I.Ingxja trading
up votedown vote
Adi katona 12/08/2023 at 07:45 AM
Buna sa trimis un colet ce nu am comandat eu
up votedown vote
catalin 12/08/2023 at 03:50 PM
am primit altceva fata de ce am comandat
up votedown vote
Dumitru Sorin 12/09/2023 at 05:06 AM
Cum pot returna un produs
up votedown vote
Dumitru Sorin 12/09/2023 at 05:07 AM
Am comandat ceva si mi.a ajuns o carpa
up votedown vote
ion 12/11/2023 at 10:49 AM
un site de rahat inseala oamenii!!!! atentie sporita!!!
up votedown vote
Constantin Madalina 12/15/2023 at 04:19 AM
Buna ziua am primit altceva decat am comandat!
up votedown vote
Gia 12/15/2023 at 04:34 AM
Eu le am lasat mesaj pe adresa banlin_ron@126.com si i am amenintat ca merg la politie. Mi au raspuns oferindu-mi 50% din bani inapoi si sa raman cu produsul
Le am scris ca nu sunt de acord si ca imi vreau toti banii inapoi.Acuma astept raspuns
up votedown vote
Dorel Anghel 12/15/2023 at 05:48 AM
La fel am patit si eu am comandat o geaca si mi-a venit o cârpa ....
up votedown vote
Dorel Anghel 12/15/2023 at 07:11 AM
Daca cineva a reusit sa îsi recupereze din paguba sa lase mesaj aici
up votedown vote
Abii 12/18/2023 at 10:46 AM
If your husband paid by credit card, he can contact the bank or cc issuer and ask for a refund via Chargeback.
If the payment was done through PayPal, dispute the charge with them.
up votedown vote
Dusa Alexandru 12/19/2023 at 04:19 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Ion Cameliea 12/19/2023 at 09:26 AM
Hello!
I ordered a pair of boots and the size does not match. They do not correspond to Romanian numbers.
The order was launched in the name of Ion Cameliea str. Pietroasa No. 17, sector 2 Bucharest - Romania. I want the number 43 which corresponds to the Romanian number 40, and I return the boots with the number 40 when you send me the number 43.
Wait for response.
With thanks!
Camelia Ion
up votedown vote
Andi 12/19/2023 at 11:20 AM
Ada am patit si eu. Am comandat o geaca si am primit o cârpa... Cum se poate returna stie cineva?
up votedown vote
Mircea 12/19/2023 at 01:07 PM
teapa! nu comandati.
up votedown vote
Daniela 12/20/2023 at 09:05 AM
Buna ziua! Am comandat ogeaca M si am primit o geaca XS. Stie cineva cum pot returna un produsul si recupera banii.
up votedown vote
Ramona B. Maria 12/22/2023 at 03:42 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Florea Iulian 12/27/2023 at 02:34 AM
Am primit alt produs in locul celuia pe care l-am platit. Vreau sa-l returnez.
up votedown vote
D 12/27/2023 at 04:30 PM
this is a scam, ordered one thing and received another. You can no get in touch with them.
up votedown vote
Valentin Adrian 01/08/2024 at 04:25 AM
Si eu am comandat ceva si am primit o jucarie pentru copii
O sa îi dau pe mîna politiei
up votedown vote
Ieremie Violeta 01/08/2024 at 09:10 AM
Buna ziua!ma poate ajuta cineva, cum sa fac returns?
up votedown vote
Dusa Alexandru 01/10/2024 at 06:36 AM
Sesizati Politia economica ,ECC -protectia consumatorului european,pt.retur faceti sesizare la adresa :www.banlingkit.com sau la email:hongkong_678@163.com si service_yem163.com.
up votedown vote
adrian83 01/10/2024 at 11:52 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Dusa Alexandru 01/17/2024 at 02:17 PM
Mi-am recuperat banii integral.
up votedown vote
Dusa Alexandru 01/17/2024 at 02:25 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Dumitrescu Marian 01/29/2024 at 03:07 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Vali 02/10/2024 at 02:34 AM
Un site de rahat. Am comandat ceva și am primit altceva . Escroci .
up votedown vote
Cornea Alexandru 03/04/2024 at 11:13 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Maruseac Oana Gabriela 03/08/2024 at 01:08 PM
Am primit alceva de ce am comandat. Niste carpe folosite.patate,haine de copii
up votedown vote
Abii 03/11/2024 at 05:08 AM
You can try to get refunded via your bank or cc company :
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
MARINELA 04/10/2024 at 08:14 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Valeria Petrescu 04/19/2024 at 05:16 AM
unde pot returna coletul care a avut altceva decât ce am comandat.Pe colet nu scrie adresa de returnare.
up votedown vote
Report #718000 12/06/2023 at 12:39 PM
Atenție Țeapă online cu bărcuță de plantat de pescuit! Trimite bărcuțe de jucărie
-------------------
Țeapă totala
Url / Website : lmny.elegancehd.shop/k772v72hfk00?fbclid=iwar1nfdnlwz3fa8kksbw7m9hd4z34rhdz-hx68x2os7q5g2xhwdkstbav_ps
Pseudonym : Hong Kong lingxia trading limited yigokit.com
Telephone : +8613178544694
Files for this comment
up votedown vote
Domide Octavian 12/16/2023 at 07:39 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
eztrader 01/09/2024 at 12:11 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Farkas Margit 02/29/2024 at 04:10 AM
Nem kuldik vissza a penzt ne vasaroljatok egy telefont sem vesznek fel katasztrofa .
up votedown vote
vasile costantin 12/08/2023 at 12:53 PM
buna seara am primit pantofi dar nu e ce trebuie vreu sa fac retur
up votedown vote
vasile costantin 12/08/2023 at 12:55 PM
va rog vasil
up votedown vote
Petcovici Gheorghe Mihai 12/10/2023 at 11:12 AM
Vreau sa fac un retur nu am primit cea ce am comandat
up votedown vote
Cuc cristian 12/10/2023 at 12:31 PM
Vreau sa fac retur nu am primit ce am comandat
up votedown vote
Manolescu Mariana 12/13/2023 at 02:42 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Adi 12/15/2023 at 11:40 AM
Teapa
up votedown vote
Oros 12/20/2023 at 09:52 AM
Buna seara! Vreau sa fac retur
up votedown vote
roman mircea aurel 01/03/2024 at 07:12 AM
am primit altceva decat am comandat. vreau sa fac retur
up votedown vote
Sándor7612 01/05/2024 at 09:59 AM
Èn telefont rendeltem ès hosugà rzot kaptam!!! Most meg az okmà nyaimrol kèrnek kèpeket ès szemèlyes adatokat à litolag ez is kell a nemzetkozi à tutalà shoz ami hazugsà g! A revolut kà rtyà mra nem hajlandoak visszautalni a pènzem ,folyamatisan csak a kifogà sokat kereseik. Ha ez igy folytatodik rendorsègi feljelentèst teszek!
Sajnos utà nvètelel vettem à t a csomagot nem kà rtyà val fizettem
up votedown vote
Sándor7612 01/05/2024 at 10:27 AM
I ordered a phone and received a long line!!! Now they are asking for pictures and personal data of my documents, which is a lie! They are not willing to return my money to my Revolut card, they are constantly looking for excuses. If this continues, I will file a police report!
Unfortunately, I bought the package with a cash on delivery and did not pay with a card
up votedown vote
Marcel 01/08/2024 at 04:50 AM
Am comandat jumulitor de pui si mia venit aparat ras cum fac retur
up votedown vote
Marcea Anisoara 01/08/2024 at 05:25 AM
Am comandat o pereche de ghete UGG si am primit chinezarii.
up votedown vote
Daniel Stratulat 01/08/2024 at 06:40 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Marius 01/08/2024 at 09:43 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Anonim 01/12/2024 at 11:13 AM
Si eu vreau sa fac retur dar se pare ca nu avem unde am luot mare țeapă jegosilor
up votedown vote
Stelian 01/15/2024 at 04:54 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Antaluca Iosif 01/16/2024 at 04:51 AM
Retur la geaca
up votedown vote
Andreea 01/19/2024 at 11:34 AM
Vreau să fac un retur. Cum procedez?
up votedown vote
Vali 01/22/2024 at 06:10 AM
Vreau sa fac si eu un retur. Am comandat un ceas smart si am primit baterie externa si un termos..... 😡
up votedown vote
Tod ciprian 01/22/2024 at 07:18 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Candrea Ilie 01/22/2024 at 02:02 PM
Buna seara. Am primit altceva decât am comandat. Cum pot sa fac retur?
up votedown vote
Ott Monica 01/24/2024 at 06:38 AM
Buna am comandat o haina de blana si am primit o geaca de copii fara capse si rupta. Ajutati ma
up votedown vote
Luca Maria 01/29/2024 at 07:48 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Ion Pop 01/29/2024 at 11:26 AM
Rog firmele de curierat sa nu mai primeasca colete de la firma aceasta . Este o firma frauduloasa si clientii nu stiu . Am luat si eu teapa.
up votedown vote
Gabi 01/31/2024 at 02:49 AM
Am comandat un body si e marimea nepotrivită. Am platit ramburs, dar as vrea banii inapoi. Cum procedez?
up votedown vote
Dobrescu Pavel 02/01/2024 at 11:15 AM
Am comandat un telefon si am primit o baterie externa si un termos cum pot sa returnez sa-mi recuperez banii înapoi.
up votedown vote
Viorela padure 02/05/2024 at 06:06 AM
Buna ziua, am comandat o pereche de pantofi dar mărimea nu corespunde
up votedown vote
Ion Ion 02/06/2024 at 05:46 AM
E scam, nu o sa primiti niciodata banii inapoi. Evitati.
up votedown vote
Cornel 02/07/2024 at 07:53 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Denisa 02/10/2024 at 11:01 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
iacon 02/16/2024 at 05:26 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
iacon 02/16/2024 at 06:10 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Pixel_1220016 02/16/2024 at 02:57 PM
Instead of order, delivery was 4 (four) long-sleeve shirts
!
no image can be added by the down button
!
up votedown vote
Ramona 02/19/2024 at 06:07 AM
Vreu sa fac un retur cum pot face ,va rog
up votedown vote
Ionut 02/20/2024 at 03:31 AM
Urmeaza sa fac o plângere si apoi sa îi dau in judecata , am comandat un telefon si am primit un termos , va fi numai bun sa si-l bage în fund la racoare pentru înselaciune
up votedown vote
Ionut1 02/20/2024 at 03:38 AM
Toti membri care au luat teapa , putem merge sa deschidem dosar pentru înselaciune în instanta , ne vor cauta singuri si cu daune morale nu doar prejudiciul !
up votedown vote
Unu Scump 02/21/2024 at 04:57 AM
Niste hoti! Nu mai cumpara nu mai cumparati va rog din suflet este o o firma de tepari chinezi care unde a mâncat strain în tara asta niste handicapati mintal nu mai comandati oameni buni haideti toti la la sa facem reclamatii
up votedown vote
Tamasan 03/02/2024 at 01:24 PM
Am comandat un minilaptop, am primit facrura , am platit cash si era un laptop de jucarie. Factura este pe email. Cum pot recupeta banii daca am platit cash.pt rwtur am gasit numwle site-ului pomenit ca tepar.
up votedown vote
Ionică 03/08/2024 at 09:30 AM
Am comandat un aparat ptr masurarea glicemiei, noninvaziv. Am primit altceva,plata ramburs. Cum fac retur?
La comentarii primim raspuns?
up votedown vote
Abii 03/08/2024 at 09:36 AM
If you paid using a credit card you can ask your bank or cc company if a refund is possible:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Brad 03/08/2024 at 09:54 AM
Am primit un produs fals, o chinezarie oribila. Nu mai pot lua legatura cu ei pentru returnare
. Suntem ecscrocati.
up votedown vote
Abii 03/08/2024 at 10:27 AM
Sorry you were scammed, but sometimes when your order doesn't get delivered or you receive an item that doesn't match it you can try to get a refund from your bank or credit card company:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Rodica 03/11/2024 at 07:29 AM
Vreau sa fac retur la rochie !
up votedown vote
Mimi 03/12/2024 at 06:39 AM
Vreau sa fac retur ,nu am comandat așa ceva !!
up votedown vote
Mim 03/12/2024 at 06:41 AM
Niste scârbe ..nici nu am comandat sa cv .
up votedown vote
Darlosan Pompei 03/14/2024 at 01:50 AM
Nu am primit ce am comandat am comandat monitor de 10incs va dau în urmarire la politie
up votedown vote
Abii 03/14/2024 at 02:11 AM
If you made the purchase using a credit card, you can also try to get a refund from your bank or cc company:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
manole florentina 03/14/2024 at 04:22 AM
nu am primit ce am comandat....vreu sa fac retur
up votedown vote
Darlosan pompei 03/14/2024 at 07:41 AM
Daca într-o luna nu primesc monitorul de masina android interpolu va cauta pentru excrocherie
up votedown vote
Darlosan pompei 03/14/2024 at 07:45 AM
Faceti excrocherii ok va costa politia face demersuri veti plati daune am comandat monitor de masina si trimiteti altceva în pizda mamii voastre interpolau va gaseste
up votedown vote
Darlosan pompei 03/14/2024 at 11:43 AM
I want true monitor that I have ordered. Not the 10 inch what you have sent me. If not, I will have you followed by the Interpol
up votedown vote
Traian 03/14/2024 at 01:18 PM
Sa va iau morti în p... De tepari am comandat un telefon si ati trimis o baterie externa si un termos sa va luati lumânari de bani aia
up votedown vote
Nuti 03/20/2024 at 10:04 AM
Niste ticalosi îsi fac de cap in Romania.
Am comandat 6rochite si am primit 3bluze bune doar de aruncat...
up votedown vote
Report #750979 03/21/2024 at 10:47 AM
Am comandat 5 rochii de ocazie fiindcă așa ma obligat să pot da comanda și au venit 3 carpe patate. Nu este posibil am platit 200 lei.
-------------------
3 haine patate in loc de 5 rochii de ocazie
Pseudonym : Haine rochii
Files for this comment
up votedown vote
Abii 03/22/2024 at 10:12 AM
If you paid via credit card you can try to dispute the purchase and get refunded:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Alexandra Pitica 03/23/2024 at 07:16 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Alexandra Pitica 03/23/2024 at 07:17 AM
Vrau bani înapoi daca nu va anunț la politie
up votedown vote
Report #752952 03/28/2024 at 12:34 PM
Am comandat un fierastrau Hilti si am primit o chinezarie.
Url / Website : zykmallshop.com/cn7lumg
up votedown vote
Abii 03/29/2024 at 09:41 AM
Call your bank or cc company and ask if a refund through Chargeback is possible.
up votedown vote
Report #753601 04/01/2024 at 07:15 AM
sending another product without value and not even closer with the product i ordered .
for example : i order an tablet and got a wooden skateboard for
-------------------
i won't recommand to purcase nothing on this website
100% scam
Url / Website : xinxinb.shop
Pseudonym : Banlin_ron
up votedown vote
Abii 04/01/2024 at 08:25 AM
Since what you received didn't match your order, you may be eligible for a refund via Chargeback from your bank or cc provider:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Report #753748 04/02/2024 at 02:52 AM
Nem rendeltem a terméket. Férjem vette át.
-------------------
Nem tudom issza küldeni nincs cÃme. Mit tehetek?
Pseudonym : Banlin_ron@126.com
up votedown vote
Ibsa Jamal 04/06/2024 at 05:29 PM
This comment is hidden for the following reason: Off topic.
Click here to display it anyway....
Files for this comment
up votedown vote
Dorina 04/04/2024 at 08:07 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Abii 04/04/2024 at 08:14 AM
Let your bank or credit card company know and ask for a refund via Chargeback:
https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/
up votedown vote
Bicu Mariana 04/04/2024 at 01:34 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Mugioiu Virginia 04/04/2024 at 02:50 PM
Nu am primit ce am comandat, vreau sa fac retur
up votedown vote
Oltean Traian 04/08/2024 at 10:23 AM
Am Comandat glucometru Omron si am primit Blood Glucose Meter GLM-77 o sa fac sesizare la politie si protectia consumatorului Tepari Ordinari.
up votedown vote
Claudiu Bulgariu 04/08/2024 at 11:20 AM
Buna ziua am comandat un tester auto si mi-a venit un ventilator a reusit careva sa faca retur ? Multumesc
up votedown vote
Abii 04/12/2024 at 03:06 AM
I must ask all users to use English or at least translate what they post here.
up votedown vote
Ruby_1241947 04/18/2024 at 12:45 PM
Am primit un pachet cu marfa de proasta calitate necomandat
up votedown vote
Report #763082 05/10/2024 at 06:54 AM
AM FACUT COMANDA DE 6 ROCHII SI MI-AU TRIMIS O PANARAMA DE HANORAC
-------------------
Nu raspunde la nici un email
Fraudulent email : support@chumiao.com
Pseudonym : CHUMIAO
up votedown vote
Report #787474 08/29/2024 at 06:49 AM
Am comandat un glucometru și mi-au trimis un puls oximetru de 10 ori mai ieftin și pe deasupra e și stricat(pulsoximetru). Suma dată de mine e de 300 Ron.
-------------------
Vă rog dacă puteți să-i descoperiți și să se ia măsuri împotriva lor.
Pseudonym : LINGXIA HONGKONG
up votedown vote
Flucus Ioan 09/03/2024 at 06:12 AM
Curierul mi.a lasat un pachet pentru care am platit 360 lei crezand ca a comandat sotia.Dupa plecarea curierului ne.am dat seama ca nu am comandat nimic.Am intrat pe saitul firmei din Chin si am vazut ca este teapa.Pachetul nu este desfacut.Va rog sa ma sa ma sunati in caz ca a.ti patit la fel sa stiu ce sa fac.Va multumesc .0785946491-Flucus Ioan
up votedown vote
Report #792812 09/25/2024 at 11:48 AM
Ordered glucose measurement devices and got a pair of used headphones worth 10 usd
-------------------
Fraud
Pseudonym : Linxia hongkong
up votedown vote
cezar alexandru 09/29/2024 at 11:51 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Dodu Stelian 10/31/2024 at 02:07 PM
Linia Hong Kong se pare ca e un fake am comandat un pistol de sudura si mi-au trimis un bec si am platit 310 roni
up votedown vote
Steven stefen 11/22/2024 at 08:57 AM
good day know that you are being pursued by the Romanian police with the help of the international police. you are a dishonest company! you will answer to the court for deception, falsification, lying. we have information according to the IP address and the address where the money from the package orders comes in.
up votedown vote
Dorobantu Marian 12/10/2024 at 05:54 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Petre 12/23/2024 at 07:14 AM
Vreau sa fac retur nu am primit ce am comandat
up votedown vote
Adrian 04/23/2025 at 09:10 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...