Most seen reports
Latest reviews (all sites)
Investment scam
+36204543892 budai.gabriella
Date | 10/11/2023 |
---|---|
Pseudonym | budai.gabriella |
Url / Website | https://whalestep.net/hu/ Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info |
Telephone | +36 20 454 3892 (ou 0036204543892) |
Scam contents | Befektetést ajánlott jó paraméterekkel, de a közel 100 000 ft-ot, amivel saját számlát kell nyitni annak az összegnek a befizetését a könyvelőjük számlájára kéne befizetni, vagy olyan bank kártya adatokat megadni, amit nem lehet. |
Comment / Review | Az én nevem Budai Gabriella, pénzügyi tanácsadó vagyok a Whalsteptől keresem. Azért írok Önnek, mivel érdeklődött a befektetési ajánlatunk iránt, ami egy automatizált program segítségével történik. A pénzügyi piac állandóan ingadozik, ebből kifolyólag, magas profitot tudunk termelni az ügyfelek számára. Segítségünkre áll a szoftver, ami elemzi a piaci ingadozásokat. A szoftver elvégzi a piac matematikai elemzését, így ő megtalálja a legjobb, illetve a legjövedelmezőbb eszközöket egy adott napon. A szoftver megnyitja és le is zárja ezeket a pozíciókat, az ön részvétele nélkül is akár. Szintén a segítségére fog állni egy személyes analitikus, akinek már 5-10 évnyi tapasztalata van a tőzsdén való kereskedésben. Itt tudja megszerkeszteni a befektetési számláját: A weboldalunk: https://cfd.whalestep.net/ E-mail: 4erika.molnar8@gmail.com Ideiglenes jelszó: Tt123456 Weboldalunk: https://whalestep.net/hu/ itt van, amit küldött. Szeretnék meggyőződni róla a magam és mások számára, hogy ez egy valós és jó befektetés? Vagy csaláson alapszik?
|
-
-
Group created on - 0 Members (manage members)
To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.
Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori
up votedown vote
Selina 10/12/2023 at 02:10 AM
Mindanyiunkért teszem, hogy kiderüljön az igazság!
up votedown vote
Krisztián 10/21/2023 at 08:23 AM
Engem is érdekelne hogy valós-e vagy csalás mert engem is megkeresett.
up votedown vote
Eva 11/30/2023 at 11:13 AM
Szerintem csalás mert auguszban kötöttem 96000 és azóta semmi egy Bence nevü egyszer felhívot azóta semmi.
up votedown vote
Kakas 12/09/2023 at 02:26 AM
Csalás, nagy csalás.
up votedown vote
Alfa 01/01/2024 at 05:45 PM
Csalás. Komplex hálózat. A menet. 1. Fizess legalább 90.000 forintot. De ne a cégnek hanem a "könyvelo" nek. 2. Kapsz egy belépés kódot egy hamis kereskedési oldalra., ahova "feltöltik" a befizetett összeget. 3. Felhív a "Bróker" és utasítást ad mit tegyél. 4. Eloször adj engedélyt a számítógéped távoli elérésére = Minden adathoz hozzáférést adsz ami a gépen van. 5.Regisztráltat különbözo oldalakra. (Kraken, EncryptWallet) Ebbol csak a Kraken a valós legális cég. 6.Kereskedik az o automata brókerjük a te pénzeddel =( Ilyenük nincs ok generálnak hamis nyereséges ügyletet) 7. Szólnak hogy kicsi a toke =Fizess még (Ha nincs pénzed akkor javasolják a hitelt) 8.Ha fizetsz ha nem a tokéd szárnyal. 2-3 hét alatt 10 ezer dollár profit. 9. Szólnak hogy vegyél ki pénzt magadnak de úgy hogy a teljes összeget utald át az EncryptWallet-be és onnan a felét vissza a kereskedésbe a felét meg magadnak.. 10. Tiszta boldogság. 4 hét alatt kerestél 5000 dollárt. ???? 11. Az utalás nem teljesül. 12.Jaj. Szólnak hogy írj az Enctmrypt Supportnak hogy miért nem teljesül az utalás. 13.Jön a válasz. Teljesül ha saját számláról a 10.000 dollár felét befizeted. ,???????????????????? 14. Ha fizetsz, ha nem a pénzed (90 ezer) már eltunt. Ha még többet fizetsz, az is. Ennyi. Rendorség nem tesz semmit. 2 éve csinálják.
up votedown vote
Zsolti 03/17/2024 at 08:27 AM
Varga Tamás hívogatott, legalábbis így mutatkozott be. 5250 eurót húzott ki a zsebébol. Valami Juhász Krisztiánnak utaltam. Kereskedoi platformon a nevemre 12967 euró került fel a nevemre, majd már nem is tudok a platformra belépni. Wire lehetett hívni, de már fel sem veszi. Le lépett a pénzel! Valahogy meg kell találni ezt a fasszopót! Ha addíg élek is börtönbe juttatom, lehetoleg a ldgszarabba! A rendorség vicc. Nem foglalkoznak ilyennel, azt mondják hülye aki bedol! Békekaphatják. Megtalálom a speciistát aki internetes csalóka lebuktatja!