Most seen reports
|
this is a scam webiste not active anymore, probably closed it and opened a new one, they stole from me over 100,000 dollars , has anyone know them?
|
Latest reviews (all sites)
Investment scam
+447544357653 Celia ...
| Date | 04/18/2025 |
|---|---|
| Pseudonym | Celia ... |
| Url / Website | https://m.tthbvb.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
| Telephone | +44 7544 357653 (ou 00447544357653) (Info / Risk score) |
| Scam contents | https://m.tthbvb.com/#/ SCAM CONTENTS – platforma m.tthbvb.com 1. Site fals de investiții: https://m.tthbvb.com — pare o platformă legitimă de crypto, dar nu este reglementată, nu are identitate juridică clară. 2. Interfață manipulatoare (Dashboard fals): Afișează un sold de peste 19.000 USDT, dar în realitate banii nu există pe blockchain și nu sunt transferabili. 3. Retragere blocată intenționat: Când încerci să retragi fonduri, apare statusul „Pending review” – dar fără TXID real sau tranzacție efectuată. 4. Solicitare falsă de plată pentru „taxe” sau „impozite”: Platforma cere dovada că ai plătit taxe sau îți cere să plătești o sumă suplimentară pentru a-ți „debloca” propriii bani. Acesta este un semnal clar de scam. 5. Comunicare frauduloasă prin e-mail/chat: „Suportul” platformei (care nu are adresă reală verificabilă) oferă doar răspunsuri vagi, fără soluții clare. 6. Lipsă totală de identificare a companiei: Niciun nume real de firmă, adresă fizică, CUI, echipă sau documente oficiale pe site – ceea ce încalcă legislația UE privind serviciile financiare online. 7. Persoane fictive (ex: „Celia”) care conving utilizatorii să investească: Tehnici de manipulare emoțională prin mesaje personale, încredere și încurajări false – tactică cunoscută ca „pig butchering scam”. |
| Comment / Review | Atenție la platforma m.tthbvb.com – escrocherie! Numele meu este Nicolae și vreau să avertizez pe oricine citește acest mesaj: Am fost păcălit de o platformă falsă de investiții în criptomonede, m.tthbvb.com. Mi-au arătat un cont cu peste 19.000 USDT, dar în realitate au fost doar cifre false afișate. Când am vrut să-mi retrag banii, mi-au cerut să plătesc „taxe de impozit” și alte minciuni. În cele din urmă, mi-au „curățat” contul și nu am mai putut recupera nimic. Nu trimiteți niciun ban! Nu aveți nicio garanție că banii voștri se vor întoarce. Oricine investește pe astfel de platforme riscă să piardă tot. Eu am păstrat dovezile, am raportat cazul la poliția din Germania și sper ca alți oameni să nu treacă prin ce am trecut eu. Dacă ai pățit ceva asemănător, nu tăcea. Fă public. Raportează. Lupta începe cu adevărul.
|
| Premium services |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
