Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Fraudulent website
oneemall.com +4915219362570
Date | 05/09/2025 |
---|---|
Url / Website | https://oneemall.com Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
Telephone | +49 1521 9362570 (ou 004915219362570) (Info / Risk score) |
Scam contents | موضوع: گزارش کلاهبرداری اینترنتی از طریق پلتفرم جعلی کاری اینجانب در تاریخ حدودی ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ از طریق پیام شخصی در واتساپ توسط فردی با مشخصات ظاهری دختر 26 ساله به نام مورا و با وعده کسب درآمد دلاری از طریق یک پلتفرم تبلیغاتی به نام OneEmall (آدرس سایت: https://oneemall.com) فریب خورده و به سایت مذکور راهنمایی شدم. این فرد مدعی شد که سایت مذکور با فروشگاههای آنلاین معتبر مانند آمازون، علیبابا و علیاکسپرس همکاری دارد و از من خواست با انجام "سفارشهای ترکیبی" جهت تبلیغ محصولات، کسب درآمد کنم. در ابتدا، جهت جلب اعتماد، یک برداشت موفق از سایت انجام دادم و مبلغی به کیف پول من بازگشت داده شد. اما پس از شروع مجدد فعالیت، طی انجام مراحل سفارش، سایت مبالغ متعددی از من درخواست کرد که به آدرس کیف پول زیر پرداخت شود: آدرس کیف پول مقصد: TPtnGszyaSVBdYw6AFuDMcWeEycwKAoh2V مبالغ پرداختی: ۲۸ دلار USDT ۱۰۲ دلار USDT ۱۳۸ دلار USDT (مجموع: ۲۶۸ دلار USDT) هش یکی از تراکنشها: 81af376764687c36c66fa60a450153f36e4f0677390bf938541095d3b2f98775 مشاهده در Tronscan پس از آن، اعلام شد که باید مبلغ 660 دلار دیگر نیز پرداخت کنم تا امکان برداشت وجه برایم فراهم شود. در این مرحله با مشکوک شدن به موضوع، از ادامه کار امتناع کرده و متوجه شدم درگیر یک کلاهبرداری سازمانیافته بینالمللی شدهام. خواهشمندم موضوع این شکایت مورد بررسی قرار گیرد. مستندات شامل چت واتساپی، اسکرینشاتها، آدرس سایت و تراکنشها موجود است و در صورت نیاز ارسال خواهد شد. با احترام ،امیررضا رضائی |
Comment / Review | موضوع: گزارش کلاهبرداری اینترنتی از طریق پلتفرم جعلی کاری اینجانب در تاریخ حدودی ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ از طریق پیام شخصی در واتساپ توسط فردی با مشخصات ظاهری دختر 26 ساله به نام مورا و با وعده کسب درآمد دلاری از طریق یک پلتفرم تبلیغاتی به نام OneEmall (آدرس سایت: https://oneemall.com) فریب خورده و به سایت مذکور راهنمایی شدم. این فرد مدعی شد که سایت مذکور با فروشگاههای آنلاین معتبر مانند آمازون، علیبابا و علیاکسپرس همکاری دارد و از من خواست با انجام "سفارشهای ترکیبی" جهت تبلیغ محصولات، کسب درآمد کنم. در ابتدا، جهت جلب اعتماد، یک برداشت موفق از سایت انجام دادم و مبلغی به کیف پول من بازگشت داده شد. اما پس از شروع مجدد فعالیت، طی انجام مراحل سفارش، سایت مبالغ متعددی از من درخواست کرد که به آدرس کیف پول زیر پرداخت شود: آدرس کیف پول مقصد: TPtnGszyaSVBdYw6AFuDMcWeEycwKAoh2V مبالغ پرداختی: ۲۸ دلار USDT ۱۰۲ دلار USDT ۱۳۸ دلار USDT (مجموع: ۲۶۸ دلار USDT) هش یکی از تراکنشها: 81af376764687c36c66fa60a450153f36e4f0677390bf938541095d3b2f98775 مشاهده در Tronscan پس از آن، اعلام شد که باید مبلغ 660 دلار دیگر نیز پرداخت کنم تا امکان برداشت وجه برایم فراهم شود. در این مرحله با مشکوک شدن به موضوع، از ادامه کار امتناع کرده و متوجه شدم درگیر یک کلاهبرداری سازمانیافته بینالمللی شدهام. خواهشمندم موضوع این شکایت مورد بررسی قرار گیرد. مستندات شامل چت واتساپی، اسکرینشاتها، آدرس سایت و تراکنشها موجود است و در صورت نیاز ارسال خواهد شد. با احترام ،امیررضا رضائی
|
Premium services |
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Amir 05/09/2025 at 07:54 AM
لطفا پیگیری کنید