SUSPECTED SCAM!

Fraudulent website
linioios.com +447436319869

Date07/09/2023
Url / Websitehttps://linioios.com/#/register?code=j333om
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Telephone+44 7436 319869 (ou 00447436319869) (more info)
Scam contentsSalam, bizim işimiz alış-veriş platformasında sifariş qəbul etmək və onlayn mağazalara satışları artırmağa kömək etməkdir. Tamamlanmış sifarişlərin sayına görə gəlir əldə edin. Hər dəfə bir tapşırığı yerinə yetirdiyiniz zaman dərhal müvafiq komissiya gəliri alacaqsınız.
Biz Linio ilə əməkdaşlıq edirik. Linio-dakı tacirlər öz məlumatlarını və tərif nisbətlərini yaxşılaşdırmalıdırlar, ona görə də onlar bizə öz məhsullarını göndərirlər və biz onlara satışları və tərif dərəcəsini artırmağa kömək edirik. Sonra onlar bizə reklam haqlarını ödəyir, şirkətimiz isə komissiyanızı ödəyir.
Gündə 30-1500 manat qazana bilərsiniz və tapşırığı yerinə yetirmək və geri çəkilmək üçün müraciət etmək üçün bir neçə dəqiqə vaxt lazımdır.
Zəhmət olmasa yaşınızı və işinizi deyin.
[11:01, 2023-7-9] +44 7436 319869: Sadəcə mobil telefonla asanlıqla pul qazana bilərsiniz.
[11:01, 2023-7-9] +44 7436 319869: Zəhmət olmasa yaşınızı və işinizi deyin.
[11:12, 2023-7-9] +44 7436 319869: https://linioios.com/#/register?code=J333OM
[11:12, 2023-7-9] +44 7436 319869: Qeydiyyatdan keçmək üçün linki kopyalayın və onu Google Chrome-da aça bilərsiniz.
[11:12, 2023-7-9] +44 7436 319869: Qeydiyyatdan keçin və mənə deyin, sizə tapşırıqları yerinə yetirməyi və komissiya qazanmağı öyrədəcəm.
[11:18, 2023-7-9] +44 7436 319869: 5 manatı pulsuz əldə etmək üçün indi qeydiyyatdan keçin və 0,57 komissiya əldə etmək üçün tapşırığı yerinə yetirin.

Bax beləcə sizə yazır və bir qədərdən sonra sizdən pul tələb edir və pulunuzu mənimsəyir.
Comment / ReviewBu axtardıqım sait dələduzluqla məşquldur.İnsanları aldadaraq pullarını mənimsəyir,onları aldadır.
This vowel I'm looking for is engaged in fraud. He deceives people and embezzles their money.
Этот гласный, которого я ищу, занимается мошенничеством. Он обманывает людей и присваивает их деньги.
هذا حرف العلة الذي أبحث عنه متورط في الاحتيال. يخدع الناس ويختلس أموالهم.
https://linioios.com/#/register?code=J333OM

Attachment(s)
  • More info +

    telephone number analysis +44 7436 319869

    Phone number type
    Cell phone number
    International format
    • +44 7436 319869
    Country
    United Kingdom
    Territory
    United Kingdom
    • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

      • Report #661385 05/05/2024 at 10:46 PM

        Hörmətli izləyicilərim bu feyk saitdə dolandiriciliqla misquldur.Aidiyyati qrumlar bu dolandiricilarla mübarizə aparsa yaxsi olar.Bir çox insan bu dələduzlara inanaraq ziyan çəkirlər.Bu dələduzlar bir basa insanliqin üz qarasidir belə dələduzlara inanmayin.
        ***
        Дорогие мои подписчики,этот фейковый аккаунт занят мошенничеством.Было бы лучше,если бы соответствующие группы боролись с этими мошенниками.Многие люди страдают,веря этим мошенникам.Эти мошенники-лицо человечества.Не верьте таким мошенникам.
        ***
        My dear followers, this fake account is busy with scams. It would be better if the relevant groups fight these scammers. Many people are harmed by believing these scammers. These scammers are the face of humanity. Do not believe such scammers.

        Reply
    • Group created on - 0 Members

      To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.