Most seen reports
|
this is a scam webiste not active anymore, probably closed it and opened a new one, they stole from me over 100,000 dollars , has anyone know them?
|
Latest reviews (all sites)
Investment scam
Frederick Bagg
| Date | 02/07/2025 |
|---|---|
| Pseudonym | Frederick Bagg |
| Scam contents | РЕФ: BSLLP/P1901/093/2024-05/CA Датум: 29. јануар 2025. Драга моја ***, Моје име је Frederick Bagg, адвокат Frederick Bagg ЛЛП, Канада. Можда ће вас изненадити што ћете примити ово моје писмо, јер до сада није било кореспонденције између нас. Постоји непотребна полиса трајног животног осигурања коју је наша умрла клијент депоновала. Трансакција се односи на непотребан "POD" штедни депозит од девет милиона осамсто двадесет хиљада америчких долара. (9.820.000 америчких долара) Bogdan Orlovic је био један од наших клијената, који је радио за енергетску компанију овде у Канади. Умро је пре осам година у несрећи у Торонту, Канада. Од његове смрти, нико се није појавио да би подносио захтев, а сви наши напори да пронађемо његове рођаке нису били успешни. Кодекс осигуравајућег друштва прописује да се "осигурене сталне полице" које се не захтевају морају предати државном одељењу за напуштену имовину након 8 година. Због тога, тражим вашу сагласност да сарађујете са мном у потрази за овом обезбјеђивању осигурања, пошто имате исто презиме и држављанство са умрлим. Ако ми дозволите да додам ваше име у полису, све приходе ће бити обрађене у ваше име. Желео бих да истакнем да бих желео да 10% тог новца буде подељено међу добротворним организацијама, док ће преосталих 90% бити подељено између нас. Ово је 100% без ризика. Имам сву неопходну документацију да убрзам процес на најпрофесионалнији и поверљивији начин. Доставићу све релевантне документе како бих потврдио вашу тврдњу као бенефицијара. Овај захтев захтева висок ниво поверљивости и може трајати до тридесет (30) радних дана од дана када добијем ваше одобрење. Ваша брза реакција на ово питање биће веома цењена. Искрено, Frederick Bagg Главни партнер |
| Comment / Review | scum
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.