Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Social Media Scam
klantenservice.wilde@gmail.com Bahati Limited
| Date | 11/11/2025 |
|---|---|
| Fraudulent email | klantenservice.wilde@gmail.com |
| Pseudonym | Bahati Limited |
| Scam contents | ⚠️ Waarschuwing: Koopkot.com (verkoop Page toiletpapier) Beste allemaal, Ik wil waarschuwen voor de webshop koopkot.com, die o.a. 288 rollen Page toiletpapier aanbiedt voor €39. Belangrijke feiten / rode vlaggen: Zeer recent domein: geregistreerd op 23 oktober 2025 via NameCheap. Privacy-registratie: eigenaar volledig verborgen via “Withheld for Privacy ehf” (Reykjavik, IS). Geen traceerbare contactpersoon. Ongeldig KBO-nummer: opgegeven nummer 78430556 bestaat niet in België. Onbetrouwbare contactinformatie: zowel professioneel e-mailadres als Gmail (klantenservice.wilde@gmail.com). Extreem lage prijs / bulkproducten: kan een tactiek zijn om snel geld binnen te halen. Reviews: alleen op eigen website of gerelateerde webshops, geen onafhankelijke bevestiging van leveringen. Technische hosting: website draait via Shopify; dit zegt niets over betrouwbaarheid. Conclusie: Technisch is de website bereikbaar, maar alle signalen wijzen op een hoog risico op oplichting. Bestellingen kunnen mogelijk niet geleverd worden en er is geen Belgische bedrijfsidentiteit om op terug te vallen. Advies: Plaats geen grote bestelling. Test eventueel alleen via PayPal of creditcard voor minimale bedragen als je wilt testen. Deel deze waarschuwing met anderen om te voorkomen dat iemand slachtoffer wordt. Bronnen / bewijs: WHOIS, traceroute/ping resultaten, KBO-check, website screenshots. |
| Comment / Review | ⚠️ Rode vlaggen bij Koopkot.com Type Observatie / Uitleg Risico Domeinregistratie Domein koopkot.com pas aangemaakt op 23-10-2025 (enkele weken oud) via NameCheap. Hoog: recent domein + extreme korting = typisch voor scams. WHOIS / privacy Registrant volledig privacy-verborgen via “Withheld for Privacy ehf” (Reykjavik, IS). Hoog: geen traceerbare eigenaar → geen aanspreekpunt bij problemen. Ongeldig KBO-nummer Opgegeven nummer 78430556 is slechts 8 cijfers → ongeldig voor Belgische KBO. Zeer hoog: lijkt op misleiding om legitiem te lijken. Website hosting Shopify-platform, technisch goed bereikbaar. Laag technisch risico, maar zegt niets over betrouwbaarheid of levering. Extreem lage prijs / grote korting 288 rollen toiletpapier voor €39 (normaal €89). Gemiddeld/hoog: typische tactiek om snel geld te innen. Contactinformatie inconsistent Zowel professioneel e-mailadres als een Gmail (klantenservice.wilde@gmail.com) opgegeven. Hoog: onbetrouwbaar contact → moeilijk om klacht of retour te regelen. Onbekende bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam “Bahati Limited” staat op site, maar geen bewijs dat dit in België actief is. Hoog: kan fictief of buitenlands bedrijf zijn. Reviews Reviews alleen op de website zelf of voor gerelateerde “Bahati” webshops; mogelijk gemanipuleerd. Hoog: geen onafhankelijke bevestiging van leveringen. Betaalrisico Geen vermelding van vertrouwde betaalmethoden buiten Shopify / PayPal / creditcard. Hoog bij vooruitbetaling via bank/QR
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Tieberghien Marc 12/10/2025 at 03:54 AM
I bit one Seat bit hy is never delivered.
it was one adress in Brussels