SUSPECTED SCAM!

Fraudulent website
shopcors.com +966576780201

Date08/30/2023
PseudonymShopcors
Url / Websitehttps://shopcors.com/index/user/register/invite_code/rm67td.html
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Telephone+966 57 678 0201 (ou 00966576780201)
Scam contentsBuna! Inițial am primit două sume mici de la ei ceea ce mă făcut să mă încredere. Ulterior în a 3 etapa sumele cerute au crescut și la finalizarea sarcinilor când sa îmi retrag fondurile mi-au cerut niste taxe pt ANAF, confirmarea sumei, taxa de canal a băncii internaționale. Am avut încredere și am plătit pt că primisem deja de 2 ori bani ( sume mici cei drept 200 lei). Am spus că sunt de încredere nu mi-a trecut prin cap sa verific daca e frauda😭.. Pentru că nu am mai avut bani sa plătesc ultima taxa am cerut rambursarea sumelor plătite și mi sa spus că durează 10-15 zile. A așteptat. Le-am scris iar și au început iar sa îmi zică sa mai aștept 10-15 zile. Care sunt șansele să îmi recuperez banii?
Comment / Review+40 701 050 876 pe aceste două numere am discutat. Va pot da conversațiile pe WhatsApp. M-au pus sa transfer bani in contul unor persoane fizice. Am incercat sa atașez conversațiile dar sunt prea mari le pot trimite pe o adresă de email daca e nevoie.

Related search(es)
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #666789 07/18/2023 at 04:15 AM

      They make and take money and promises that if the challenges won’t be completed of the amount that it is exaggerates that they will give you’re money back. And they did not keep they’re task.
      -------------------
      Very bad experience with refound.


      Reply
    • Report #668914 07/24/2023 at 07:00 AM

      In sentence they appear like a job opportunity in reality they do not give the money that they own to customers back like in my case.
      -------------------
      They tray to obtain from you as much as possible in exchange of commission just to take from you more money.

      Pseudonym : Shopcors.com
      Telephone : +966531838575


      Reply
    • Report #703713 10/25/2023 at 02:36 AM

      M-au păcălit am transferat 23000 de lei în contul unei persoane pe nume cristian Matei Vasile și pentru că nu am mai avut bani sa reincarc sa termin sarcina și le-am spus sa îmi dea banii băgați în contul comerciantului mi-au spus sa aștept 10-15 zile și după cele 15 zile au spus că trebuie să termin sarcina că sa îmi dea banii că altfel nu se poate.va rog din suflet sa mă ajutați să îmi recuperez banii
      -------------------
      Shopcors sunt niste hoti

      Pseudonym : shopcors


      • Closca Elena Madalina 10/28/2023 at 01:57 PM

        Am accesat un site unde îmi promitea că doar cu câteva click uri mi se va mari considerabil venitul primind comisioane.
        M.au contactat pe watzap cu Nr. +33 7 87 67 56 33 spunandu-mi că pentru a-mi mari veniturile trebuie sa depun în contul diferitelor persoane Dumitru Predescu și Mădălina Saizu anumite sume.Am depus inițial sume mici apoi am ajuns la sume mult mai maro.Comisioanele veneau din efectuarea unor sarcini cu diferite produse.Cand s-a adunat o suma mai mare spuneau că pentru a retrage banii trebuie să plătesc anumite taxe dar nici în ziua de azi nu am văzut banii.bani au fost luat fraudulos și consider că sunt niște escroci cei care folosesc aceasta metoda de a păcălit oameni să trimită bani promițând comisioane mari..

      • Itsy35 10/28/2023 at 02:34 PM

        Și pe mine m-,au păcălit la fel cu 23000 de lei

      • Itsy35 10/30/2023 at 04:22 AM

        Am pierdut 23000 de lei dar cum mă poți ajuta familia mea nu știe nimic despre banii pierduți și nu as vrea sa afle că aș avea foarte mari probleme

      Reply
    • Report #707363 11/07/2023 at 04:00 AM

      La fel ca multă lume , fiind în aceași situație , am investit și eu o sumă mică de bani , și am primit de la 13 lei , 40 de lei am primit în cont , pe urma am investit la fel sune de bani , am primit 200 de lei doar . Am platit taxe 920 și ceva de lei . După ce mi-au promis banii înapoi , am așteptat câteva zile , pe urma , in ziua in care trebuia să primesc banii garantat m-au mai amânat 15 zile . Și tot așa .. și acum am rămas cu banii dați
      -------------------
      Îmi vreau doar banii inapoi

      Pseudonym : Elena
      Telephone : +8801834081630


      Reply
    • Report #714159 11/26/2023 at 07:39 AM

      va rog frumos sa mă ajutați o doamnă ma păcălită că câștig bani din comisione și am băgat toți bani și am finalizat toate sarcinile și acum spune că trebuie să plătesc impozitul la ei să-mi de-a bani de 31 milioane impozit va rog sa mă ajutați
      -------------------
      va rog frumos sa mă ajutați nustiu ce sa mai fac am fost păcălită as vrea bani mei înapoi faceți tot posibilul sa mă ajutați

      Telephone : +40774087473


      Reply
    • Report #716606 12/03/2023 at 05:47 AM

      Sending money to an account and promise obtain more money
      -------------------
      They refuse to payback

      Pseudonym : Alina Laura
      Telephone : 0762303338

      Reply
    • Report #752227 03/26/2024 at 06:00 AM

      Va implor ajutați-ma sa îmi recuperez banii
      -------------------
      Va rog sa mă ajutați să îmi recuperez banii

      Telephone : +40751215087


      Reply
    • Report #772630 06/18/2024 at 03:49 AM

      M-au pacalit cu 10500 de dolari sunt disperata ca am o gramada de datorii facute din cauza acestor hoti
      -------------------
      Va implor ajutati-ma sa îmi recuperez banii

      Fraudulent email : shopcors@gmail.com


      Reply
    • Report #774914 06/27/2024 at 06:56 PM

      Zicea sa platesc comenzi si primesc comision
      Shpcors. com sunt infractori
      -------------------
      Sunt tepari

      Pseudonym : Fabiana
      Telephone : +359893303115


      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.