SUSPECTED SCAM!

Social Media Scam
Un centru comercial bun

Date01/30/2025
PseudonymUn centru comercial bun
Scam contentsAm comandat un glucometru OMRON FĂRĂ ÎNȚEPĂTOR și am primit altceva vreau să returnez coletul și să primesc banii...
Comment / ReviewAm incercat să contactez expeditorul dar nu am reușit..

  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Dura Nicolae 02/04/2025 at 06:57 AM

      Am comandat un glucometru OMRON FARA ÎNTEPATOR si am primit altceva vreau sa returnez coletul si sa primesc banii...

      Fac reclamatie la protectia consumatorului,,,,,sunteti talhari

      Reply
    • Liliana 02/13/2025 at 09:57 AM

      Si eu am comandat un glucometru non-invaziv si am primit un pulsoximetru, însa am optat pentru plata cash la livrare, asa ca am deschis pachetul în fata curierului (la sugestia lui) si am facut retur pe loc. Am platit doar transportul. Înselatorie!

      Reply
    • Molnar Iosif 03/06/2025 at 01:55 AM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • POP ANGELA 0770136604 03/19/2025 at 05:47 AM

      doresc sa returnez rochita
      nu este conform pozei
      doresc sa primesc banii inapoi, cash

      062144705004
      GLS CURIER 45
      ASTEPT RASPUNS

      Reply
    • AGAPCIUC GHEORGHE 03/24/2025 at 12:59 PM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • LV 03/25/2025 at 12:29 PM

      "Carpathian Market: si "Un centru comercial bun" = inselaciune online.
      Nu exista date de contact, contactul online nu duce nicaieri.
      Firma de curierat (GLS) refuza ssa comunica datele de contact ale expeditorului si refuza sa blocheze plata catre acesta.

      Reply
    • lili 03/28/2025 at 04:21 AM

      Un centru comercial bun
      doresc sa returnez rochita
      nu este conform pozei
      doresc sa primesc banii inapoi, cash 062147204733 colet deschis si produsul murdar
      Carpathian Market: si "Un centru comercial bun" = inselaciune online.
      Nu exista date de contact, contactul online nu duce nicaieri.
      Firma de curierat (GLS) refuza ssa comunica datele de contact ale expeditorului si refuza sa blocheze plata catre acesta.

      Reply
    • zamfirache 03/30/2025 at 02:21 PM

      Un centru comercial bun-O mare teapa !!!
      Doresc sa returnez coletul pe care l-am primit si sa mi se returneze banii.Dar evident,nu exista niciun nr. de contact ptr retururi.
      Este un expeditor fantoma.Cumva mi se par si cei de la GLS implicati,sau responsabili.Eu nu cred ca e un furnior anume,ci un depozit care livreaza toate tampeniile fara ca mai apoi sa poata fi contactat.

      Reply
    • Baricz Magdi 04/08/2025 at 05:38 PM

      Doresc o reclamatie in loc de 4 huse scanu au trimis doar 2 de ce?

      Reply
    • Baricz Magdi 04/08/2025 at 05:39 PM

      sa ma duc la anpc?által varianta nu am !!!

      Reply
    • SANDA GLAVAN 04/22/2025 at 07:31 AM

      This comment is written in a different language than the report. It is hidden for comfort reasons
      Click here to view it anyway...

      Reply
    • Alina Nutescu 04/23/2025 at 06:45 AM

      Buna ziua,

      Coletul a fost livrat, dar in loc de comanda mea (2 pulovere + 2 rochii), pe care evident am achitat-o curierului inainte de deschiderea coletului, am primit 3 produse DE NEDESCRIS !!! 3 carpe inghesuite in pungi (1 bluzita roz de copil, 1 bluza neagra cu un tigru si 1 pulover alb in dungi alb cu negru)... 3 produse cu care nu aveam ce sa fac efectiv!...
      Fara a vrea sa jignesc pe cineva, poate doar sa spal pe jos cu ele... le-am aruncat instictiv la gunoi si am considerat site-ul dvs unul care TEPUIESTE CLIENTI in prag de Sarbatori !

      URAT !!! FOARTE URAT !!!

      Nu voi mai comada niciodata de la "Un centru comecial bun"si nici nu voi recomanda niciodata nimanui sa o faca !!!

      Alina Nutescu
      Financial Manager
      Waldmessner Invest - 2A Johann Strauss Street, District 2, Bucharest, RO 020312
      Mobile: +40 740-17-7722 Tel/Fax: +40 212-31-4476; +40 213-51-4474

      Reply
    • Report #841170 04/29/2025 at 12:02 PM

      "Un centru comercial bun"
      doresc sa returnez gratar
      nu am comandat asaceva
      doresc sa primesc banii inapoi, coletul cu numărul 6216797041
      "Un centru comercial bun" = inselaciune online.

      Reply
    • Toma 06/12/2025 at 05:41 AM

      Inselaciuneeee, am comandat 2 costume de baie și am primit unu, rusineee

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.