SUSPECTED SCAM!

Investment scam
+556784535046 SUPER MALL

Date07/01/2023
PseudonymSUPER MALL
Url / Websitehttps://www.wiksun.cc/
Telephone+55 6784535046 (ou 00556784535046) (more info)
Scam contentsSalam, qoşulmağa xoş gəlmisiniz! Bu (SEASHELLS-Mall), mən Amy, ticarət mərkəzinin resepsiyonistiyəm!
İş o qədər sadədir ki, bütün günün işini başa çatdırmaq üçün bir gündə (30 dəqiqə) vaxt sərf etməlisiniz.
Gündəlik gəlir (50 manat-300 manat) qədər ola bilər, siz bu part-time işi öyrənmək üçün buradasınız?
Bu işə başlamazdan əvvəl bir az tanış olacağıq, adın nədir? Neçə yaşın var? Hazırda işiniz nədir?
Aşağıdakı banklardan hansından istifadə edirsiniz?
abb,
turanbank,
kapital bank,
unibank,
çörək bankı,
gunay bank,
ekspres bank,
bank respubilka,
Dəmir Bank, ?
Bu part-time onlayn iş olduğu üçün maaşınız onlayn bankçılıq vasitəsilə paylanır (gələcəkdə maaşınız onlayn bankçılıq vasitəsilə də paylanacaq)
Comment / ReviewSalam,hər vaxtınız xeyirli olsun əziz izləyicilərim.Bu gün sizə daha bir fırıldağçı sait barədə yazmaq istəyirəm.Bu feyk saiti işlədənlərdə həmən o dələduzlar kimi insanların cibinə girir və onları aldadıb pullarını əlindən alır.Çox ehtiyyatlı olun belə dələduzların sayı çoxdur!

Здравствуйте,доброго времени, мои дорогие подписчики.Сегодня я хочу написать вам об очередной мошеннической гласной.Те,кто употребляет эту фальшивую гласную,как те мошенники,залезают в карманы людей и обманывают их и забирают их деньги.Будьте очень осторожны, таких мошенников много!

Hello, have a good time, my dear followers. Today I want to write to you about another fraudulent vowel. Those who use this fake vowel, like those scammers, get into people's pockets and deceive them and take their money. Be very careful, there are many such scammers!

Attachment(s)
  • More info +

    telephone number analysis +55 6784535046

    Phone number type
    Unknown phone number
    International format
    • +55 6784535046
    Country
    Brazil
    • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

      • Report #661370 07/01/2023 at 03:40 AM

        Salam, qoşulmağa xoş gəlmisiniz! Bu (SEASHELLS-Mall), mən Amy, ticarət mərkəzinin resepsiyonistiyəm!
        İş o qədər sadədir ki, bütün günün işini başa çatdırmaq üçün bir gündə (30 dəqiqə) vaxt sərf etməlisiniz.
        Gündəlik gəlir (50 manat-300 manat) qədər ola bilər, siz bu part-time işi öyrənmək üçün buradasınız?
        ***
        Bu işə başlamazdan əvvəl bir az tanış olacağıq, adın nədir? Neçə yaşın var? Hazırda işiniz nədir?
        ***
        Aşağıdakı ba...
        -------------------
        Salam,hər vaxtınız xeyirli olsun əziz izləyicilərim.Bu gün sizə daha bir fırıldağçı sait barədə yazmaq istəyirəm.Bu feyk saiti işlədənlərdə həmən o dələduzlar kimi insanların cibinə girir və onları aldadıb pullarını əlindən alır.Çox ehtiyyatlı olun belə dələduzların sayı çoxdur!
        ***
        Hello, have a good time, my dear followers. Today I want to write to you about another fraudulent vowel. Those who use this fake vowel, like those scammers, get into people's pockets and deceive them and take their money. Be very careful, there are many such scammers!
        ***
        Здравствуйте,доброго времени, мои дорогие подписчики.Сегодня я хочу написать вам об очередной мошеннической гласной.Те,кто употребляет эту фальшивую гласную,как те мошенники,залезают в карманы людей и обманывают их и забирают их деньги.Будьте очень осторожны, таких мошенников много!... Read more

        Reply
      • Report #661647 07/02/2023 at 09:37 AM

        [16:15, 2023-7-2] MEHMED ALISOY: Salam
        [16:15, 2023-7-2] MEHMED ALISOY: necəsiz?
        [16:16, 2023-7-2] +994 51 317 85 21: Salam, mən Fortune Solar şirkətinin meneceriyəm, siz ailə gəlirlərinizi artırmaq üçün yarımgünlük iş axtarırsınız?
        [16:16, 2023-7-2] MEHMED ALISOY: hə
        [16:16, 2023-7-2] +994 51 317 85 21: Yaxşı, bizim iş üçün yaxşı uyğun olub-olmadığını öyrənmək üçün, xahiş edirik, özünüzü ilk təqdim edin
        your yaş iş tarixi
        [16:17, 2023-7-2] ME...
        -------------------
        Salam hörmətli izləyicilərim.Sizi bir daha yeni tapdığım fırıldağçı saitlə tanış edirəm.Bu dələduzlar birinci isizi inandırır və sizdən hissə-hissə pul oğurlamaq başlayır və sonda sizi bloka salır və bununlara sizin pullarınızı oğurlayır.Odur ki ehtiyyatlı olun,belə yalanlara inanmayın!
        ***
        Hello, my dear followers. I am introducing you to a new scammer vowel. These scammers first make you believe and start stealing money from you piece by piece and finally block you and steal your money. So be careful, don't believe such lies!
        ***
        Здравствуйте, мои дорогие подписчики.Я знакомлю вас с новой гласной мошенников.Эти мошенники сначала заставляют вас поверить и начинают воровать у вас деньги по крупицам и наконец блокируют вас и крадут ваши деньги.Так что будьте осторожны,не верьте такому вранью !... Read more


        Reply
    • Group created on - 0 Members

      To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.