Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Investment scam
support@alphaventureslimited.org Yatırım şirketi
| Date | 06/09/2026 |
|---|---|
| Fraudulent email | support@alphaventureslimited.org |
| Pseudonym | Yatırım şirketi |
| Url / Website | https://www.alphaventureslimited.org/ Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Durmadan benden para talep etti,135 kez ödeme ettim şirkete, yaklaşık 17000 dolarım gitti |
| Comment / Review | Bunlar sosyal medya da telegram üzerinde vatandaşları kandırıyorlar
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Tayfa Denizsiz 06/09/2026 at 11:58 AM
Lütfen bana whatsapp numarasi verin Monica hanimefendi
up votedown vote
Mathias 06/09/2026 at 09:22 PM
FTC'nin Tüketici Koruma Hizmetleri departmani bu ay birçok ihtilafli vakayi basariyla yeniden degerlendirdi. Müsterilerine ödeme yapmayi reddeden herhangi bir platformda bekleyen anlasmalariniz varsa, uzlasma hakkiniz olabilir. Bir uzmanla görüsün ve hemen ögrenin: >>> costumerprotection.short.gy/support
up votedown vote
chii-tan 06/11/2026 at 03:06 PM
📢 !! Bu bir geri ödeme dolandiricisi !! 📢
"Geri ödeme dolandiricisi", zaten para kaybetmis kurbanlari dolandirmaya çalisan bir dolandiricidir.
➜ Para kaybettiklerini ve sahte baglantilari/iletisim bilgileri araciligiyla basarili bir sekilde paralarini geri aldiklarini iddia ederler.
➜ Herhangi bir devlet kurumuyla (FTC, IC3 veya FBI) baglantilari yoktur. Sizin için hiçbir geri ödeme, hesap veya para geri alamazlar!!
➜ Sonunda SIZIN ödeme yapmaniz gerektigini iddia edeceklerdir. Eger ödeme yaparsaniz, ödeme yapmaya devam etmeyi ve hiçbir sonuç görmemeyi bekleyin.
Bu dolandiricilar, savunmasizliginizi ve bir çözüm bulma isteginizi istismar ederler.
⚠️ Web sitesi yöneticilerinin kaldirabilmesi için mesaji "dolandiricilik" olarak bildirin.
up votedown vote
Tayfa Denizsiz 06/11/2026 at 03:16 PM
Tesekkür ederim çok güzel açiklama etmissiniz,hiçbir sey edemiyorum
up votedown vote
Tayfa Denizsiz 06/12/2026 at 02:50 AM
Bunlar dolandirici yatirim sirketi sahipleri,biri Nijeryali .kim yardimci olabilir, artik kimseye güvenim kalmadi psikolojik olarak kafayi siyirdim
Files for this comment