Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Investment scam
support@alphaventureslimited.org Yatırım şirketi
| Date | 06/09/2026 |
|---|---|
| Fraudulent email | support@alphaventureslimited.org |
| Pseudonym | Yatırım şirketi |
| Url / Website | https://www.alphaventureslimited.org/ Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Durmadan benden para talep etti,135 kez ödeme ettim şirkete, yaklaşık 17000 dolarım gitti |
| Comment / Review | Bunlar sosyal medya da telegram üzerinde vatandaşları kandırıyorlar
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Tayfa Denizsiz 06/09/2026 at 11:58 AM
Lütfen bana whatsapp numarasi verin Monica hanimefendi
up votedown vote
Tayfa Denizsiz 06/11/2026 at 03:16 PM
Tesekkür ederim çok güzel açiklama etmissiniz,hiçbir sey edemiyorum
up votedown vote
Tayfa Denizsiz 06/12/2026 at 02:50 AM
Bunlar dolandirici yatirim sirketi sahipleri,biri Nijeryali .kim yardimci olabilir, artik kimseye güvenim kalmadi psikolojik olarak kafayi siyirdim
Files for this comment
up votedown vote
Report #952149 10/05/2026 at 05:16 AM
Bize yalan söylediler.
-------------------
Tüm mağdurları bu dolandırıcıyı tutuklatmak için bir araya gelmeye çağırıyorum! Bu sahte kripto sitesi yüzünden çok şey kaybettim!!!.... İletişim kurabilmek için tomm79276 kullanıcı adıyla Gmail'de buluşalım!
up votedown vote
chii-tan 10/05/2026 at 01:13 PM
📢 !! Kurtarma dolandiricilarina dikkat edin !! 📢
"Kurtarma dolandiricisi", zaten para kaybetmis kurbanlari dolandirmaya çalisan bir dolandiricidir.
➜ Dolandirici, para kaybettigini ve sahte baglantilari/iletisim bilgileri araciligiyla parayi basariyla geri aldigini iddia eder.
➜ Iletisim/site hiçbir devlet kurumuyla (FTC, IC3 veya FBI) baglantili degildir. Sizin için hiçbir geri ödeme, hesap veya para geri alma imkani yoktur!!
➜ Sonunda SIZIN ödeme yapmaniz gerektigini iddia edeceklerdir. Eger ödeme yaparsaniz, sürekli ödeme yapmaya devam etmeyi ve hiçbir sonuç görmemeyi bekleyin.
Bu dolandiricilar, savunmasizliginizi ve bir çözüm bulma isteginizi istismar eder.