Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Fraudulent website
www.ml-bgan.club +447435386484
| Date | 07/02/2023 |
|---|---|
| Pseudonym | SP—MALL |
| Url / Website | https://www.ml-bgan.club |
| Telephone | +44 7435 386484 (ou 00447435386484) |
| Scam contents | Salam, mən SP-MAII Receptionist Aysel, sizinlə tanış olmaqdan məmnunam.Bu part-time e-ticarət platformasıdır. Gündəlik 100 azn 300 azn qazana bilərsiniz. *** Tanış olmaqdan məmnunam. Zəhmət olmasa özünüzü bir dostunuza təqdim edin. ad. sənin yaşın? Sizin işiniz nədir? Heç internetdə işləmisiniz? *** [11:53, 2023-7-2] +44 7435 386484: Sizinlə tanış olmaqdan və sizinlə işləməkdən məmnunam. İndi işi qısaca təsvir edəcəyəm. [11:53, 2023-7-2] +44 7435 386484: Biz ticarət mərkəzləri ilə işləyirik. Mall satıcısı məlumatları təkmilləşdirməli və məhsul satışını artırmalıdır, ona görə də onlar bizə məhsul göndərirlər, biz onlara satışları və tərif nisbətini artırmaqda kömək edirik, sonra reklam haqqı ödəyirlər.Bizə məlumat verin və şirkətimiz sizə komissiya ödəyir. [11:53, 2023-7-2] +44 7435 386484: Bizim işimiz alış-veriş platformalarında sifariş qəbul etmək və onlayn mağazalara satışları artırmağa kömək etməkdir. Tamamlanmış tapşırıqların sayına görə komissiya gəliri əldə edirsiniz. Tapşırıq sifariş məbləğindən 20% komissiya gəliri alacaqsınız və komissiya avtomatik olaraq iş hesabınızın balansına qaytarılacaq. 100-500azn qazanmaq üçün gündə cəmi 20 dəqiqə vaxtınız olur və işi bitirdikdən sonra bank kart hesabınıza pul çıxara bilərsiniz. [11:53, 2023-7-2] +44 7435 386484: başa düşdükdən sonra? başlaya bilərik? [13:59, 2023-7-2] MEHMED ALISOY: Linki atardın [14:05, 2023-7-2] +44 7435 386484: Yaxşı, siz iş hesabı üçün qeydiyyatdan keçməlisiniz (qeydiyyat haqqı yoxdur) Onu Google Chrome-a yapışdırın: Sizə indicə göndərdiyim URL üzərinə klikləyin: https://www.ml-bgan.club/#/pages/login/registry?authinvitation_code=B6EHGy [14:06, 2023-7-2] +44 7435 386484: sətir 1: boşluq və ya xüsusi simvol olmadan telefon nömrəsi sətir 2: adınız sətir 3: təyin etmək istədiyiniz parol (6-20 alfasayısal simvol) sətir 4: yuxarıdakı kimi eyni parolu daxil edin sətir 5: kod sətrin sağında 4 rəqəmdir sətir 6: B6EHGy [14:06, 2023-7-2] +44 7435 386484: İş hesabını burada qeydiyyatdan keçirmək üçün təlimatlara əməl edin. Qeydiyyatı tamamladıqdan sonra, lütfən, skrinşot çəkin və təsdiq üçün mənə göndərin [14:06, 2023-7-2] +44 7435 386484: Qeydiyyatı tamamladıqdan sonra, lütfən, skrinşot çəkin və təsdiq üçün mənə göndər |
| Comment / Review | Salam əziz izləyicilərim bu saxta sait insanları aldatmaqla məşğuldur.Dələduzları axdardıqım zaman daha bir fırıldaqçını sizə təqdim etdim,ehtiyatlı olun. Hello, my dear followers, these fake vowels are busy deceiving people. When I was exposing the scammers, I introduced another scammer to you, be careful. Здравствуйте, мои дорогие подписчики, эти фальшивые гласные заняты обманом людей, когда я разоблачал мошенников, я представил вам еще одного мошенника, будьте осторожны.
|
| Attachment(s) |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Yusif mikayilzade 08/14/2023 at 04:25 AM
Bu oyuna pul atmisam cixartmaq ucun deyir vergi pulu odenmelidir dogrudur yalandir melumat vererdiz ?
up votedown vote
news from Azerbaijan 08/24/2023 at 03:34 PM
İnanma , aldanma , güvenme . Bu üç sözü yadda saxla