Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Romance Scam
inkaso-srbija@auerwittethiel.com inkaso-srbija@auerwittethiel.com
| Date | 08/27/2021 |
|---|---|
| Fraudulent email | inkaso-srbija@auerwittethiel.com |
| Pseudonym | inkaso-srbija@auerwittethiel.com |
| Url / Website | www.auerwittethiel.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Postovani gospodine Ljubic, kao sto znate, mi pravno zastupamo firmu Dateblaster AG, Zugerstrasse 6, CH-6330 Cham (ZG). Mi smo Vam u proteklom periodu vise puta pisali i od Vas zahtevali placanje neizmirenog potrazivanja naseg klijenta. Vi ste do danas izbegavali, da ove neizmirene iznose u potpunosti platite. Takode do danas niste otkazali ugovor sklopljen sa nasim klijentom, tako da se sporazum produzio usled nepostojanja otkaza i dalje se produzava. Podsecanje: Vi ste na veb stranici samoseksrs rezervisali clanstvo koje se placa i svi detalji rezervacije su zabelezeni. Mi smo sada objedinili prethodna potrazivanja u jedan dokument. Trenutno dugujete ukupan iznos u visini od RSD 9.787,49 (EUR 82,90). Zahtevamo da odmah, najkasnije do 01.09.2021, uplatite gore navedeni iznos i da pritom navedete oznaku predmeta 36121220157. Za Vasu uplatu bankovnim transferom navodimo osnovne podatke u nastavku: Vlasnik racna: Auer Witte Thiel Banka: Postbank (Giro) IBAN:DE76 7001 0080 0005 2018 07 BIC: PBNKDEFFXXX Iznos: EUR 82,90 Predmet: 36121220157 Rado mozete platiti i kreditnom karticom. Za to kliknite na sledeci link. Kreditkartenzahlung Paymentlink Auer-Witte-Thiel Ukoliko link ne funkcionise zbog odredenih podesavanja na Vasem kompjuteru, molimo Vas da otvorite prilog Teil_2.html. Imajte u vidu, da se nas klijent nece odreci ovog potrazivanja koje nije beznacajno i da morate racunati na trazenje i izvrsenje potrazivanja sudskim putem nakon sada izvrsenog rezimiranja salda. Mi Vam zato preporucujemo da sto je pre moguce izmirite aktuelna potrazivanja. Ukoliko niste u mogucnosti da platite potrazivanje u jednom iznosu, eventualno se moze odobriti placanje na rate. Za to nam se morate javiti u okviru roka sa konkretnim predlogom za placanje na rate. Svi ugovori o ratama koji su zakljuceni u proslosti vise ne vaze. Srdacan pozdrav Auer Witte Thiel Advokati Bayerstraße 27 D-80335 München Mail: inkaso-srbija@auerwittethiel.com Web: www.auerwittethiel.com Telefax: +49 (0)89/ 59 06 83 145 Banka Postbank (Giro) IBAN: DE76 7001 0080 0005 2018 07 BIC: PBNKDEFFXXX ______________________________________________________________________________ Advokatske takse su sledece: 0,9 Poslovna taksa br. 2300 VV RVG : 44,10 EUR Troskovi prema br. 7002 VV RVG : 8,82 EUR 0 % porez na promet prema br. 7008 VV RVG : 0,00 EUR Ukupna taksa : 52,92 EUR ______________________________________________________________________________ Postovane dame i gospodo, priznajem da dugujem 82,90 EUR i uradicu sledece (molimo oznacite). |___| O D L A G A N J E Uplaticu ukupni iznos koji je dospeo za naplatu najkasnije do ............................... . (Imajte u vidu da je odlaganje u osnovi moguce za maksimalno jedan mesec) |___| P L A C A NJ E U R A T A M A Uplaticu ukupni iznos koji je dospeo za naplatu u mesecnim ratama od ................. EUR, pocevsi od .............................. . Hvala Vam na razumevanju. Srdacan pozdrav ............................. ........................................................... (Datum) |
| Comment / Review | Scam?
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Nebojsa 09/10/2021 at 01:11 AM
what kind of company is this, I also have a problem with them, I paid them the amount they asked for and they again ask for money, who to turn to for help.
up votedown vote
Nakamaka 09/25/2021 at 10:13 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Lary 09/11/2021 at 07:40 AM
Im from Croatia and i fall for same trick with exact gmail every months. Two times i pay them. and they say they didnt get any money back. Does anyone know to recover money back if it is possible? Does layers from AUER WITTE THIEL Munchen does exist?
up votedown vote
Nakamaka 09/24/2021 at 01:18 PM
Srbija, da li je rešen problem i ja imam isti?
up votedown vote
Nebojsa 09/27/2021 at 04:25 PM
Kakav problem, to su lopovi i prevaranti.
up votedown vote
Nakamaka 09/27/2021 at 04:35 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
MyRock 09/24/2023 at 05:53 AM
Nakamaka kako se sve zavrsilo do kraja,jel neko zavrsio na sudu?
up votedown vote
Bole 10/01/2021 at 03:50 AM
Isti problem. Da li je našao neko rešenje, kako da ih se otkačimo?
up votedown vote
Milan 10/05/2021 at 02:59 AM
I ja sam dobio isto . I slao im 2-3 poruke na mejl , da mi objasne kad sam napravio taj dug , medjutim niko nista ne odgovara . Ja necu placati , ovo je neka prevara . A odem na sajt taj na kom sam navodno se pretplatio , i mozda ja jesam bio na tom sajtu nekada ali nikada se nisam preplatio . Necu im placati .
up votedown vote
tasa 10/05/2021 at 08:33 PM
Isti problem. Prijavite ih stvarnoj Advokatskoj kancelariji za koju se predstavljaju: https://www.auerwittethiel.de/kontakt/
up votedown vote
Marko 10/06/2021 at 12:40 PM
Isti problem i ja imam, prijavio ih ovoj agenciji za koju se predstavljaju i cekam odgovor.
Inace slao im par puta mejl ali nikakvog odgovora nema tako da od placanja nema nista
up votedown vote
allexandra 10/11/2021 at 11:19 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Žile 10/14/2021 at 09:00 AM
Nemojte ništa plaćati.
I ja imam isti problem, to već traje godinu dana.
Na početku slali su mi mejlove svaki drugi dan. Sada kad se sete šalju mi mejl na dva meseca.
Istraživao sam na internetu, ovakav problem imaju puno ljudi, ne samo u Srbiji i Hrvatskoj, imaju i u Kini i Australiji itd itd..
Najbolja opcija je da tražite od Banku da vam izda novu karticu, ako ste u mogućnosti, napravite nov mail i zaboravite na sve. Na jednom forumu našao sam da ljudi imaju isti ovakav problem sa istom kancelarijom za naplate koji trake već 6-7-8 godina.
up votedown vote
Lemi444 12/17/2021 at 02:40 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
iggy 12/17/2021 at 11:06 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Lemi444 12/17/2021 at 02:55 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Vlado_001 04/24/2022 at 04:26 PM
I ja sam dobio ovaj mail (pogledao sam u spam folderu), čak šalju pismo na moju kućnu adresu a čak su i nazvali na fiksni broj telefona ne govoreći svoje ime ni naziv "kompanije".
Očigledna prevara ali kako se rešiti njih?
up votedown vote
Dilbett 05/10/2022 at 06:10 AM
Je li netko došao do suda ili? Kako ih se riješiti?
Imam isti problem, mailove ignoriram, nigdje se nikad nisam prijavio za bilo što slično.
up votedown vote
Gorkiso 05/19/2022 at 02:12 AM
Više od 8 meseci pokušavaju da naplate neki dug za isti sajt a ja sam se odjavio. Ako neplatim dug tuži će me. Neka tuže baš me zanima da li će biti uskoro. Uredno šalju mejl ali isto tako neodgovaraju.
up votedown vote
MyRock 09/22/2023 at 03:54 PM
Pozdrav Gorkiso kako se ovo zavrsilo,i jel se zavrslo?
Mene smaraju poprilicno,hoce da me tuze,citam vase komentare i ne zelim centa da im dam...
up votedown vote
Filip 05/19/2022 at 05:47 AM
Ljudi, čemu panika? Konsultovao sam se sa adbokatom, ustanovljeno je da je phishing, prevara klasična, ko se upeca upecao se. Niko živ kada si kriv i dužan ne traži da potpišeš saglasnost da si kriv i dužan na kraju mejla. Ahhaha
up votedown vote
Gorkiso 05/25/2022 at 06:11 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Red 353 05/25/2022 at 10:12 AM
Pozz kolega vidim da si dost aktivan, ugl imam isti problem snjima ,znaci da ignoriram ili? I imam problema sa seksveza.hr stranicom koja ima tkz ugovor koji sam htio prekinut jos prije,ali su me ignorirali do sad nedavno dok nisu nabili 900kn duga i za prekid traze onaj papir da popunim i posaljem u svicarsku ili di vec,i log da platim dug
up votedown vote
Gorkiso 05/25/2022 at 11:00 AM
Poz, ništa ne plaćaju. Ja sam platio jedan dug i oni šalju da nije plaćen iako je izmirene. Još nikoga nisu tužili koliko znam. Kada otkazuješ pretplatu, ako si se prijavio moraju imati pisani trag. Isto tako i za dug, ako ne potpišeš nemogu ništa jer nemaš registrovani elektronski potpis. Meni su danas poslali da nije namiren dug iako je plaćen pre više od dva meseca. Čekam odgovor iz original kancelarije advokata, mada se nepoklapaju brojevi telefona, al nikako. Sigurno nikada nisi dobio odgovor na tom sajtu a ni sliku. Ja sam pronašao da kradu slike i stavljaju, jedna prijateljicu nikada nije bila na tim sajtovima a postoji slika njena na nekom profilu. Neplaćaj i proveri sa advokatom. Kod nas u Srbiji ako nema pisani dokaz nemogu ništa, i ako nemaju registrovanu firmu koja ih zastupa sa reklamama i ostalim, nikom ništa samo privatna tužba, tako mi je rekao advokat ali i da kod nas sudije to odbacuju kao neosnovanu tužbu, jer nemam sertifikovan elektronski potpis.
up votedown vote
Red 353 05/25/2022 at 11:19 AM
Oke hvala puno!
Ma jesam popusio vec jednom i platio taj takozvani dug kad mi je pismeno doslo to sranje doma,ali dobro... trebo sam prvo gledat po internetu,ali da ugl sumnjam da ce biti ista od toga osim sta ce spammat
up votedown vote
deksi 07/04/2022 at 11:03 AM
Isti slucaj.danas sam dobio pismo gore navedene sadrzine i pogledao sam na internet da proverim o cemu se radi.Naisao sam na ovu stranicu i video da i drugi ljudi imaju isti problem.Pre slanja pisma su mi nekoliko puta slali mejl,a ja sam to ignorisao,jer znam da ne dugujem taj novac.
up votedown vote
Red 353 07/07/2022 at 04:45 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Kris 08/26/2022 at 08:45 AM
Ja imam isti problem drugi put mi salju pismo da treba da platim dug od 42e samo sto na kednom pismu pise neka druga adresa a na drugom pise moja adresa na koju sam se zalio, nadjem adresu na koji sam sajt da kazemo prijavljen bezposvecenosti.com nadjem adresu da probam da se odjavim tj da ukinem tako zvano clanstvo i niko ne odgovara. Meni su skidali pare sa kartice neznam visim svakog meseca ide odredjena kolicina novca ja ugasim karticu sad salju pisma upozorenja a kad pomenem da hocu takozvanu odjavu niko ne odgovara? Dali je ko zavrsio na sudu sta mi je ciniti?
up votedown vote
Nikica 09/05/2022 at 06:40 AM
Dosadni stvorovi su poslali 3x put pismo ....Kako se otarasiti njih ?
up votedown vote
Prevara 09/25/2022 at 05:48 PM
Slali su opomene poslali pismo platio sam jednom poslali da je neuspelo poslali opet da platim iako imam potvrdu iz banke da je plaćeno jesam koristio dating site i jednom platio premium članstvo ali sam isto tako jako brzo ugasio nalog nemaju osnova da mi traže bilo šta poslali su i pismo u kom mi traže 44,44€ prvi put sam platio i više neću. Tražio sam kako da ugasim to i skinuo sam formu preko koje je to navodno moguće ispunio i poslao i oni opet isto opet šalju opomenu tri puta sam kontaktirao support i opet ništa. Ne pada mi na pamet da plaćam bilo šta
up votedown vote
Maja77 10/25/2022 at 03:46 AM
Pozdrav ljudi. Otkrila sam nedavno nakon što sam uspela da uđem na mejl preminulog oca da je bio prijavljen na sajtovima koje pominjete i identična stvar, jedanput ili dvaput je platio, međutim potraživanja u formi mejla su nastvaljala da stižu nekad svaki drugi dan nekad jednom mesečno. Naplaćivanja iz banke nisu bila moguća s obzirom da se račun blokira kada lice premine, takođe po računu nije bilo nikakvih zaduženja.
Sa strane sam otišla na pomenute sajtove i tamo postoje članstva koja se plaćaju i samoobnavljaju, nije isključeno da je neka članarina pokrenuta, međutim radi diskrecije meni ne pada na pamet da se logujem na njegov profil, i pretpodstavljam da nemam šta da brinem s obzirom da otac usled smrti nije koristio sajt i usluge i da je to nenaplativo?
up votedown vote
Prevara 12/14/2022 at 04:49 PM
https://www.google.com/maps/place/%C3%96tisheimer+Str.,+99510+Apolda,+%D0%9D%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0/@51.0031792,11.4840971,176m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x47a41dbb209e640f:0x58a5f840d14e87e2!8m2!3d51.0031784!4d11.484644v ovo je adresa sa koje je poslat mail klik na link
up votedown vote
Jovan 03/09/2023 at 05:28 AM
Za sve odgovor:
Nasa drzava-srbija, ima mogucnost da naplati kaznu i od 1000din ali ona namerno odugovlaci 2godine (posle zastareva) kako bi udarali kamatu na kamatu pa tako presli iznos od 100e i tako aktivirali izvrsitelje jer niko ispod tog iznosa se ne moze procesuirati a nece ni sud da se cima.
Ja sam morao da ugasim karticu kako bi prestalo naplacivanje sa raznih sajtova.
Zanimljivo je to da mi se istog dana javljaju devojke kad i stigne pismo kao opomena za naplatu, a slike i snimke koje salju su obicno stare 4-5godina a to se lako proverava kad je nesto kreirano. Zapravo se i ne trude da promene naziv slike pa ostane datum kako i neki aparat ili telefon kreira sliku.
Kao i vecina nas, platio jednom, video da ne radi jer nema nijedne devojke/muskarca koji se na tom sajtu javlja a da jeste prava licnost, sve vodi na dopisivanje preko email adrese. Uvek sam potencirao na licno vidjanje ali nista od toga dok se ne obavi video poziv na nekom sajtu koji opet trazi novac. Batalio sve to, odjavio se, ugasio profile i opet stizu mejlovi kao opomene. Posto sam okruzen pravnicima, znam prava i znam da nema nista od ovoga zato ljudi NE placajte. Ako i dodje do suda, dovoljno je dvoje da potvrdi pricu kao svedok i firma gubi a MI pobedjujemo sto je realno i stvarno tako
up votedown vote
Vanja 03/19/2023 at 02:02 PM
Brate daj mi neki kontakt ili mogu i ja da ti pustim moj mejl. Hocu da porazgovaeamo imam isti problem. Pa kada bi imao nekako da popricam u stbarnosfi bili bi mi lakse. Ne znam da li da vidim sa advokatom oko ovoga. Hoces da ti posaljsm moj mejl?
up votedown vote
Milanče 04/01/2023 at 12:22 PM
Meni ljudi traže od novembra '21. Video sam tek u martu prošle godine. Zanimljivo je da traže na svake dve nedelje da se plati i tako iznova i iznova po 42 evra, a kad udjem na link za plaćanje sada piše čak 17k
Pristup sajtu mi nije omogućen dok se ne isplati. Znam da bi neko napisao ovde da je otišao na sud tako da je verovatno scam
up votedown vote
Mladen 04/12/2023 at 09:16 AM
Na kojem sajtu vi imate probleme imam neki mail i prepucavam se sa njihovom podrskom jer traze da platim clanarinu za sajt na kojem sam imao clanarinu i otkazao i obrisao profil pa sada ponovo traze da platim iako nemam profili ni clanstvo
up votedown vote
Milanče 04/13/2023 at 12:36 AM
bezposvecenosti.com
up votedown vote
Milanče 04/13/2023 at 12:36 AM
Uglavnom su svi ista govna scameri
up votedown vote
Mladen 04/13/2023 at 09:20 AM
Milance Jel si uspeo da se otakcis nekako od njih
up votedown vote
Milanče 04/14/2023 at 11:46 PM
Teško brate već 13 meseci pišu. Sve jedno te isto.
up votedown vote
Mladen 04/15/2023 at 06:51 AM
Ja brate se navlacim sa suportom nekim michaela kao neka trazi da platim kao imam clasntvo do 8.14.2023 a ja i nalog obrisao i platio i sve i opet pokusavaju da izvucu moze malo sutra
up votedown vote
Stefan Vilimonovic 06/14/2023 at 03:36 PM
Ja sam tom supportu mesecima pisao da mi potvrde da sam obrisao nalog i evo bas danas, posle Bog zna koliko su mi se javili (Ta/Taj Micheala) da popunim dokument koji su mi poslali, pa ce oni kao proveriti.
Nemam nameru da platim. Da je stvarno to za sud, ne bi oni dosadjivali mesecima da platimo, vec bi 100 tuzbi dosada digli. Tako da ne posustajte, ne placajte nista. Prevara obicna!
Files for this comment
up votedown vote
Ned 07/05/2023 at 06:27 AM
Čisti scam!
Na njih ovoj stranici pise da je moguce otkazati free servis pre isteka i premium u roku od 14 dana
ali na sajtu Sensino.rs nemaju ispravan Kontakt email,
niti tel. niti Fax.
6 TERMINATION OF MEMBERSHIP
6.1 Free Membership: You are entitled to terminate your Free Membership at any time by selecting the ‘Delete profile’ button within the Service. After the Free Membership has been terminated, your profile and the corresponding data records will be deleted, except to the extent that our legal requirement requires the storage of such data.
6.2 Premium Membership: You can cancel within the fourteen (14) day Cancellation Period, see Section 5 above. You are also entitled to terminate your Premium Membership at any time by providing 14 days’ notice prior to the end of the subscription term. If the 14 days’ notice period ends after the subscription term your Premium Membership will automatically renew but will terminate at the end of the renewed subscription term. Termination of a Premium Membership must be made in writing to support@datingcustomercare.com. The notice of termination should include your full name, Premium Membership details, email address and username used for registration in order to ensure successful processing of the termination.
https://www.dblaster.ch/terms.html
up votedown vote
MyRock 09/22/2023 at 09:45 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Stefan Vilimonovic 09/23/2023 at 05:05 AM
Neces prijatelju. Samo ih ignorisi. Meni pisu vec bog zna koliko. Stize milion mejlova ali ne daj emocijama da prevladaju. Ne mogu ti nista. Nisi nista potpisao. Nemoj se prevariti da popunjavas onu formu gde pise da priznajes dug!!!! Sve je u redu,nisi u problemu 🙂 Niko nije zavrsio na sudu,samo prazne pretnje,nista vise.
up votedown vote
MyRock 09/23/2023 at 09:55 AM
Koja je to forma,jel to onaj cancellation za prekid Otkazivanje pretplate?
Nikakvo priznavanje duga nisam potpisao,nije mi stigla koverta jos ako na to mislis...
Bas su dosadni,bezobrazni i bahati.
Koliko tebi traje ovaj problem vec?
up votedown vote
Stefan Vilimonovic 09/25/2023 at 04:25 AM
Ma ono kao da priznajes dug i da placas na rate. Uglavnom ne popunjavaj nista! Sad ce godinu dana. Ma samo kuliraj,ne mogu ti nista 🙂
up votedown vote
MyRock 09/25/2023 at 07:37 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Mladen 10/06/2023 at 04:29 PM
Ja sam se izvukao braco
up votedown vote
Stefan Vilimonovic 10/06/2023 at 05:21 PM
Kako brate? Si uspeo sa supportom da resis nesto? tj. ako uopste postoji
up votedown vote
Mladen 10/24/2023 at 01:58 PM
Jedva brate nasao slucajno na netu taj jebeni formular pa nekako nasao gde da posaljem i sad kad je isteko ne javljaju se vise i nije produzeno
up votedown vote
Dado 12/16/2023 at 07:17 PM
Meni su odgovorili na mejl kao za otkazivanje... poslali formular, ja im odgovorio i kao do 29.12.2023 ce mi istrci premium... pa cemo videti... inace imam mejlova i "opomena" ko zna koliko... cak su mi i jednom na adresu slali da platim.. medjutim nisam
up votedown vote
Dado4840274 02/14/2024 at 09:38 AM
Ja sam uspeo da otkazem clanstvo preko tog nekog formulara i otkazano je... medjutim evo i dalje mi pise taj inkaso mejlove...
up votedown vote
Dražen 10/01/2024 at 08:44 AM
Meni to stalno dolazi u pismu platio sam vec nekoliko puta, jedno te isto.Ovih dana idem na MUP racunalne prijevare da ih prijavim.Vidio sam da su na stranici lažni profili i odustao, odjavio se , pa mi u pismu uvijek pišu bukirali ma necu im više placati
up votedown vote
Report #798079 10/22/2024 at 08:37 AM
Poštovani gospodine Jovanovic,
na naše dosadašnje opomene niste reagovali i niste izvršili plaćanje.
Slobodni smo da još jednom izjavimo da ste rezervisali članstvo za online zajednicu sensinors koje se plaća i do danas niste ispunili svoju obavezu plaćanja, iako su svi relevantni podaci evidentirani.
Iako smo Vam čak pružili priliku da mesec dana kasnije platite potraživanje ili da ga otplatite u prikladnim ratama, niste smatrali potrebnim da otplatite Vaš dug našem klijentu.
Time nas prisiljavate da preduzmemo dalje mere koje nisu u Vašem interesu, ali takođe nisu ni u našem interesu i koje će dovesti do nepotrebnih daljih troškova za Vas.
Razumećete da se naš klijent ne može i neće odreći od ostvarivanja prava i izvršenja dospelog potraživanja. Takođe ćete razumeti da naša advokatska kancelarija mora da učini sve što je moguće, kako bi u potpunosti i na najbolji način ispunila nalog za realizaciju neizmirenog potraživanja.
Mi Vam ovim putem dajemo poslednju vansudsku priliku da platite potraživanje u visini od RSD 4.981,22 (EUR 42,44) do najkasnije 06.11.2024 navodeći oznaku predmeta 36124524199.
Obavezno navedite broj datoteke 36124524199 uz svaku uplatu. Ne možemo da rezervišemo vašu uplatu bez ovog referentnog broja. Takođe, imajte na umu da ne možemo da prihvatimo čekove.
Imajte u vidu da dalje mere možete izbeći samo plaćanjem do
06.11.2024 (prispeće novca na naš račun)
ili podnošenjem odgovarajuće ponude za plaćanje na rate. U... Read more
up votedown vote
Report #809061 12/11/2024 at 05:59 AM
Poštovani gospodine Markovican,
na naše dosadašnje opomene niste reagovali i niste izvršili plaćanje.
Slobodni smo da još jednom izjavimo da ste rezervisali članstvo za online zajednicu sensinors koje se plaća i do danas niste ispunili svoju obavezu plaćanja, iako su svi relevantni podaci evidentirani.
Iako smo Vam čak pružili priliku da mesec dana kasnije platite potraživanje ili da ga otplatite u prikladnim ratama, niste smatrali potrebnim da otplatite Vaš dug našem klijentu.
Time nas pri...
-------------------
This is getting out of hand, Threats and more threats
Url / Website : sensino.rs
Pseudonym : Inkaso-srbija
Telephone : +381601412196
up votedown vote
Mile2025 01/22/2025 at 07:41 PM
Danas primio pismo od advokatske firme Auer Witte Thiel. Slicnog je sadržaja koji su mnogi vec citirali ovdje.
Spominju da sam bio clan neke (skamerske, dakako) web stranice, što možda jesam, možda i nisam, ne sjecam se.
Mislim da hvataju na galamu.
Svakako ih treba ignorirati.
Ono što me brine jeste da imaju moje ime i prezime i adresu. Ne znam kako su došli do toga, jer ime i adresu ne ostavljam nigdje.