Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Investment scam
kazino-azerbaijan.online
| Date | 02/06/2026 |
|---|---|
| Url / Website | https://kazino-azerbaijan.online/ Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Scam contents | Merhaba, Son dönemde https://kazino-azerbaijan.online/� isimli internet sitesi ile ilgili ciddi sorunlar yaşamaktayım ve bu durumu yetkililerle paylaşmak istiyorum. Siteye üye oldum ve bazı işlemler gerçekleştirmeye çalıştım, ancak aşağıdaki ciddi problemlerle karşılaştım: Hileli ve güvensiz işlemler: Site, para yatırma ve çekme işlemlerinde kullanıcıyı açıkça yanıltacak yöntemler kullanmaktadır. Yatırdığım tutarlar hesabıma geçmemekte veya site tarafından onaylanmamaktadır. Kişisel veri güvenliği riski: Site üzerinde gerçekleştirdiğim işlemler sırasında kişisel bilgilerim ve banka bilgilerim güvenli bir şekilde korunmamaktadır. Site, güvenlik sertifikası ve yasal lisans konusunda şeffaf değildir. Bu durum kullanıcıların mağdur olmasına açık bir zemin hazırlamaktadır. Yanıltıcı reklam ve yönlendirme: Site, sosyal medya ve diğer kanallar üzerinden kullanıcıları cazip teklifler ve yüksek kazanç vaadi ile cezbetmektedir. Ancak uygulamada vaat edilen kazançlar sağlanmamaktadır. Bu, kullanıcıları dolandırıcılığa yönlendiren ciddi bir sorundur. Müşteri hizmetleri ve destek eksikliği: Yaşadığım sorunları çözmek için site ile iletişime geçmeye çalıştım; ancak destek hattı ya çalışmıyor ya da hiçbir yanıt alınamıyor. Bu durum, sitenin sorumluluk kabul etmediğini açıkça göstermektedir. Bu nedenlerle, kazino-azerbaijan.online sitesinin faaliyetleri hakkında uyarıda bulunmak ve yetkililerin dikkatini çekmek istiyorum. Kullanıcıların mağduriyetini önlemek, güvenli bir internet ortamı sağlamak ve bu tür sitelerin hukuki sorumluluklarını yerine getirmesini temin etmek adına gerekli incelemelerin yapılmasını talep ediyorum. Saygılarımla, [Emil. |
| Comment / Review | Yox.
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Report #904249 02/07/2026 at 09:30 AM
Kayıt memuru
Hosting Concepts BV d/b/a Registrar.eu
Ad Sunucusu
DEVIN.NS.CLOUDFLARE.COM
Ad Sunucusu
SERENITY.NS.CLOUDFLARE.COM
İsim
Değer
Sorgu dizesi
"kazino-azerbaijan.online"
Alan Adı
KAZINO-AZERBAYCAN.ÇEVRİMİÇİ
Kayıt Alanı Kimliği
D488947776-CNIC
Kayıtçı WHOIS Sunucusu
kim.kayıtçı.eu
Kayıtçı URL'si
https://www.openprovider.com/
Güncelleme Tarihi
2025-11-06T10:00:57.0Z
Oluşturulma Tarihi
2024-09-26T12:51:14.0Z
Kayıt Son Kullanma Tarihi
2026-09-26T23:59:59.0Z
Kayıt memu...
-------------------
İyi Anında kapatıyorsunuz
Fraudulent email : abuse@registrar.eu
up votedown vote
maisahelenabs 04/28/2026 at 05:47 AM
Hileli ve güvensiz islemler: Site, para yatirma ve çekme