Most seen reports
|
I want a refund. Address on bag Jane.
371 Little Falls Rd Ste 4
|
Latest reviews (all sites)
Other Scam
svitasalazarets@gmail.com +380967497234
| Date | 10/26/2026 |
|---|---|
| Fraudulent email | svitasalazarets@gmail.com |
| Telephone | +380 96 749 7234 (ou 00380967497234) (Info / Risk score) |
| Scam contents | Пишу за шахрайку, котру як виявилось за крадіжки звільняли зі всіх минулих робіт. Обережно з цією людиною, вона оком не моргне, обдурить на будь яку копійку і скаже що так і було, нічого не докажете. Людина не має сорому. Просто кинула на гроші, трохи відповідала по телефону, а далі блокує і не мене одну. , Лазарець ( Ничка ) Світлана Іванівна, 06.10.1965 , +380967497234 @sveetlana567 6057889072 , РНОКПП: 2402006686 , Тернопільська область, Збаразький район, місто Збараж, вулиця Незалежності, буд. 9, кв. 13 , працює в ТРЦ Подоляни в магазині Лего , Я вже пізно дізналась, про неї вся характеристика написана в гетконткакті: Світлана чикушка, Светка блядь, Света воровка звільнена, підстилка шефа, не піднімати кончене, Лего Lego Подоляни, Ільківни Дочка, А Світлана, Лего Подоляни, Мама Тані, Ничка Свiтлана, Ничка Світ.Ів., Орнава Світлана, Світлана Збараж, магазин Незалежності Збараж, Оріон 02.01, Продав Тернп Трикутник, Світлана Продавець, Світлана Ультрафіолет Пако Рабан Паспорт НЮ 288121 выдан ЗБАРАЗЬКИЙ РС УДМС УКРАIНИ В ТЕРНОПIЛЬСЬКIЙ ОБЛ 19.10.2012 , https://www.instagram.com/svitasa/ , https://www.facebook.com/svetlana.lazarec , https://vk.com/id56058193 , https://ok.ru/profile/368979526431 , https://tiktok.com/@7105414791322665989 , E-mail: svitasa@ukr.net, svitasalazarets@gmail.com , ТРЦ Подоляни мережа сумок "Джоя" , Торгівля роздрібна / Retail 1 рік 4 місяці 05.2019 - 08.2020 , Продавець-консультант ювелірних виробів NOVUS , Торгівля роздрібна / Retail 1 рік 2 місяці 10.2017 - 11.2018 , Продавець-консультант ТЦ "Орнава" відділ сумок , Торгівля роздрібна / Retail , 1 рік 8 місяців , 02.2016 - 09.2017 Продавець-консультант Жіночий одяг , Торгівля роздрібна / Retail 1 рік 1 місяць 02.2015 - 02.2016 , Продавець-консультант Дитячий одяг та іграшки , Торгівля роздрібна / Retail Адміністратор Сімейний клуб "Промінчики" 11 місяців 04.2014 - 02.2015 , Оператор колл центру. DOT CALL Послуги для бізнесу - інше 6 місяців 10.2013 - 03.2014 Ключова інформація Володію офісними програмами, користуюсь інтернетом, Навчалась в 1 закладі, Тернопільський державний педагогічний інститут Філологічний факультет Тернополь, 1990 , Володіє мовами Російська , вільно , Курси, тренінги, сертифікати, 1С Бухгалтерія 8.2 , Тернопіль, 2013 Донька: Ничка Тетяна Миколаївна, 24.10.1993 , 3426501788 , +380988744975 , Паспорт НЮ 223320 выдан ЗБАРАЗЬКИМ РВ УМВС 28.08.2010 , Колишній втік від неї: Лазарець Олександр Савович, 04.06.1970 р.н. +380965023216, місто народження Тернопіль (Великі Гаї), місце проживання м. Тернопіль, вулиця Лозовецька 1, кв 26, на кінці 2025 року чоловік пішові від неї офіційно, не хочу розкривати суті, просили не розповідати, багато чого і так відомо всьому місту. |
| Comment / Review | Пишу за шахрайку, котру як виявилось за крадіжки звільняли зі всіх минулих робіт.
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.