Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Social Media Scam
Un centru comercial bun
| Date | 01/30/2025 |
|---|---|
| Pseudonym | Un centru comercial bun |
| Scam contents | Am comandat un glucometru OMRON FĂRĂ ÎNȚEPĂTOR și am primit altceva vreau să returnez coletul și să primesc banii... |
| Comment / Review | Am incercat să contactez expeditorul dar nu am reușit..
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Dura Nicolae 02/04/2025 at 06:57 AM
Am comandat un glucometru OMRON FARA ÎNTEPATOR si am primit altceva vreau sa returnez coletul si sa primesc banii...
Fac reclamatie la protectia consumatorului,,,,,sunteti talhari
up votedown vote
Liliana 02/13/2025 at 09:57 AM
Si eu am comandat un glucometru non-invaziv si am primit un pulsoximetru, însa am optat pentru plata cash la livrare, asa ca am deschis pachetul în fata curierului (la sugestia lui) si am facut retur pe loc. Am platit doar transportul. Înselatorie!
up votedown vote
Molnar Iosif 03/06/2025 at 01:55 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
POP ANGELA 0770136604 03/19/2025 at 05:47 AM
doresc sa returnez rochita
nu este conform pozei
doresc sa primesc banii inapoi, cash
062144705004
GLS CURIER 45
ASTEPT RASPUNS
up votedown vote
AGAPCIUC GHEORGHE 03/24/2025 at 12:59 PM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
LV 03/25/2025 at 12:29 PM
"Carpathian Market: si "Un centru comercial bun" = inselaciune online.
Nu exista date de contact, contactul online nu duce nicaieri.
Firma de curierat (GLS) refuza ssa comunica datele de contact ale expeditorului si refuza sa blocheze plata catre acesta.
up votedown vote
lili 03/28/2025 at 04:21 AM
Un centru comercial bun
doresc sa returnez rochita
nu este conform pozei
doresc sa primesc banii inapoi, cash 062147204733 colet deschis si produsul murdar
Carpathian Market: si "Un centru comercial bun" = inselaciune online.
Nu exista date de contact, contactul online nu duce nicaieri.
Firma de curierat (GLS) refuza ssa comunica datele de contact ale expeditorului si refuza sa blocheze plata catre acesta.
up votedown vote
zamfirache 03/30/2025 at 02:21 PM
Un centru comercial bun-O mare teapa !!!
Doresc sa returnez coletul pe care l-am primit si sa mi se returneze banii.Dar evident,nu exista niciun nr. de contact ptr retururi.
Este un expeditor fantoma.Cumva mi se par si cei de la GLS implicati,sau responsabili.Eu nu cred ca e un furnior anume,ci un depozit care livreaza toate tampeniile fara ca mai apoi sa poata fi contactat.
up votedown vote
Baricz Magdi 04/08/2025 at 05:38 PM
Doresc o reclamatie in loc de 4 huse scanu au trimis doar 2 de ce?
up votedown vote
Baricz Magdi 04/08/2025 at 05:39 PM
sa ma duc la anpc?által varianta nu am !!!
up votedown vote
SANDA GLAVAN 04/22/2025 at 07:31 AM
This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
Click here to view it anyway...
up votedown vote
Alina Nutescu 04/23/2025 at 06:45 AM
Buna ziua,
Coletul a fost livrat, dar in loc de comanda mea (2 pulovere + 2 rochii), pe care evident am achitat-o curierului inainte de deschiderea coletului, am primit 3 produse DE NEDESCRIS !!! 3 carpe inghesuite in pungi (1 bluzita roz de copil, 1 bluza neagra cu un tigru si 1 pulover alb in dungi alb cu negru)... 3 produse cu care nu aveam ce sa fac efectiv!...
Fara a vrea sa jignesc pe cineva, poate doar sa spal pe jos cu ele... le-am aruncat instictiv la gunoi si am considerat site-ul dvs unul care TEPUIESTE CLIENTI in prag de Sarbatori !
URAT !!! FOARTE URAT !!!
Nu voi mai comada niciodata de la "Un centru comecial bun"si nici nu voi recomanda niciodata nimanui sa o faca !!!
Alina Nutescu
Financial Manager
Waldmessner Invest - 2A Johann Strauss Street, District 2, Bucharest, RO 020312
Mobile: +40 740-17-7722 Tel/Fax: +40 212-31-4476; +40 213-51-4474
up votedown vote
Report #841170 04/29/2025 at 12:02 PM
"Un centru comercial bun"
doresc sa returnez gratar
nu am comandat asaceva
doresc sa primesc banii inapoi, coletul cu numărul 6216797041
"Un centru comercial bun" = inselaciune online.
up votedown vote
Toma 06/12/2025 at 05:41 AM
Inselaciuneeee, am comandat 2 costume de baie și am primit unu, rusineee