Most seen reports
|
I want a refund. Address on bag Jane.
371 Little Falls Rd Ste 4
|
Latest reviews (all sites)
Other Scam
akolzinaadvokat@gmail.com +380667246230 uadvokat.com.ua
| Date | 10/16/2026 |
|---|---|
| Fraudulent email | akolzinaadvokat@gmail.com |
| Url / Website | https://uadvokat.com.ua/ru/reestr/lugansk/svatove/akolzina-marina-viktorivna.html Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Telephone | +380 66 724 6230 (ou 00380667246230) (Info / Risk score) |
| Scam contents | Хочу попередити інших про свій досвід співпраці з адвокатом Мариною Куріло (Акользіною). Я заплатила їй за вирішення моєї юридичної справи, але замість належного виконання узгодженої роботи постійно з’являлися нові виправдання та вимоги про додаткові платежі. Коли я відмовилася продовжувати платити більше грошей, я почала отримувати погрози, що через мою відмову мої проблеми стануть ще серйознішими. Зрештою, моє питання не було належним чином вирішене, мої гроші мені не повернули, а після моїх спроб отримати пояснення зі мною фактично припинили спілкування та заблокували мій номер телефону. Виходячи з цього досвіду, я не рекомендую звертатися до цього адвоката. На мою думку, поведінка, з якою я зіткнулася, викликає серйозні побоювання щодо можливого шахрайства та вимагання: спочатку приймають гроші за обіцяну роботу, потім вимагають додаткові платежі, а зрештою немає належного результату, немає повернення коштів і немає подальшого спілкування. Виходячи з цього досвіду, я не рекомендую звертатися до цього адвоката. Це шахрайство та вимагання; тут вас лише обдурять. Куріло (Акользіна) Марина Вікторівна / Курило Марина Викторовна / Акользіна Марина Вікторівна, 1 жовтня 1964 року, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) 2365000281, народилася в Україні, Луганська область, Сватівський район, місто Сватове. Паспорт ЕК752217, виданий Артемівським районним відділом Міністерства внутрішніх справ 19 лютого 1998 року; ідентифікаційний номер платника податків отримано 24 червня 1996 року. +380667246230, +380642522077; akolzinaadvokat@gmail.com; ID Telegram 564684653. https://tiktok.com/@6847301031446905862, user30445557. ⠀ Адвокат, місце роботи: Луганське відділення Спілки адвокатів України. https://uadvokat.com.ua/ru/reestr/lugansk/svatove/akolzina-marina-viktorivna.html. Також знайдено інший профіль: https://www.advokati.com.ua/katalog/advokaty/akolzina-maryna-viktorivna. Фото: https://www.advokati.com.ua/assets/images/erau/lawyer-8304.jpg. ⠀ Адреси: Луганська область, місто Луганськ, квартал Героїв Сталінграда, 12, кв. 242; Луганська область, Сватівський район, місто Сватове, вул. Макарова, 80; Харків, вул. Клочківська, 99А; 61001, Харківська область, Харківський район, місто Харків, Московський район, пров. Іскринський, 19, літ. Г, кв. 103; 40000, Сумська область, Сумський район, місто Суми, Зарічний район, вул. Шишкарівська, 2, офіс 40. «Я в Польщі, мій син — рятувальник Міністерства з надзвичайних ситуацій у Харкові». ⠀ ПриватБанк: 4149629361740616, Акользіна Марина Вікторівна. Megasport: №2020200374877, запис від 10 жовтня 2020 року. 13 липня 2025 року — Харків, вул. Клочківська, 99А, «Інстафлекс», сума: 1420 грн. Номер +380667246230 також пов’язаний із записом «Малига Николай Максимович», Павлоград, юридична консультація; salesdrive.ua — Акользіна Марина, реєстрація від 16 липня 2020 року, компанія «Антон (О)». ⠀ Нерухомість: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, просп. Хіміків, 21, кв. 55; Луганськ, квартал Гаєвого, 13, кв. 1; Луганськ, квартал Мирний, 19, кв. 4; Луганськ, вул. Берегова, 75А; Луганськ, квартал Героїв Сталінграда, 12, кв. 242. ⠀ Посвідчення водія: ВАА269019, категорія B, видане ВРЕР міста Луганська 5 січня 2010 року; тимчасовий талон АІА41060, категорія B, від 7 квітня 2001 року; посвідчення АІА135535, категорія B, від 20 лютого 1998 року. Chevrolet Aveo, 2005 року випуску, чорний седан, реєстраційний номер ВВ4391СР, власник до 19 червня 2018 року; ВАЗ, 1990 року випуску, реєстраційний номер 01031АМ, VIN XTA210900M0795187. ⠀ Судові справи: * №428/13066/19 — Сєвєродонецький міський суд Луганської області; відповідач: Акользіна Марина Вікторівна; позивач: ТОВ «ТАУН СЕРВІС»; стягнення заборгованості за питне водопостачання та централізоване водовідведення; рішення від 4 лютого 2020 року. * №428/6941/19 — Сєвєродонецький міський суд Луганської області; відповідач: Акользіна Марина Вікторівна; позивач: ТОВ «ТАУН СЕРВІС»; видача судового наказу щодо заборгованості за водопостачання та водовідведення; ухвала від 7 серпня 2019 року. * №418/2541/18 — Міловський районний суд Луганської області; Акользіна Марина Вікторівна притягувалася до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України; постанова від 3 жовтня 2018 року. ⠀ Виконавчі провадження: * №64004126 від 28 грудня 2020 року — Луганський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків); стягувач: Департамент патрульної поліції Управління патрульної поліції в Харківській області; стягнення коштів на користь держави; завершено. * №63463816 від 3 листопада 2020 року — Луганський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків); Департамент патрульної поліції Управління патрульної поліції в Луганській області; штраф за адміністративне правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху; завершено. * №61174091 від 5 лютого 2020 року — Луганський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків); Головне управління Національної поліції в Луганській області, Станично-Луганський відділ поліції; штраф у сфері безпеки дорожнього руху; завершено. * №60474554 від 1 листопада 2019 року — Луганський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків); Головне управління Національної поліції в Луганській області, Станично-Луганський відділ поліції; штраф у сфері безпеки дорожнього руху; завершено. ⠀ Пов’язані особи: * Колозіна Ірина Олексіївна, 27 серпня 1973 року, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) 2690213587, народилася в Луганську; Луганськ, вул. Уляни Громової, 49, кв. 1; раніше також зазначалася адреса: квартал Героїв Сталінграда, 12, кв. 242; зв’язок за адресою. * Курило Артем Геннадійович, 28 жовтня 1988 року, народився в Луганську; +380997345657; Луганськ, квартал Героїв Сталінграда, 12, кв. 242; зв’язок за адресою. * Шамардін Олександр Олександрович, 8 вересня 1994 року, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) 3458404115, +380939167334, +380950504688, народився в Луганську; Луганськ, квартал Героїв Сталінграда, 12, кв. 242; Харків, просп. Людвіга Свободи, 59Б; паспорт ЕН805325, виданий 25 лютого 2011 року, недійсний станом на 5 жовтня 2019 року; посвідчення водія ВХР148961, категорія B. ⠀ Сімейний стан та освіта: заміжня, вища освіта, двоє дітей. Записи/теги: Адвокат Марина Викторовна; Адвокат-Шамардина Марина Викторовна; Мама Курило; Луч Адв Марина Виктор; Марина Викторовна Юрист; ПП АгроДар; Роботодавець. |
| Comment / Review | Я заплатила адвокату Марині Куріло (Акользіній) за вирішення моєї юридичної справи, але замість отримання узгоджених послуг я зіткнулася з постійними вимогами додаткових платежів і виправданнями. Коли я відмовилася платити більше, я отримала погрози, що мої проблеми стануть ще серйознішими. Моє питання залишилося невирішеним, гроші мені не повернули, а зрештою мої спроби отримати пояснення залишилися без відповіді, і мій номер телефону заблокували.
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.