SUSPECTED SCAM!

Social Media Scam
compbanlin@126.com +40316300402 Banling international

Date03/05/2025
Fraudulent emailcompbanlin@126.com
PseudonymBanling international
Telephone+40 31 630 0402 (ou 0040316300402) (Info / Risk score)
Scam contentsAm comandat de pe Facebook o tabletă și am primit un grătar mini fără valoare
Comment / ReviewNu răspunde nimeni la adresa de email nu pot face rambursare produsului am fost înșelat am comandat o tabletă și am primit în schimb un grătar de 2 RON

Related search(es)
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Report #830652 03/11/2025 at 12:17 PM

      Livrarea unui produs pe care nu l-am comandat
      -------------------
      Am primit un colet pe care nu l-am comandat și am plătit 259 lei pentru el. Pachetul a intrat în țară cu firma de curierat Pacheta, de la care a fost preluat de Fancurier. L-am confundat cu alt colet și l-am plătit. Le-am trimis mail să îmi returneze banii și îi voi reclama la poliție, atât în țară, cat și în Italia, întrucât s-ar părea ca are sediul la Milano.

      Pseudonym : -

      Reply
    • Report #831931 03/17/2025 at 09:35 AM

      Špatné a nedostatečné dodané zboží,přiložím foto
      -------------------
      Podvod na mě jako zákazníka,můžu dodat video a foto, zřejmě s tím půjdu na Policii

      Reply
    • Report #839805 04/23/2025 at 09:33 AM

      Am comandat si platit o tableta Android Pro 14 si am primit un radiator
      de camera spart si fara valoare !
      -------------------
      este o excrocherie

      Url / Website : movieuse.shop

      Reply
    • Report #841037 04/29/2025 at 05:00 AM

      I am a man, but I received a women's sweater for $5 and paid $65 because I was expecting a package from somewhere else for about the same amount... I didn't check where the package was from until after I paid the courier... I only now discovered that I was being ripped off.

      Pseudonym : dont know

      Reply
    • teo 04/29/2025 at 05:05 AM

      Livrarea unui produs pe care nu l-am comandat
      Sunt barbat, dar am primit un pulover de dama cu 5 lei si am platit 260 de lei pentru ca ma asteptam la un colet de altundeva cam la aceeasi suma... N-am verificat de unde este coletul decat dupa ce am platit curierul... abia acum am descoperit ca sunt furat. in viata mea nu mai comand nimic cu plata ramburs sau daca o fac voi nota acasa sau la serviciu ce si de la cine trebuie sa vina coletul ... niste jegosi

      Reply
    • Report #851249 06/13/2025 at 12:58 PM

      Înșeletoria sunt succese cu concursul celor de la Packeta România SRL, care lipesc eticheta lor exact peste eticeta expeditorului, fără prea multe detalii. La telefonul deținut de Packeta răspunde numai roboți care nu ”înțeleg” ce vrei după care îți spune că toți operatorii sînt ocupați ș.amd.
      Am plătit coletul, pentru că așteptam o comandă cu produse agricole, după care... surpriză! Coletul zdrăngănea a tablă. În colet, era un grătar din tablă de conservare, de unică folosință, care m-a costat...
      -------------------
      Compania de distribuție a coletelor să fie parte din înșelătorie, pentru că acoperă cu bună știință urma escrocheriei, și să fie primii care trebuie să despăgubească clienții înșelați. Apoi să-și recupereze ei banii de la escrocii pentru care le oferă serviciile.

      Url / Website : packeta.ro
      Pseudonym : nu există fizic


      Reply
    • Report #854987 06/30/2025 at 01:42 PM

      Daaaa e înșelătorie că am primit alte produse și nu pot sa trag pe nimeni de răspundere am dat 380 Roni vreau bani înapoi sunt bani meiii😖😖😖💔💔
      -------------------
      Va rog frumos vreau sa fac retur la pachet pentru că m-ați înșelat cu 380 lei cum așa ceva chear că rog frumos sa în faceți Returnare la produs ?

      Pseudonym : Duroi damar luis
      Telephone : 0780131328

      Reply
    • Vasile 07/29/2025 at 08:51 AM

      Am primit un colet pe care nu l-am comandat. Am platit suma de 249 de lei, iar dupa ce l-am deschis, am realizat ca am fost furat. Am primit doua bluze de pijama, ambele erau de Craciun, "Family Christmas 2024" asa scria pe ele. Nu este cineva sa îi traga la raspundere pentru aceste înselatorii? Va multumesc anticipat.

      Reply
    • Teo Popescu 07/30/2025 at 02:53 AM

      Mai nou mi-au cerut contul bancar unde urmeaza sa ma despagubeasca. Vrajeala... Eu am platit cash, ca numai asa vor ei. Acum sa faca drumul invers cum a fost cînd au luat banii: adica sa ma sune FanCurier, sa-mi dea banii, eu dau pachetul asa cum l-am primit, si ramîne cum am stabilit... Nu mai fac comenzi la reclame puse de firma fantoma care dau baza de date altora, care la rîndul lor se ocupa de teapa cum stiu ei mai bine...

      Reply
    • gazsi 08/26/2025 at 04:37 AM

      Ez egy csalo szemet banda .En egy univerzalis auto ulest rendeltem11800Ft.Kuldteknem egy setet hanem egy darabot!!! Es az is hasznalhatatlan olyan kicsi!!!. A csomagban nincs semmi papir a visszakuldesrenincs telefon szam. IGAZI TOLVAJOK. Az eladasnal14 napos visszakuldest garantalnak de sehol semmi. ez a csalok kozpontja HKBUNDI E-COMMERCE LIMITED. sajnos a GOOGLE tele van hasonlo csalokkal OK segitik ezeket PENZERT mindent megengednek naponta milliokat vesznek ki az emberek zsebebol es az allami vezetok ezt hagyjak talan oknekik is csoppen?

      Reply
    • goda Hajnalka 10/30/2025 at 06:42 AM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • Report #894260 12/18/2025 at 02:08 PM

      Am comandat un set de 2 stetoscoape electronice digitale (450 lei) si am primit prin GLS un stetoscop clasic !!! pe care l-am achitat ramburs. Nici un moment nu am crezut ca este alt produs decat cel comandat
      -------------------
      DORESC PRODUSELE COMANDATE SAU RETURNAREA BANILOR

      Url / Website : audioinsighttech.top
      Pseudonym : EKO CORE 500TM STETOSCOP DIGITAL500
      Telephone : +40740145913


      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.