Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Scam using Paypal
alex@beutiful.com Berutiful. Com
| Date | 02/04/2021 |
|---|---|
| Fraudulent email | alex@beutiful.com |
| Pseudonym | Berutiful. Com |
| Url / Website | www.beutiful.com |
| Scam contents | Olcsó sport eszközöket árul gyors ingyenes szállítással. Nem kaptam számlát semmit az oldalon az van csak hofy feldolgozás alatt van két térnek aki megvasaroltam. |
| Comment / Review | Szeretném vissza kapni a pénzemet!!! Nem hagyom annyiban az biztos!!!!
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Judit 02/09/2021 at 11:12 AM
Szobabiciklit rendeltem tőle 14 390 Ft ert online Maestro kártyával szabályosan fizettem
3-5 napon belüli ingyenes szállítást igért.A bicikli azóta sem jött.Emailt sem kaptam se a megrendelesről sem a szállításról!
up votedown vote
Judit 02/09/2021 at 11:13 AM
Szobabiciklit rendeltem tőle 14 390 Ft- ért online Maestro kártyával szabályosan fizettem.
3-5 napon belüli ingyenes szállítást igért.A bicikli azóta sem jött.Emailt sem kaptam se a megrendelesről sem a szállításról!
up votedown vote
K 02/10/2021 at 02:44 PM
Pénzt lenyúlta, emailt még küldeni sem tudok erre a címre... valakinek esetleg tipp, a kifizetett összeget hogy kaphatnám vissza...?
up votedown vote
Lajtosné Tóth Gabriella 03/01/2021 at 12:06 PM
2020.02.25-én szobabiciklit rendeltem tőlük. A pénzt levonták a számlámról, semmi visszaigazolót nem kaptam. Nem írnak vissza, kamu az oldaluk.
up votedown vote
Dzsabrailova 03/05/2021 at 04:54 AM
Én is rendeltem szobabiciklit, kártyával fizettem, már két hete, azóta semmi
up votedown vote
delog2 03/05/2021 at 06:44 AM
A decent exchange, one of the best I've ever met
up votedown vote
Barbi 03/09/2021 at 03:34 AM
Kedves Hozzászólok!
Úgy látom, hogy a mi tanulópénzünk által egyre több komment és egyéb negatív visszajelzés érkezik.
Szeretném megkérdezni, hogy tett-e valaki feljelentést a megkárosítás következtében?
Mivel úgy olvasom több károsult is van érdemes lenne összefogni, hiszen együtt nagyobb eséllyel tudunk fellépni. Amennyiben vissza már nem is kapjuk a pénzünket, legalább másokat ne verjenek át.
up votedown vote
Tóth György 03/12/2021 at 03:28 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Brenda 03/14/2021 at 12:00 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Eszter 03/20/2021 at 03:40 PM
Én is Szobabiciklit rendeltem tőle online Visa kártyával szabályosan fizettem
3-5 napon belüli ingyenes szállítást í
gért.A bicikli azóta sem jött.Emailt sem kaptam se a megrendelesről sem a szállításról!
up votedown vote
Ani 03/21/2021 at 03:09 AM
Futópadot rendeltem fizettem.és sehol semmit nem kaptam.az oldalra már besem lehet lépni.
up votedown vote
Andrea 03/21/2021 at 07:13 PM
Sajnos én is át lettem verve. Szobakerékpár rendelés 1 hónapja az alex@berutiful.com.
up votedown vote
Juli 03/23/2021 at 05:29 PM
Ugyanez történt velem is.. anyukámnak rendeltem szobabiciklit, fizettem. Miután nem jött email már gyanús volt, ezért irtam nekik, de semmi reakció nem érkezett azóta sem...ez már jópár hete történt.
up votedown vote
Zsoff 03/26/2021 at 05:15 PM
Ugyanez a szitu nálam is... szobabiciklit vettem. Egyik elérhetőségen sem tudtam azóta sem kapcsolatba lépni velük. :(
up votedown vote
Feher Noémo 03/29/2021 at 03:32 PM
Januárba rendeltem es fizettem kártyával 2hónspja nem érkezett+a bicigli es a taposógép emailre se válaszolnsk szep lehizás volt a kurva anyját!!!
up votedown vote
kórós 04/06/2021 at 05:24 AM
nem létező cég, a pénzt lenyúlják.- fel kell jelenteni őket,
up votedown vote
AB 07/08/2021 at 04:47 AM
Szép napot!
Én is rendeltem tőlük, több alkalommal a megadott kontakton érdeklődtem, hogy mi a helyzet a megrendelésemmel kapcsolatban.Hasonlóan az előttem szólókhoz nem jött sem válasz,sem termék.Sőt azóta az oldalt sem lehet elérni. Csatlakozom én is, ha fel lehet őket jelenteni. Talán így lehetne elérni valamilyen eredményt, mert egyenként nem valószínű.