SUSPECTED SCAM!

Lottery Scam
orabankheadofficelometogo1bra@gmail.com Hilbasi Alvisi

Date06/11/2023
Fraudulent emailorabankheadofficelometogo1bra@gmail.com
PseudonymHilbasi Alvisi
Scam contentsTímto vás informujeme, že vaše e-mailová adresa vyhrála cenu ve výši 1,5 milionu USD. Píši vám ještě jednou, abych vám poblahopřál k tomuto skvělému vítězství, které vás dovede na vaši e-mailovou adresu.

Chci, abyste pochopili, že loterie je organizována (mo loterie 2023).
Středa 12. ledna 2023
Výherní číslo: 21-23-31-32-37-42

Vaše e-mailová adresa byla mezi šťastnými výherci vybraných e-mailových adres, kteří letos vyhráli národní hru loterie MO, aby mohli hlasovat ve sponzorované loterii (loterie Mo 2023); a propagace cen 2024, kterou organizují společnosti Yahoo a Microsoft ve Spojeném království. Vaše e-mailová adresa je mezi výherci v náhodném počítačovém systému losování World Wide Web získaného z více než milionu společností a jednotlivých e-mailových adres lidí, kteří jsou aktivní online. Vaše e-mailová adresa je jedním z vybraných výherců.

Co nyní musíte udělat, je vybrat si jednu ze 4 možností níže, jak chcete obdržet odměnu?

1) Bankovním převodem. ?
2) Denní platba Western Union. ?
3) Expresní doručení. ?
4) Bankomatová karta?

Vyberte si jednu z těchto čtyř možností a hned se mi vraťte se svými úplnými informacemi a my budeme pokračovat ve zpracování vašeho výherního fondu.
KONTAKTUJTE SPRÁVCE REKLAMACE LOME TOGO
Pan Hilbasin Alvis
E-mail: (orabankheadofficelometogo1bra@gmail.com)

Doporučujeme vám zaslat následující informace vašemu likvidačnímu zástupci, abyste usnadnili uvolnění vašeho vítězného fondu. Z 1,5 milionu USD jsou potřeba úplné informace

1. Vyplňte celé jméno=============
2. Vaše země=============
3. Telefonní číslo============
4. Váš věk===============
5. Vaše pohlaví===============
6. Vaše povolání===================

Váš ve službě,

Pane Hilbasi, Alvisi
Mo loterie 2023)
Spolukoordinátor Lome Togo
Comment / ReviewPodvod

Other references
More info +